Home » , » "Γαλλικά" μεταξύ Χίου-Παπαγιάννη (Βίντεο)

"Γαλλικά" μεταξύ Χίου-Παπαγιάννη (Βίντεο)

Από giorgis , Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011 | 12:30 π.μ.

 Είναι απόλαυση να παρακολουθείς κάποιους δημοσιοκάφρους να γίνονται ρόμπες δημόσια κάνοντας «πολιτισμένο διάλογο» με συνοδία … Γαλλικών κοσμητικών επιθέτων. Στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε σε δυο  καλόπαιδα που «κοσμούν» τους τηλεοπτικούς δέκτες. Τον Στέφανο Χίο και τον Γιάννη Παπαγιάννη.

Ο πρώτος σύμφωνα με τα γραφόμενα του Παπαγιάννη είναι Ψυχασθενής, λακές, και αρχιεκβιαστής, ενώ σύμφωνα με την «διάγνωση» Χίου, ο κεντρκός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Extra3 είναι Εφιάλτης, εκβιαστής, κερατάς ….

Το βιογραφικό του Παπαγιάννη  μας το παρουσιάζει ο Σ. Χίος  στο βίντεο που παραθέτουμε.






Η απάντηση του Γ. Παπαγιάννη ήρθε άμεσα μέσα από τον ιστότοπο του, νιώθοντας προφανώς ότι θίχτηκε από τα λεγόμενα του "ψυχασθενή. λακέ, κομπλεξικού, αχιεκβιαστή "Χίου.

Την Παραθέτουμε:
Ο ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΧΙΟΣ...
ΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ...
Αρχιεκβιαστής στα πρότυπα του αφεντικού του. Αμόρφωτος και ψυχασθενής. Λακές του ιδιοκτήτη που τα έπαιρνε από όποιον έβρισκε μπροστά του. Παρακαλούσε το αφεντικό του Extra 3 να τον πάρει πίσω αλλά κόπηκε λόγω μακακίας. Αρχίζει το πάρτι. Από παντού...
από διαφορετικά ΜΜΕ και με όλο το ποινικό μητρώο του για να τον κάνουμε ρόμπα διεθνώς...
Σ.Σ. Μαζί του και ο καραγκιόζης Παπακυριακόπουλος του Olympia. Αυτός που έχει κάνει τις δουλειές με τον Μιχαλολιάκο...

 Δεν εξαιρέθηκε από τα πυρά του Γ. Παπαγιάννη και ο μόνιμος καλεσμένος της εκπομπής του Σ. Χίου
Και συνέχισε τις αναρτήσεις του για το ίδιο θέμα ο Παπαγιάννης κάτι που θεώρησε περιττό να σχολιάσει ο Σ. Χίος και το απέδωσε στην έλξη για το ποτό που έχει σύμφωνα με τον ίδιον ο Παπαγιάννης.


Εμείς τέτοιες καταστάσεις πάντως τις απολαμβάνουμε. Ας βγάλουν αναμεταξύ τους τα μάτια τους οι δημοσιοκάφροι.

Δεν αντέχουμε όμως στον πειρασμό να μην μεταφέρουμε απ' το αρχείο μας μια ανάρτηση που είχε γραφτεί στο blog "troktiko". Και τότε ο μακαρίτης Γκιόλιας τα έβαζε με έναν συνάδελφο του.


ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Να η ΠΡΩΤΗ από τις αποκαλύψεις που κάνουμε για τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη. Τον "αποκαλυπτικό" κρατικοδίαιτο δημοσιογράφο που πήρε ...εργολαβία με σύμβαση να δίνει ...συμβουλές στον ΟΔΔΥ!!! Ο άνθρωπος που κατήγγειλε τους δημοσιογράφους που τουλάχιστον ήταν στην γραμματεία τύπου, τον Σπίνο (για το διορισμό του στο νοσοκομείο και τον απέλυσε) διορίστηκε με ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ (για γιο βουλευτή μάλλον έχει) από τον ΟΔΔΥ για 9.600 ευρώ το εξάμηνο!!!

Και ποιος είναι εκεί ο προϊστάμενος; Ποιός είναι ο φυσικός προϊστάμενος στον ΟΔΔΥ, όταν υπογράφει ο Γιάννης Παπαγιάννης;

ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Πέτρος Δούκας! Και το λέγαμε από τότε αν είχε σχέση με τον υπουργό και ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ στον πατέρα του που έχει πεθάνει ότι δεν ήταν ποτέ σε έμμισθη θέση και γραφεία τύπου. (Να'ναι καλά ο πατέρας του εκεί που είναι, γιατί ήταν άνθρωπος με ήθος και γνωστός στην πολιτική σκηνή).

Γιναυτό ο Παπαγιάννης βάραγε τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο από το blog του. Και συνεχίζει να τον χτυπάει.

Επειδή είναι στο υπόλοιπο Αττικής μαζί με τον Πέτρο Δούκα και άρα αντίπαλος του ανθρώπου που τον διόρισε για να τον ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.
 Μπόχα, αηδία και αίσχος για τους κρατικοδίαιτους δημοσιογράφους και για τους προέδρους του ΟΔΔΥ που δέχθηκαν και υπέγραψαν τέτοια σύμβαση.

Με ανάθεση του έδωσαν την θέση! Δεν έγινε διαγωνισμός...

Το κράτος ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ στον κ.Παπαγιάννη για να έχει την αβάντα του.

Δείτε τι λέει η σύμβαση:

1). Ο Παπαγιάννης δεν θα έχει έδρα τα γραφεία στην οδό Σταδίου αλλά όπου θέλει θα είναι!!!(παρ.2)

2). Ο Παπαγιάννης με την σκανδαλώδη σύμβαση ΔΕΝ θα υπόκεινται σε έλεγχο(παρ.4) και την εποπτεία του ΟΔΔΥ Α.Ε. και ενώ τον πληρώνει ο Ελληνικός λαός

3). Μπορεί να έχει όσες δουλειές θέλει και είναι πενταθεσίτης την ώρα που υπάρχουν άνεργοι δημοσιογράφοι(παρ.5).

4). Θα προσφέρει τις υπηρεσίες του μόνο όταν θα είναι διαθέσιμος (παρ. 2)ο Παπαγιάννης λες και πρόκειται για τον μεγαλύτερο σύμβουλο του κόσμου!!!


Θέλετε και άλλο; Δεν φτάνουν αυτά; Θα έχετε όμως και άλλα. Δεν είναι εμμονή στο πρόσωπο του Παπαγιάννη, απλά αποφασίσαμε να ρίξουμε την μάσκα του. Έκανε χυδαία και εμετική επίθεση σε δημόσια πρόσωπα, συκοφαντώντας τους και τους διέσυρε. Εμείς δεν τον διασύρουμε για την προσωπική του ζωή ούτε θα τον συκοφαντήσουμε. Με στοιχεία λέμε ποιος είναι ο Παπαγιάννης.

Ο άνθρωπος ΕΊΧΕ σχέση με το δημόσιο και είχε άποψη για την περιουσία του δημοσίου!!!
 Ως τι;
 Ρε ουστ, από εδώ όλοι σας. Το παίζετε τιμητές της δημοσιογραφίας και από πίσω κάνετε συμβάσεις με το δημόσιο και την Ν.Δ. Ο γιος βουλευτή της Ν.Δ.

Αλλά δεν τελειώσαμε με τον Παπαγιάννη. Θα έχουμε και συνέχεια...

Ο δήθεν ήρωας που απολύθηκε από τον Χατζηνικολάου και κατασκεύασε ηλεκτρονικό μήνυμα. Απάτη. Οι μάγκες ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ και μετά λένε ό,τι θέλουν να πουν!

ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΠΑΙΔΙ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger