Home » , , » Οι χρήστες του διαδικτύου σχολιάζουν το γλοιώδες, αποκρουστικό, υποκείμενο, ντουντούκα των συμφερόντων των αφεντικών του, που λέγεται Παύλος Τσίμας

Οι χρήστες του διαδικτύου σχολιάζουν το γλοιώδες, αποκρουστικό, υποκείμενο, ντουντούκα των συμφερόντων των αφεντικών του, που λέγεται Παύλος Τσίμας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 22 Μαΐου 2018 | 3:34 μ.μ.

Αναμενόμενο σε ένα βαθμό το ότι οι χρήστες του διαδικτύου δεν θα εκφραζόταν και με τον πιο κόσμιο τρόπο για τον δημοσιογράφο του Αλαφούζου, Παύλο Τσίμα, ακούγοντας σχεδόν να εξισώνει το γιαούρτωμα ενός πολιτικού με τη μαχαιριά στη καρδιά που δέχτηκε αντιφασίστας από νεοναζί δολοφόνο.

Κάποια αυγά και αποδοκιμασίες που δέχτηκε πριν μερικά χρόνια όταν ήταν σχολιαστής του MEGA, ο Παύλος Τσίμας, από αγανακτισμένους αγωνιστές για την αμέριστη υποστήριξη του στην μνημονική πολιτική, θα του είναι ευχάριστη ανάμνηση αν κάνει το λάθος σήμερα να επιχειρήσει οποιαδήποτε δημόσια παρουσία.

Κι αυτό μπορεί να το εκτιμήσουμε με βεβαιότητα διαβάζοντας κάποια, απ' τα χιλιάδες σχόλια, που έχουν αποδέκτη το πρόσωπο του Τσίμα και δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. (Παρακάτω δημοσιεύουμε κάποια χαρακτηριστικά επιλέγοντας τα πιο "ανώδυνα" και όχι αυτά που ξεχειλίσουν οργή και αγανάκτηση για το τσιράκι του Αλαφούζου).

Πριν απ' αυτό όμως να παραθέσουμε τηλεγραφικά το βιογραφικό του Παύλου Τσίμα.
Στα νιάτα του υπήρξε καθοδηγητικό στέλεχος της ΚΝΕ, ενώ στην επαγγελματική του διαδρομή καθιερώθηκε δημοσιογραφικά σαν πολιτικός αρθρογράφος στον "Ριζοσπάστη", ενώ αργότερα χρημάτισε ο τελευταίος διευθυντής της εφημερίδας "ΠΡΩΤΗ", ενός εντύπου που ουσιαστικά ελεγχόταν από το ΚΚΕ

Ο Παύλος Τσίμας λοιπόν, που σημειωτέον υπήρξε και διευθυντής του ραδιοφώνου 902 στα FM, μετά απ' αυτή του τη δραστηριότητα απέκτησε την φήμη του "σοβαρού αριστερού δημοσιογράφου" και έγινε περιζήτητος από τα αστικά ΜΜΕ.
Βρέθηκε με εκπομπές στην κρατική τηλεόραση, στο Mega, στον Σκάι και τώρα τον παρακολουθούμε σαν "πολιτικό αναλυτή" στα ΜΜΕ που ελέγχει ο Αλαφούζος.

Προφανώς "πούλησε" σε πολύ καλή τιμή όσα υποτίθεται ότι πίστευε στο παρελθόν. Τώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα να ειρωνεύεται, να συκοφαντεί και να προβοκάρει όσα πριν παρουσιαζόταν να ασπάζεται. 
Με δυο λόγια δηλαδή κατάντησε ένα γλοιώδες, αποκρουστικό υποκείμενο, ντουντούκα των συμφερόντων των αφεντικών του, γι' αυτό και τον συνοδεύει το γνωστό σύνθημα: "Το πάθος για το χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα".

Η τελευταία του στάση ξεπέρασε κάθε όριο γι' αυτό είχε και την πρέπουσα αντιμετώπιση από τους χρήστες του Twitter:






















Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger