Home » , » Ν.Δ και δημοσιολόγοι τους ας συντονιστούν στην τοποθέτησή τους για τον "Ρουβίκωνα"

Ν.Δ και δημοσιολόγοι τους ας συντονιστούν στην τοποθέτησή τους για τον "Ρουβίκωνα"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 | 6:26 μ.μ.

Σε ένα ακατάληπτο σχόλιο, που μόνο στόχο έχει την δημιουργία εντυπώσεων, ο εκδότης των «Παραπολιτικών», Γιάννης Κουρτάκης  -ενός ΜΜΕ που ιδιοκτήτης του φέρεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης- τσουβαλιάζει το μέλος του «Ρουβίκωνα», Γιώργο Καλαϊτζίδη, (αρχηγό αυτής της αναρχικής ομάδας τον χαρακτηρίζει, όταν και οι γάτες ξέρουν ότι οι αναρχικοί δεν έχουν αρχηγούς), με τον Π. Καμμένο.
Θεωρεί ότι και οι δυο τους αγωνίζονται για την «παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία».

Αντιλαμβανόμαστε γιατί αυτός ο δημοσιογράφος βάζει στο στόχαστρο του τον αρχηγό των ΑΝΕΛ.
Καμμένος και Κουρτάκης έχουν μια μεγάλη διαμάχη από το παρελθόν που μάλιστα έχει πάρει και δικαστικές διαστάσεις.

Ανέφερε περασμένη ανακοίνωση των ΑΝΕΛ:

Ο Ιωάννης Κουρτάκης, αδιαμφισβήτητο «αφεντικό» των «Παραπολιτικών», καθόσον, όπως είναι γνωστό σε όλους, είναι ο αυτοδημιούργητος μεγαλοεκδότης και διευθυντής της ομώνυμης εφημερίδας, πανηγυρίζει δημοσίως για την έκδοση της υπ’ αριθμ. 3411/2017 αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία δέχεται στο σκεπτικό της ότι ο κ. Κουρτάκης: α) διατηρούσε από το έτος 2012 επαγγελματική συνεργασία και προσωπική σχέση με τον καταδικασθέντα για τη συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση που μετέφερε τους δύο (2) τόνους ηρωίνης, Αιμίλιο Κοτσώνη, και ότι ήταν συνέταιροι σε κυπριακή εταιρία, η οποία είχε κοινή έδρα με τα «Παραπολιτικά», β) απέφευγε επιμελώς, λόγω της ανωτέρω σχέσης, να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στα έντυπά του για το μείζονος ενδιαφέροντος θέμα της υπόθεσης των δύο (2) τόνων ηρωίνης, και γ) εξυπηρετεί συμφέροντα άμεσα εμπλεκομένων με την υπόθεση Noor 1.

Εδώ να θυμίσουμε επίσης ότι τον περασμένο Ιούλη, ο Πάνος Καμμένος κατάγγειλε από το βήμα της βουλής ότι ο Γ. Κουρτάκης έλαβε από το «Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων»  2.466.626 ευρώ (!!!). Και μάλιστα τόνιζε στην τοποθέτησή του ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ:
«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, είκοσι πέντε εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια "μαύρα" σε δημοσιογράφους, είτε απευθείας είτε μέσω off shore εταιρειών, όχι για να προπαγανδίζουν βέβαια τη γρίπη ή τα εμβόλια, αλλά για να αποτελούν "πιστόλια" εναντίον εκείνων που πήγαιναν εναντίον της νέας τάξης πραγμάτων και των οδηγιών που έδιναν οι δανειστές». 

Όπως βλέπουμε δηλαδή από τα παραπάνω –αν και δεν χρειαζόταν αφού είναι δεδομένο ότι ο Καμμένος συγκυβερνά με τον Τσίπρα- είναι απόλυτα κατανοητή η στάση του Γ. Κουρτάκη απέναντι στον αρχηγό των ΑΝΕΛ.
Αυτό που είναι εντυπωσιακό και σε ένα βαθμό θέτει τον εκδότη των «Παραπολιτικών» εκτός κομματικής γραμμής της Ν.Δ είναι η διαπίστωση του ότι ο «Ρουβίκωνας» στηρίζει την κυβέρνηση. 

Τελικά ας αποφασίσουν εκεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: Οι ενέργειες του «Ρουβίκωνα» αποσκοπούν στο να στηρίζουν την «παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία» ή οι δραστηριότητες της αναρχικής ομάδας «εξευτελίζουν την κυβέρνηση», όπως έλεγε ανακοίνωση της Ν.Δ., μετά την παρέμβαση του «Ρ» στο Πεντάγωνο;

Και τα δυο δεν γίνεται να συμβαίνουν.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger