Home » , » Οι καλόγεροι του "αγίου" όρους ευλογούσαν τα "νικηφόρα όπλα" του Χίτλερ. Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος "προσεύχεται" για να μακελέψει ο Ερντογάν τον Κουρδικό λαό.

Οι καλόγεροι του "αγίου" όρους ευλογούσαν τα "νικηφόρα όπλα" του Χίτλερ. Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος "προσεύχεται" για να μακελέψει ο Ερντογάν τον Κουρδικό λαό.

Από giorgis , Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 | 9:48 μ.μ.



Του  Γ. Γ.

Η κρατική Εκκλησία είναι πάντοτε στο πλευρό του δημίου -υπάλληλος του κράτους είναι και αυτός- και ποτέ στο πλευρό του θύματος, που είναι μια κάποια παραλλαγή του Σατανά και ως εκ τούτου η τιμωρία του είναι δίκαιη. .. Η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, σε αντίθεση με τη Ρωμαιοκαθολική, έχει δείξει τέτοιο σκοταδισμό στα λαϊκά δρώμενα που συγκρίνεται μόνο με τους φονταμενταλιστές του ακραίου Ισλάμ.

Περικλής Κοροβέσης

Το πώς πρέπει να φέρετε ο κατώτερος κλήρος το δίνουν με το παράδειγμα τους οι Πατριάρχες. Σχετικά πρόσφατα ο Έλληνας Πατριάρχης της Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Ισραήλ, Θεοφιλος ο 3ος, πουλάει γη στη Δυτική Ιερουσαλήμ στο σιωνιστικό κράτος και κάνει μπίζνες μαζί του. (Η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος κάτοχος γης στο Ισραήλ, μετά την ισραηλινή κυβέρνηση».

Σ’ αυτή την κατεύθυνση δεν υστερεί καθόλου η «Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα, Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης και Οικουμενικός Πατριάρχης, κ. κ. Βαρθολομαίο».
Δεν ξέρουμε τι ακριβώς μπίζνες έχει ανοίξει αυτός με τον καπιταλιστή Μαρινάκη μετά την κοινή τους δήλωση ότι θα «συνεργαστούν στο μέλλον για το καλό των συνανθρώπων μας».
Είναι όμως δεδομένο ότι συνεργάζεται αρμονικά με το φασιστικό κράτος της Τουρκίας σε βαθμό μάλιστα προκλητικό.
Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» ο οποίος επικαλείται κείμενο της Hurriyet Daily News ο Βαρθολομαίος έστειλε επιστολή στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να δηλώσει την υποστήριξη του στην επιχείρηση των Τουρκικών Στρατευμάτων που εισέβαλαν για να αιματοκυλίσουν τους Κούρδους στο Αφρίν της Συρίας.

«Προσευχόμαστε εσείς και οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις να επιτύχετε και η επιχείρηση "Κλάδος Ελαίας" να φέρει ειρήνη στην περιοχή, όπως "υπόσχεται" και το όνομά της», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή.

Φυσικά δεν πρωτοτυπεί ο Βαλθολομαίος. Τον πρόλαβε η Σύνοδος του «Αγίου» Ορους που "επικαλέστηκε την ευλογία του ουρανού επί τα νικηφόρα όπλα του φύρερ".
Αυτοί δοξολογία για τα χιτρερικά στρατεύματα έκαναν ο Πατριάρχης προσευχές για να νικήσει ο στρατός ενός δικτάτορα. Απειροελάχιστη η διαφορά.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger