Home » , » Ολα στο σφυρί για το τίποτα

Ολα στο σφυρί για το τίποτα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Ιουλίου 2012 | 10:27 μ.μ.

Από την Κυριακάτικη "Αυγή"

Σε κατεδάφιση μισθών, συντάξεων, κοινωνικού κράτους και γενική εκποίηση της δημόσιας περιουσίας προχωρά η κυβέρνηση μήπως και εξασφαλίσει κάποια παράταση της δημοσιονομικής προσαρμογής.

Αφανισμός συντάξεων
και πλαφόν για κύριες, επικουρικές και προνομιακά επιδόματα αλλά και κατάργηση των εναπομεινάντων δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα, θέρους.

Αναδρομικές μειώσεις μισθών στο Δημόσιο και περαιτέρω συμπίεση του εργατικού κόστους στον ιδιωτικό τομέα μέσω της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων.

Δέσμευση του Αντ. Σαμαρά στην τρόικα για «διεύρυνση» των ιδιωτικοποιήσεων με πρώτο θύμα την Αγροτική που «μεταβιβάστηκε» στον ιδιωτικό τομέα (Πειραιώς) μαζί με την «πελατεία» του αγροτικού κόσμου.

Εκατοντάδες οργανισμοί του Δημοσίου μαζί με τους εργαζόμενους θυσιάζονται μέσα στο καλοκαίρι μήπως και συγκινηθούν η Μέρκελ και οι δανειστές και αφήσουν να εκταμιευτεί η δόση του Σεπτεμβρίου.

Η μεγέθυνση της ύφεσης και η όξυνση των οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων αποδεδειγμένα μόνο αποτέλεσμα της ακολουθούμενης μνημονιακής πολιτικής.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
29 Ιουλίου 2012 στις 10:16 π.μ.

Aπο διαπιστωσεις για την επελαση του εχθρου σε ολα τα πετωπα ειμαστε ατσιδες απο αντισταση χλιαρη και απο αντεπιθεση σχεδον ανυπαρκτη.Εδω ολα δειχνουν οτι πανε να μας κατατροπωσουν κυριολεκτι κα χωρις ν ανοιξει μυτη. Εμ 40 χρονια μερες ενας λαος "οπλισμενος" με καλπες και ψηφοδελτια που αλλου μπορουσε να καταληξει παρα εδω που καταντησε. Η αριστερα στο συνολο της και κανενας αλλος φερνει ολοκληρωτικα την ευθυνη για το καταντημα του εργατικου και του λαικου κινημ ατος.Αν αναγνωριζει την ευθυνη της ας το δειξει εμπρακτα οργανωνοντας σε αγωνιστικη,δικδικητικη
βαση ενα ταξικο εργατικο κινημα και ενα ευρυ λαικο μετωπο ικανο να αντιμετωπισει την ολομετωπη επιθεση του ντοπιου και ξενου εχθρου

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger