Home » , » Σοβαρά έκθετος ο Α. Σαμαράς μετά την αποκάλυψη ιδιόχειρης επιστολής του στον Κ. Φρουτζή

Σοβαρά έκθετος ο Α. Σαμαράς μετά την αποκάλυψη ιδιόχειρης επιστολής του στον Κ. Φρουτζή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 | 9:36 μ.μ.

Σοβαρά εκτεθειμένος βρίσκεται ο Αντώνης Σαμαράς μετά την σημερινή αποκάλυψη ότι η προστατευόμενη μάρτυρας με τον κωδικό "Αικατερίνη Καλέση" κατέθεσε στην  Εισαγγελία Διαφθοράς δυο επιστολές της πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρίας Novartis στον Αντώνη Σαμαρά καθώς ένα ιδιόχειρο σημείωμα του πρώην πρωθυπουργού στον Κωνσταντίνο Φρουζή.

Στην ιδιόχειρη επιστολή -η γνησιότητα της οποίας είναι εύκολο να διαπιστωθεί από τον γραφικό χαρακτήρα, και μέχρι τώρα δεν έχει διαψευστεί η ύπαρξη της από τον πρώην πρωθυπουργό- αναγράφονται δύο κινητά τηλέφωνα καθώς και το όνομα του τότε αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα. Επίσης απ' την ίδια μάρτυρα κατατέθηκε και η κάρτα του Αντώνη Σαμαρά που είχε δώσει στον Φρουζή κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους.

Και ισχυριζόμαστε ότι συλλαμβάνεται έκθετος ο πρώην πρωθυπουργός γιατί στην ομιλία του στην βουλή κατά την οποία χαρακτήρισε το σκάνδαλο της Novartis, "την μεγαλύτερη σκευωρία από συστάσεως ελληνικού κράτους", είχε δηλώσει κατηγορηματικά ότι  «τον κ. Φρουζή ουδέποτε τον έχω συναντήσει ιδιωτικά», λέγοντας πως έχουν συναντηθεί θεσμικά, σε δημόσιες εκδηλώσεις, παρουσία καμερών.

Οπότε αν ισχύει ο ισχυρισμός της προστατευόμενης μάρτυρας ότι το ιδιόχειρο σημείωμα -η ύπαρξη του οποίου επαναλαμβάνουμε δεν αμφισβητείτε ούτε από την Ν.Δ- δόθηκε από τον τότε πρωθυπουργό στον Κωνσταντίνο Φρουζή, της Novartis, κατά την συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου, τότε πρέπει να δώσει πειστική εξήγηση ο Σαμαράς για το ψέμα που είχε πει από το βήμα του κοινοβουλίου.

Πάντως μέχρι τώρα έχει πάθει αφωνία ο Σαμαράς και τα διαδικτυακά μέσα που τον υποστηρίζουν. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger