Home » » Μπάτσοι-δημοσιοκάφροι-Χρυσή Αυγή, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί

Μπάτσοι-δημοσιοκάφροι-Χρυσή Αυγή, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 3 Ιουνίου 2012 | 4:13 μ.μ.

Κι ενώ έχει εξαπολυθεί ένα όργιο βίας και δολοφονικών επιθέσεων από τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής ο Θέμος Αναστασιάδης από τις τηλεοπτικές του εκπομπές και η βδομαδιάτικη φυλλάδα του, έχουν βαλθεί να μας κάνουν την αγιογραφία της Χ. Α και του αρχηγού της. 

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 6ης Μάη το «Πρώτο Θέμα» είχε ένα δισέλιδο που μας έλεγε για τους χρυσαυγίτες που συνοδεύουν γριούλες για να πάρουν την σύνταξη τους, για το «θεάρεστο» έργο που επιτελούν τα στελέχη της Χ.Α σε υποβαθμισμένες περιοχές λόγω της παρουσίας μεταναστών, κλπ.

Σήμερα πάλι επανέρχεται σε δισέλιδο της  και μας λέει πόσο καλά πέρασε φιλοξενούμενος στο σπίτι του Μιχαλολιάκου, ο συντάκτης της φυλλάδας Π. Σαββίδης, ακούγοντας «επιβλητική μουσική από τον "Μαρμαρωμένο Βασιλιά"» και τρώγοντας «γεμιστά συνοδεία σαλάτας εποχής».
Αμοιβαία τα αισθήματα και του αρχηγού της Χ.Α αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα «ο κ. Μιχαλολιάκος δείχνει να διασκεδάζει την επίσκεψη μας στο σπίτι του».

Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού ο καλαμαράς του «Πρώτου Θέματος» παρουσιάζει τον φύρερ της Χ.Α σαν υπόδειγμα οικογενειάρχη με «25 χρόνια γάμου και όσοι τους έχουν ζήσει από κοντά λένε ότι η φλόγα ανάμεσα τους δεν έχει σβήσει», ενώ ουσιαστικά εξυμνεί το έργο της ναζιστικής συμμορίας στεκόμενος ιδιαίτερα στο γεγονός ότι ο Μιχαλολιάκος του έδειξε «τη λίστα των οικογενειών στο κέντρο της Αθήνας που βοηθήθηκαν από μέλη του κόμματος τις τελευταίες μέρες».

 Και αφού αυτός ο καλαμαράς του «Πρώτου Θέματος» ολοκληρώνει την διατεταγμένη υπηρεσία του αναλαμβάνει ο ίδιος ο Θέμος Αναστασιάδης, από την στήλη του το έργο του «καλλωπισμού» της ναζιστικής συμμορίας.


ΜΠΑΤΣΟΙ – ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ.

Διαβάστε επίσης ένα κατατοπιστικό άρθρο για τα τελευταία κατορθώματα της Χ.Α στην ιστοσελίδα TVXS
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
3 Ιουνίου 2012 στις 5:37 μ.μ.

Πωπω τρομα3α μ αυτη τη φωτο, νομιζα οτι τα επνιγε τα σκυλακια. Αντε να πιστεψεις οτι χαδευει σκυλια αυτος ο ΄΄ανθρωπος΄΄..Παντως εχει μαυρο σκυλο, μπραβο...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger