Home » , » Οι φωτιές στη πύλη της χαλυβουργίας δεν θα σβήσουν!

Οι φωτιές στη πύλη της χαλυβουργίας δεν θα σβήσουν!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012 | 5:38 μ.μ.

 Οι φωτιές στη πύλη της χαλυβουργίας δεν θα σβήσουν!

Όλοι από τώρα και ως το βράδυ στη πύλη του εργοστασίου. Αύριο το πρωί στις 6 πμ

Ο συντονισμός πρωτοβάθμιων σωματείων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα καταγγέλλει την εργοδοσία της Ελληνικής Χαλυβουργίας, η οποία με τη χρήση απεργοσπαστικού μηχανισμού επιχείρησε σήμερα να σπάσει την απεργία των εργατών, χρησιμοποιώντας βίαιες μεθόδους και στέλνοντας τρεις απεργούς στο νοσοκομείο.

Παράλληλα ο Μάνεσης προχώρησε σήμερα στην εκδικητική και παράνομη απόλυση του απεργού Χάρη Μανώλη, που είναι πρόεδρος της επιτροπής υγιεινής και ασφάλειας του εργοστασίου.
Με τις κινήσεις αυτές η εργοδοσία εντείνει την επίθεση ενάντια στους χαλυβουργούς μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών να βγάλει παράνομη την απεργία.

Είναι γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι μπορούν να σταματήσουν τον ηρωικό αγώνα των χαλυβουργών.
Ο συντονισμός πρωτοβάθμιων σωματείων καλεί τους εργαζόμενους και τα σωματεία τους να σταθούν στο πλάι των απεργών. Η περιφρούρηση της απεργίας υπόθεση όλης της εργατικής τάξης.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2012 στις 6:15 μ.μ.

Λαρρρυ:
είναι που οι χαλυβουργοί πάνε χέρι-χέρι με τη Χ.Α. όπως λένε καθημερινά εδώ μέσα πολύ εξυπνάκηδες για να χτυπήσουν το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ νομίζοντας ότι έτσι κάνουν κακό στο ΚΚΕ όπου είναι και αυτοσκοπός. Ας σκεφτούν όλοι αυτοί τί βοήθεια όμως προσφέρουν στους απεργούς που κάνουν μια από τις πιο ηρωικές απεργίες που έχουμε δει και ποιον ωφελούν αυτή η λάσπη. Ας βγάλουμε λοιπόν το αντι-κκε cd που παίζει ασταμάτητα και ας σταθούμε αλληλέγγυοι στον αγώνα των χαλυβουργών σ'αυτές τις δύσκολες συνθήκες όπου η κυβερνώσα αριστερά κάνει πως δεν υπάρχει η χαλυβουργία και τη θυμάται μόνο για να την προβοκάρει παρέα με τους γνωστούς της συμμάχους και φίλους.

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2012 στις 8:36 μ.μ.

Τάσος. Όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι ο ηλίθιος κοιτούσε το δάχτυλο.Δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος ότι οι κατηγορίες δεν ήταν γενικά και αόριστα για τους χαλυβουργούς,αλλά για το σωματείο και τον Σιφονιό που χειροκροτούσε κιόλας στον χαιρετισμό του Κασιδιάρη.Και βέβαια κάθε προοδευτικός άνθρωπος οφείλει να είναι στο πλευρό των χαλυβουργών και των Ισπανών ανθρακωρύχων που δείχνουν το δρόμο και δεν έχουν καμιά σχέση με τους καρπαζοεισπράκτορες του Περισσού

Ανώνυμος
22 Ιουνίου 2012 στις 12:56 π.μ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΙΟΙ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΣΙΦΩΝΙΟ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ Χ.Α.!!!

ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΚΕ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΔΕΝ ΖΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΕΖΑ ΣΑΣ ΤΕΛΙΚΑ...ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ...

Ανώνυμος
22 Ιουνίου 2012 στις 3:40 μ.μ.

Θα ηθελα πολυ να δω κατι ψευτομαγκες ασφαλιτες σαν το Τασο να πανε μπροστα στους χαλυβουργους και να πουνε αυτα που γραφουν εδω μεσα για τον Γ.Σιφωνιο και το σωματειο τους.Θα εχει πολυ πλακα.Ετσι οπως οι προβοκατορες σαν το Τασο στοχοποιουν την Αλεκα και την ηγεσια του Κ.Κ.Ε για να το διαβαλουν (τρομαρα τους που να ηξεραν) με το ιδιο ακριβως χιλιοπαιγμενο τροπαρι στοχευουν τωρα το Γ.Σιφωνιο και το σωματειο για να δαλυσουν την απεργια.Οπουν Τασος και ΣΙΑ βαλτε η γνωστή απεργοσπάστρια Ελένη Καταβάτη και ειστε μεσα.Αλλα οπως λενε και οι χαλυβουργοι δεν ειμαστε για τα δοντια σας Τασουλη.Και που και που φτυσε την χολη σου(εκει στην ΓΑΔΑ εχετε σακουλες) γιατι θα αρωστησεις.

Ανώνυμος
22 Ιουνίου 2012 στις 5:34 μ.μ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΦΙΛΕ ΤΑΣΟ - ΟΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ - ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΕ ΤΑΣΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΤΑΞΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΟΥΤΕ ΠΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΣΕΧΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΖ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ κ.λ.π ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΙΣΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΙ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger