Home » , » Μ. Κεφαλογιάννης: Καραγκιόζης ναι, αλλά όχι και μαλάκας (Βίντεο)

Μ. Κεφαλογιάννης: Καραγκιόζης ναι, αλλά όχι και μαλάκας (Βίντεο)

Από giorgis , Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011 | 6:26 μ.μ.

 Καταλαβαίνουμε την οργισμένη αντίδραση του βουλευτή της Ν.Δ. Μανώλη Κεφαλογιάννη γιατί η βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ Βάσω Παπανδρέου εκτελώντας χρέη προέδρου της βουλής πέρα από τραμπούκο τον χαρακτήρισε μαλάκα και  τον έστειλε στον διάολο.

 Κι αυτό γιατί είναι άλλο να παραδέχεσαι δημόσια ότι είσαι Καραγκιόζης όπως έκανε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης –Τον Μάη του 2006 με την ιδιότητα του υπουργού Ναυτιλίας που ήταν τότε είχε δηλώσει: «Είμαστε όλοι καραγκιόζηδες, τόσο οι πολιτικοί όσο και οι δημοσιογράφοι, χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου... Εγκλωβισμένοι στο σύστημα της διαπλοκής, δεν συγκρουόμαστε μαζί της»- και άλλον να σε αποκαλούν μέσα στον «ιερό χώρο» του κοινοβουλίου τους πεοβασανιστή.

Είναι άλλο το να διακατέχεται κάποιος από αυτογνωσία και να την εκδηλώνει, όπως έκανε με την δήλωση που αναφέραμε ο Μ. Κεφαλογιάννης –αν και θεωρούμε απαράδεκτο να συγκρίνουν τον εαυτό τους οι πολιτικάντηδες με τον Καραγκιόζη έναν λαϊκό ήρωα που μας χαρίζει γέλιο και λαϊκή σοφία- και άλλο να σε κάνουν δημόσια ρόμπα αποδίδοντας σου τον χαρακτηρισμό  του τσουτσουνοπαίχτη. Γι’ αυτό λέμε ότι είναι βουνό το δίκιο του Μ. Κεφαλογιάννη που θεώρησε ότι θίχτηκε από τα λεγόμενα της Β. Παπανδρέου.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger