Home » , » Σκόρπιες σκέψεις (Επετειακές και Επαναστατικές).

Σκόρπιες σκέψεις (Επετειακές και Επαναστατικές).

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 21 Απριλίου 2018 | 8:41 μ.μ.

Της Π. Μ

Πενήντα ένα χρυσά χρόνια από το φιλελεύθερο πολίτευμα το οποίο "επιβλήθηκε" στην Ελλάδα με την γνωστή επανάσταση του 1967.
Ως απώτερο στόχο είχε την προστασία του ελληνικού λαού από καταστροφικές προοδευτικές απόψεις.

Οι πολίτες προστατεύθηκαν κυρίως με τους εξής τρόπους: Παρακολούθηση επί 24ώρου βάσεως (όλων ανεξαιρέτως) για τον εντοπισμό επικίνδυνων ανατρεπτικών στοιχείων όπως αναρχικών και κομμουνιστών, άτομα τα οποία προσπαθούσαν να προωθήσουν παράλογες ιδέες όπως ελευθερία, δικαιοσύνη και γενικότερα να σπείρουν ζιζάνια στον κάθε φιλήσυχο πολίτη που απλά έκανε το καθήκον του καταδίδοντας τα στοιχεία αυτά στις αρμόδιες αρχές οι οποίες τα αντιμετώπιζαν με σεβασμό πάντα στην ανθρώπινη ζωή και προσωπικότητα με μέσα όπως εξορία, βασανιστήρια, εκτέλεση, και γενικότερα άλλα ανώδυνα μέσα πειθαναγκασμού.

Ευτυχώς στο θεάρεστο αυτό έργο συνέβαλλαν κάποιοι πατριώτες, οι γνωστοί ως καταδότες ή αλλιώς ρουφιάνοι, ευγενή άτομα τα οποία υποδείκνυαν τους αντιρρησίες. Ευτυχώς,επίσης,τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ένα glorious comeback στις αξίες αυτές αποδεικνύοντας περίτρανα την μαλακία που χτυπάει αλύπητα τον ΈΛΛΗΝΑ (άτιμο πράγμα αυτό το DNA...).

XΡΟΝΗΑ ΠΩΛΑ EΦΤΙΧΙΣΜΕΝΙ ΕΘΝΙΚΙ ΕΠΑΝΑΝΑΣΤΑΣΙ.

***

"Ψυχή φυλακισμένη στο κορμί.
Κορμί φυλακισμένο στη ζωή.
Ζωή φυλακισμένη μεσ’ στο Χρόνο.
Πνεύμα που απ’ όποια φυλακή κι αν βγει σε φυλακή πάλι θα πέσει.
Κι είναι μονάχα το κορμί π’ αγάπησε τη φυλακή του.
Πώς να μην έρθει ο θάνατος λοιπόν;"

Για να μιλήσουμε και σοβαρά,καλά μου παιδιά. Η χούντα μην ξεχνάτε το '67 βρήκε έτοιμα τα ξερονήσια,τους ρουφιάνους, τους χωροφύλακες, την εατ εσα,κλπ μιάσματα.

Η χούντα ξεπεράστηκε εύκολα, εκτός από αυτούς που σκοτώθηκαν, σακατεύτηκαν από τα βασανιστήρια ή εξορίστηκαν στα ξερονήσια.

Εις μνήμην και συνείδηση.

Στην φωτογραφία ο Μουστακλής και ο Παναγούλης.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger