Home » , , » Κωνσταντίνος Μπογδάνος ο "διανοούμενος"

Κωνσταντίνος Μπογδάνος ο "διανοούμενος"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Απριλίου 2018 | 4:48 π.μ.


"Πανηγύρι" έστησαν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μετά την ανάρτηση που έκανε η ενσάρκωση της βλακείας και της αγραμματοσύνης, - ο άνθρωπος πολυμηχάνημα: Και ποιητής, και τραγουδοποιός και κιθαρίστας και δημοσιογράφος- Κωνσταντίνος Μπογδάνος. 

"Από την τηλεόραση αποφάσισα να αποσυρθώ με δική μου επιλογή καθώς ο δρόμος του διανοούμενου είναι ένας μοναχικός δρόμος…" μας έγραψε.
Το πρώην τσιράκι του Αλαφούζου, (τα "άπλυτα" του καπιταλιστή αυτού από ένα άλλο "μπουμπούκι της συνομοσπονδίας του), σαν φελλός κατόρθωσε να μην βρεθεί στην αφάνεια και συνεχίζει να επιπλέει αυτή την φορά σιτιζόμενος από τα ταμία του "χρυσαυγίτη με πολιτικά" Θέμου Αναστασιάδη, αφού ανέλαβε διευθυντής του ραδιοσταθμού του "Θέμα fm".

Ο "διανοούμενος" αυτός έχει να επιδείξει αρκετές "ανεπανάληπτες" στιγμές στην καριέρα του. Από τότε που ξέπλενε τον δοσίλογο Γ. Τσολάκογλου μέχρι το "χάιδεμα" που έκανε στον πολιτικό του επίγονο φυρερίσκο Ν. Μιχαλολιάκο.

Να μην παραλείψουμε επίσης να αναφέρουμε τα "ιστορικά μαθήματα" που μας έκανε από την τηλεοπτική εκπομπή του του τύπου: «Αφού μεγαλειωδώς γιορτάσουμε το Πολυτεχνείο, θα έχουμε πάντοτε υπόψη μας ότι... τα αγνά παιδιά μέσα στο Πολυτεχνείο άνοιξαν τον δρόμο, με τις μεθοδεύσεις τις CIA, για να αλλάξει η δικτατορία στην Ελλάδα και να χάσουμε την Κύπρο».

Οσο για το δημοσιογραφικό του δαιμόνιο δεν το συζητάμε. Χαρακτηριστική περίπτωση τότε που "αποκάλυψε" ότι «η επίθεση εναντίον του Παπαδήμου έγινε από πρώην συντρόφους του πρωθυπουργού» (!).

Μάλιστα τότε ήταν τέτοιο το μέγεθος της μπαρούφας που ξεστόμισε ο Μπογδάνος που δεν μπορούσαν να το «αντέξουν» ούτε αυτοί που διευθύνουν τον τηλεοπτικό βόθρο του Αλαφούζου γι’ αυτό και έβγαλαν ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη «για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου», και τον απέλυσαν για να βρει σήμερα στέγη στο ραδιόφωνο του Θέμου Αναστασιάδη και να εξακολουθήσει από εκεί να λέει τις βαθυστόχαστες μπούρδες του.

Με την προσδοκία ότι ίσως σας χαρίσουμε ένα χαμόγελο παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο μια αντιπαράθεση του "διανοούμενου" με ένα άλλο δημοσιοκαφρικό «μπουμπούκι» του ακροδεξιού χώρου. Τον Στέφανο Χίο.
  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger