Home » , » Θ. Παφίλης (Βίντεο)

Θ. Παφίλης (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 3 Μαΐου 2012 | 9:55 μ.μ.

Καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αντένα ο βουλευτής του ΚΚΕ Θ. Παφίλης ανέφερε ότι η μέχρι τώρα πολιτική γραμμή του ΚΚΕ έχει δικαιωθεί, αφού είχε προβλέψει την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα. Ζήτησε εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ και πέρα απ’ αυτό προέτρεψε την επόμενη των εκλογών ο λαός να είναι στους δρόμους για να σταματήσει την επερχόμενη θύελλα και να δρομολογήσει νέες εξελίξεις.

Πέρα απ’ ότι καυτηρίασε την στάση των αστικών κομμάτων έκανε σφοδρή επίθεση στο Σύριζα λέγοντας ότι παίζει με την αγωνία του κόσμου, ενώ χαρακτήρισε τα στελέχη του «πολιτικούς απατεώνες».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 13 σχόλια

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2012 στις 12:50 π.μ.

Στο κκε δεν νοιάζονται αμα πηνάει ο λαός, στα λόγια και εγώ αυριο το πρωι φέρνω τον κομμουνισμό και τον παράδισο, στην πραγματικότιτα τα στελέχη του εκτός από μια ανάλυση που κάνει και ο οποισδήποτε αναλυτής δεν ειναι ικανοί για τύποτα περισότερο.θα το πληρώσει όμως, ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο!!

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2012 στις 3:24 π.μ.

Κοιτα το μικρομαγαζο σου ρε γραφειοκρατη παφιλη και μην ασχολεισαι με τον ΣΥΡΙΖΑ.

perdikas
4 Μαΐου 2012 στις 3:44 π.μ.

"Καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αντένα ο βουλευτής του ΚΚΕ Θ. Παφίλης ανέφερε ότι η μέχρι τώρα πολιτική γραμμή του ΚΚΕ έχει δικαιωθεί, αφού είχε προβλέψει την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα."

O MAΡΞ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΟΧΙ ΤΟ ΚΚΕ !!!!!

ΤΟ ΚΚΕ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΜΟΝΟ !!

ΠΕΘΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ !

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2012 στις 5:27 π.μ.

οπορτουνες να σας δουμε απο τις 7 του μαη αντε γραφικοι κωλοτουμπες

οιστρος1917
4 Μαΐου 2012 στις 7:48 π.μ.

Λες κ δεν εχει συγκυβερνησει κι ο ΣυΡΙΖΑ μαζί με το ΠΑΣΟΚ, απο την ΓΣΕΕ μεχρι δημους και κοινότητες. Λες κ δεν εχει εκθρεψει τις αυταπατες για την Ευρωπη των λαων, ''υγιη επιχειρηματικοτητα'' κι άλλα πολλά. Πάλι το ΚΚΕ θα πρέπει να λογοδοτήσει για την πολιτική σας αφέλεια, αριστεροί της ανιστόρητης πολιτικης αφέλειας

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2012 στις 8:00 π.μ.

Αφού το ΚΚΕ προεβλεψε την κρίση τότε γιατί δεν προέβλεψε και το κάτάντημα των κομματικών του επιχειρήσεων και τις απολύσεις που έκανε? Α ρε βρεγμένη σανίδα που θα φάτε απο τον λαό...

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2012 στις 8:12 π.μ.

@ perdikas Το ΚΚΕ θα υπάρχει και όταν εσύ θα πάψεις να υπάρχεις. Ο συριζα θα πεθάνει όπως πέθανε η εδα, το εσ, το πασοκ...

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2012 στις 1:31 μ.μ.

@Ανώνυμος 4 Μαΐου 2012 12:50 π.μ.:
Ο καπιταλισμος εχει φτασει σε τετοια επιπεδα συσσωρευσης κεφαλαιου που πλεον δεν μπορει να δωσει ουτε μια μικρη παροχη στους εργαζομενους γιατι θα αναγκαστει να μειωσει κατα πολυ τα κερδη που ειχε αποκομισει ολο το προηγουμενο διαστημα. Το ΚΚΕ λεει οτι αφου πλεον μικρες διεκδικησεις ειναι αδυνατον να επιτευχθουν το συστημα πρεπει να ανατραπει αμεσα οικοδομωντς τις δομες που απαιτουνται για την νεα κοινωνια. Οχι στο βαθυ μελλον αλλα ΑΥΡΙΟ.

@Ανώνυμος 4 Μαΐου 2012 3:24 π.μ. :
Ακουσα τον Τσιπρα χθες στην Ομονοια σε κοσμο που εψαχνε αλλαγες και μιλουσε σαν το ΠΑΣΟΚ του ΄81. Στον βαθμο στον οποιο επρεπε να πολεμησει το ΠΑΣΟΚ τοτε πρεπει να πολεμησει και την γραμμη του ΣΥΡΙΖΑ τωρα που επιδιωκει διαχειριση του καπιταλιστικου συστηματος.

@perdikas:
Ο μαρξ το προεβλεψε. Το ΚΚΕ χρησιμοποιει την μαρξιστικη ιδεολογια. Αρα το ΚΚΕ δικαιωθηκε και εγκαιρα προειδοποιησε τον λαο. Το ΚΚΕ δεν ειναι μεμονωμενα ατομα. Ειναι η βαση του. Οταν λες οτι πεθανε το ΚΚΕ ερχεσαι σε συγκρουση με την επαναστατημενη βαση του.

@Ανώνυμος 4 Μαΐου 2012 3:24 π.μ. :
Κωλοτουμπας ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιποι που επιδιωκουν να γινουν κυβερνηση και αλλαζουν θεση απο μερα σε μερα. Τι ΚΚΕ στις 7 θα ειναι σρους δρομους για να αποτρεψει τον σχηματισμο κυβερνησης διαχειρισης του αστικου συστηματος προκειμενου να ριζοσπαστικοποιηθει ακομα περισσοτερο ο κοσμος.

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2012 στις 5:33 μ.μ.

8.12 αυτό είναι το πρόβλημα.Οτι το ΚΚΕ θα υπάρχει εις τον αιώνα των αιώνων.Δεν πρόκειται να καταργηθεί ποτέ ούτε αυτό ούτε το κράτος.Κατά τα άλλα είστε επαναστάτες...

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2012 στις 5:43 μ.μ.

να τελειωνει το παραμυθι της ιστοριας του ΚΚΕ, το σημερινο ΚΚΕ ειναι τοσο κομμουνιστικο όσο ειναι σοσιαλιστικο το ΠΑΣΟΚ ή αριστερά η ΔημΑρ.
το ΚΚΕ μας δουλευει ψιλο γαζι και παιζει το παιχνιδι του δικομματισμου, συνειδητά ή αθελα του.
Τεινω να πιστεψω πως γινεται συνειδητα απο την ηγεσια του, που το μονο που τρεμει ειναι μην ξεβολευτει απο τις καρεκλες και χρειαστει να παρει τους δρομους πραγματικα, κι οχι για λιτανειες και πανηγυρακια.

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2012 στις 6:23 μ.μ.

θα ήθελα να δώ τον Παφίλη γ.γ., γιατί όταν μιλάει η Αλέκα νυστάζω...!

perdikas
5 Μαΐου 2012 στις 12:43 π.μ.

δε βάζετε κανά ψευδώνυμο να συνεννοούμαστε.

για πρακτικούς λόγους....

perdikas
5 Μαΐου 2012 στις 1:04 π.μ.

ανώνυμε 8:12 π.μ. έχεις δίκιο !!
Και οι μούμιες υπάρχουν 5000 χρόνια !

Κάτι ήξερε και ο Λένιν....

φίλε 1:31 μ.μ.

η "επαναστάτημένη βάση" του κκε και γενικά των "αριστερών":

δευτερόλεπτα μετά τις "μεγαλειώδεις πορείες".....για ούζα και μάσα στα τριγύρω μεζεδοπολεία !!!!

ρε σοβαρολογείτε ??
για να ξέρω....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger