Home » , » Θα ξεπεράσει στις παπαριές και τον Αντώναρο ο σημερινός κυβερνητικός εκπρόσωπος!

Θα ξεπεράσει στις παπαριές και τον Αντώναρο ο σημερινός κυβερνητικός εκπρόσωπος!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012 | 2:20 π.μ.

Το Περιστέρι, μια περιοχή όπου ο Σύριζα ήρθε πρώτο κόμμα στις τελευταίες εκλογές επέλεξε χτες να κάνει την πρώτη του ανοιχτή συγκέντρωση ο Τσίπρας.
Σε ένα μαζικό ακροατήριο – για τα δεδομένα της εποχής- ο επικεφαλής του Σύριζα εξαπέλυσε, εκτός των άλλων, δριμύτατη επίθεση στο κόμμα που ηγείται της σημερινής τρικομματικής συγκυβέρνησης. Και αν αυτό ήταν αναμενόμενο η αντίδραση που υπήρξε απ’ τον κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμο Κεδίκογλου μας θύμισε την ρήση «τους φτύνουν και λένε ότι ψιχαλίζει».

Κι αυτό γιατί το κυβερνητικό φερέφωνο αντί να κάνει την παραμικρή προσπάθεια να απαντήσει, στον Α. Τσίπρα αρκέστηκε σε αστεϊσμούς, και «κορώνες» επιπέδου … Σεφερλή.

Ας παρακολουθήσουμε τον «συγκεκριμένο διάλογο:»


Λέει στην ομιλία του, στο Περιστέρι ο Αλέξης Τσίπρας:

«Σχεδόν με τρόμο,, γράφει ο κ. Νικολόπουλος, άκουγε τον αρμόδιο υπουργό Εργασίας να διαβεβαιώνει την άτεγκτη τρόικα πως για την κυβέρνηση αποτελεί προτεραιότητα η υλοποίηση των μνημονιακών υποσχέσεων.
Έτσι διαπραγματεύεται η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.
Έτσι μας απαγκιστρώνει από το Μνημόνιο ο κ. Κουβέλης.
Είπε ψέματα ο κ.Σαμαράς ότι θα επαναδιαπραγματευτεί το Μνημόνιο. Αντί για επαναδιαπραγμάτευση, μας έφερε την επιτάχυνση. Αντί να διεκδικεί την επαναδιαπραγμάτευσή του, διεκδικεί την «ιδιοκτησία» του και την πιο αξιόπιστη εφαρμογή του. Όποιος τον πίστεψε προεκλογικά, την πάτησε. Είπε ψέματα ο κ. Σαμαράς ότι θα αποκαταστήσει την ισχύ των συλλογικών συμβάσεων και τον κατώτατο μισθό».

Και απαντάει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου:  «Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να λειτουργεί σαν πρόεδρος 15μελούς. Περιμένουμε, επιτέλους, την ημέρα που θα τον καλωσορίσουμε στην πραγματικότητα και στην υπεύθυνη αντιπολίτευση, που έχει υποσχεθεί στους Έλληνες πολίτες. Εκτός αν θεωρεί υπευθυνότητα, να καθοδηγεί τον κ. Φωτόπουλο και να σπρώχνει τη χώρα στην έξοδο από το ευρώ».

Κοίτα που ο Κεδίκογλου θα ξεπεράσει και τον Αντώναρο στις παπαριές που έλεγε σαν κυβερνητικό ςεκπρόσωπος.!!!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger