Home » » Στις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δεν απαντά ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος, ΜΟΝΟ στα λάθη του ΚΚΕ!

Στις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δεν απαντά ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος, ΜΟΝΟ στα λάθη του ΚΚΕ!

Από Unknown , Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 | 10:48 μ.μ.

Η καταγγελία για τα σκουλήκια στο γεύμα των φαντάρων στο ΚΕΝ Μεσολογγίου  έγινε από το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στις 7/12/2017, ελάχιστο χρονικό διάστημα από το συμβάν, καθώς μεσολάβησε ο απαραίτητος χρόνος για τη διασταύρωση των πληροφοριών από τα δεκάδες τηλεφωνήματα που έγιναν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.

Η καταγγελία όμως του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ενώ είχε γνωστοποιηθεί σε όλα τα ΜΜΕ, αποκρύφτηκε από ΟΛΑ τα ΜΜΕ!
Ο λόγος είναι ότι την ίδια μέρα που τάισαν σκουλήκια τους  φαντάρους στο ΚΕΝ Μεσολογγίου συναντιόταν με την πολιτική ηγεσία  ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν.
Τα ΜΜΕ, απέκρυψαν τα σκουλήκια για "εθνικούς λόγους" γιατί έπρεπε να διαφυλάξουν το γόητρο του Στρατού!

Έτσι όμως δόθηκε ο απαιτούμενος χρόνος στο Υπουργείο Άμυνας για να συγκαλύψει τις τεράστιες ευθύνες του, αδιαφορώντας για μια ακόμη φορά για την υγεία και την ζωή των φαντάρων.

Προέχει βλέπεις η διαφύλαξη του πολιτικού προφίλ των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι ψήφοι! ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
12 Ιανουαρίου 2018 στις 10:03 π.μ.

Το δίκτυο Σπάρτακος δίνει εναν σεβαστο αγώνα επι χρόνια για τα δικαιωματα των στρατευμένων.Σαν παρασημό του έχει την στοχοποίησή του από ακροδεξιούς.Όμως διακατάχεται από έναν μικρομεγαλισμό προσπσθώντας να κάνει κεντρική πολιτική , να επέμβει στην πολιτική συμμαχιών εντός κινήματος και άλλα.Επιπλέον αμολάει κ γεωπολιτικές αναλυσάρες τουλάχιστον συζητήσιμες οι οποίες είναι περιττές.Ίσως θέλει προσοχή γιατί όλο αυτό που περιέγραψα είναι αυτογκόλ...

12 Ιανουαρίου 2018 στις 11:53 μ.μ.

Ο Λαός βλέπει πεντακάθαρα πλέον τον Εγκληματικό ρόλο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ με την καθημερινή σφαγή του με απίστευτη αγριότητα απο τους Γενίτσαρους. Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ είναι εδω χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. ΟΙ Κομμουνιστές είμαστε εδω δικαιωμένοι 100% και δίνουμε το χέρι σε όποιον Σηκώνεται.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger