Home » , » "Tα εθελόδουλα πνεύματα συναντιούνται".

"Tα εθελόδουλα πνεύματα συναντιούνται".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 14 Απριλίου 2018 | 7:53 μ.μ.

Στην φωτογραφία βλέπουμε το τουιτάρισμα που έκανε στα μέσα του Γενάρη του 2015 ο σημερινός πρωθυπουργός.

Σήμερα η κυβέρνησή του σε ένα κρεσέντο εθελοδουλίας χειροκροτεί την ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Συρία, γινόμενος συνένοχος αυτός και ο κυβερνητικός βουλευτικός λόχος του στο μακέλεμα ενός ολόκληρου λαού.

Και είναι εντυπωσιακή η ομοφωνία που υπάρχει σ' αυτό το θέμα από τους εκπροσώπους όλων των αστικών πολιτικών κομμάτων.  Το υπουργείο του Κοτζιά βγαίνει και ανακοινώνει ότι: "Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα τη χρήση χημικών όπλων και ΣΤΗΡΙΖΕΙ τις προσπάθειες για την εξάλειψη τους". 

"Η σημερινή περιορισμένη και στοχευμένη πυραυλική επίθεση σε συγκεκριμένους στόχους στη  Συρία κατέστη αναγκαία", δηλώνει ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

"Δικαιολογημένο με βάση την αρχή της αναλογικότητας το τιμωρητικό πλήγμα των συμμάχων μας εναντίον του δικτατορικού καθεστώτος της Δαμασκού", γράφει σε ανάρτησή του στο twitter, ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Είναι αυτό που θα λέγαμε παραφράζοντας την γνωστή πρόταση "τα εθελόδουλα πνεύματα συναντιούνται".

Υπάρχει φυσικά και η θετική πλευρά. Αναφερόμαστε σε ένα κόσμο που αγωνίζεται ενάντια στο καπιταλιστικό έγκλημα που συμβαίνει. Και αυτή την βλέπουμε από τις άμεσες αντιπολεμικές διαδηλώσεις με κύριες αυτές τις οποίες οργάνωσε το ΚΚΕ.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger