Home » , » Η παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα αναστέλλει τα σχέδια κυβέρνησης και του υπόδικου προέδρου συμβολαιογράφων Γ. Ρούσκα για επίσπευσει των πλειστηριασμών

Η παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα αναστέλλει τα σχέδια κυβέρνησης και του υπόδικου προέδρου συμβολαιογράφων Γ. Ρούσκα για επίσπευσει των πλειστηριασμών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 | 6:24 μ.μ.

Οι αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του λαϊκού παράγοντα που έθετε μπροστά των ευθυνών τους όσους συμβολαιογράφους γινόταν έμμισθα τσιράκια τραπεζιτών και καπιταλιστών για να περάσει η λαϊκή περιουσία στα χέρια τους, έφερε αποτέλεσμα. Το διαπιστώσαμε και σήμερα μετά την ματαίωση της γενικής συνέλευσης των συμβολαιογράφων Αθήνας – Πειραιά που είχε προγραμματιστεί από τον υπόδικο πρόεδρο του συλλόγου τους Γ. Ρούσκα.

Η ματαίωση της συνέλευσης ήταν μια πανωλεθρία για τον Γ. Ρούσκα, ο οποίος πρωτοστατεί για να περάσει η λαϊκή περιουσία, μέσω πλειστηριασμών στα νύχια αρπακτικών – κορακιών. Είχε σκοπό να αλλάξει την περασμένη απόφαση που προέβλεπε αποχή των συμβολαιογράφων από τους πλειστηριασμούς και να υλοποιηθούν οι βάρβαροι αντιλαϊκοί σχεδιασμοί κυβέρνησης – «δεσμών». Το ότι στο κάλεσμα της γενικής συνέλευσης παρευρέθηκαν μόνο 65 συμβολαιογράφοι, ενώ για την διαπίστωση απαρτίας χρειάζονταν τουλάχιστον 254, δείχνει και το κλίμα που επικρατεί σ’ αυτόν τον επαγγελματικό σύλλογο.

Από την ιστοσελίδα iskra αντιγράφουμε:

Αρκετά πριν από την ώρα πραγματοποίησης της γενικής συνέλευσης των συμβολαιογράφων είχαν συγκεντρωθεί έξω από το θέατρο ΑΚΑΔΗΜΟΣ πλήθος διαδηλωτών μετά από κάλεσμα της επιτροπής πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών, του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και της ΛΑΕ.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα κατά των πλειστηριασμών και μοίραζαν ανακοινώσεις στους συμβολαιογράφους, με τις οποίες τους καλούσαν να υπερασπίσουν τις αποφάσεις τους για αποχή από τους πλειστηριασμούς και να σταθούν δίπλα στο λαό μη συμμετέχοντας στο επιχειρούμενο πραξικόπημα Κοντονή – Τόσκα – Τσακαλώτου, οι οποίοι σε συμπαιγνία με μία μικρή ομάδα συμβολαιογράφων επιχειρούν να επισπεύσουν μαζικούς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ακόμα και με την ποινικοποίηση και την καταστολή του κινήματος κατά των πλειστηριασμών.

Στο χώρο υπήρχε έντονο και προκλητικό κλίμα αστυνομοκρατίας με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και τριών διμοιριών των ΜΑΤ, οι οποίες δημιούργησαν φράγμα έξω από την είσοδο του θεάτρου ΑΚΑΔΗΜΟΣ απαγορεύοντας την προσέγγιση όχι μόνο των διαδηλωτών αλλά και δεκάδων παριστάμενων δημοσιογράφων, που δεν τους επέτρεψαν να κάνουν την δουλειά τους.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger