Home » , » ΣΥΡΙΖΑ: Σαν κυβέρνηση καταργεί την απεργία, σαν εργοδότης απολύει τους εργαζόμενους του.

ΣΥΡΙΖΑ: Σαν κυβέρνηση καταργεί την απεργία, σαν εργοδότης απολύει τους εργαζόμενους του.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018 | 8:15 μ.μ.

Δεν φτάνει που ο ΣΥΡΙΖΑ σαν κυβέρνηση προσπαθεί να καταργήσει ουσιαστικά το δικαίωμα της απεργίας, ασκώντας μια τόσο αντιλαϊκή πολιτική ώστε να βγαίνει ο ΣΕΒ και να της δίνει συγχαρητήρια, δεν αρκεί για την άθλια συγκυβέρνηση ότι έχουμε μπροστά μας μια τέτοια εργασιακή ζούγκλα και εργοδοτικό τραμπουκισμό που δεν είχε ξαναζήσει η κοινωνία μας τις τελευταίες δεκαετίες, παρακολουθούμε και τον ΣΥΡΙΖΑ, σαν εργοδότη -μέσω της εταιρίας left media- να μας δείχνει την μοναδική συνέπεια λόγων και έργων σε όλη του την κυβερνητική διαδρομή. Δεν θα γινόταν να δίνει το "πράσινο" φως στην εργοδοσία να εφαρμόζει μια βάρβαρη αντεργατική πολιτική και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ να αντιμετώπιζε διαφορετικά τους εργαζόμενους του.

Αναφερόμαστε φυσικά στην σημερινή είδηση που μας λέει ότι η διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού «105,5 στο Κόκκινο», προχώρησε σε τέσσερις απολύσεις οι οποίοι αποτελούσαν και την απεργιακή επιτροπή των εργαζομένων του ρ/σ.
Πρόκειται για τρεις δημοσιογράφους, την Ειρήνη Προμπονά, την Μελίνα Βελιμέζη και τον Γιάννη Ανδρουλιδάκη, καθώς και για έναν ηχολήπτη, τον Νίκο Μπιτσιμέα, ("Συμπτωματικά" οι ίδιοι εργαζόμενοι έχουν προσφύγει στο ΣΕΠΕ καταγγέλλοντας την προσπάθεια της εργοδοσίας να επιβάλει μειώσεις κατά 20% στους μισθούς).

Τίποτα το εντυπωσιακό στην είδηση. Η εργοδοτική τρομοκρατία και αυθαιρεσία που βασιλεύει σε όλους τους εργασιακούς χώρους με την ανοχή και συγκατάθεση της κυβέρνησης γιατί να εξαιρούσε τους εργαζόμενους του κυβερνητικού ρ/σ;

Να σημειώσουμε επίσης ότι υπάρχει "Κάλεσμα διαμαρτυρίας έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο 105,5 αύριο στις 12:00 για τις νέες εκδικητικές απολύσεις"
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
8 Φεβρουαρίου 2018 στις 11:09 π.μ.

Στεναχωριεμαι κάθε φορά που ένας εργαζόμενος χάνει την δουλειά του.Στεναχωριόμουν όμως περισσότερο με καποιους "αναρχικούς" κ "επαναστάτες" τύπου Ανδρουλιδάκη που από την μία κούναγαν όλο ειρωνεία το δάχτυλο και μετά έφτασε να σιγοντάρει τα μνημόνια.Τι περιμενε λοιπόν.Τον ψιλοξεζούμισαν κ τωρα που δεν χρειάζεται τον πετανε σα στυμενη λεμονόκουπα

8 Φεβρουαρίου 2018 στις 9:55 μ.μ.

οι απολλυμενοι του 105,5 στο κοκκινο, στους απολλυμενους του 902 αριστερα στα εφ εμ, στελλουν περηφανο χαιρετισμο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger