Home » , » Δεν υπάρχει διεθνές προηγούμενο στο μέγεθος των απειλών και των ύβρεων που ανταλλάσσουν Τραμπ και Κιμ (Βίντεο)

Δεν υπάρχει διεθνές προηγούμενο στο μέγεθος των απειλών και των ύβρεων που ανταλλάσσουν Τραμπ και Κιμ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 | 9:14 μ.μ.

Όπως παρακολουθούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε –από το σημερινό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Σκάι- δεν νομίζουμε να υπάρχει διεθνές προηγούμενο τέτοιου μεγέθους ύβρεων και απειλών όπως αυτών που ανταλλάσσουν τα τελευταία 24ωρα Κιμ Γιονγκ Ουν κα Ντόναλτι Τραμπ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ προβαίνει σε δηλώσεις του τύπου για «ολοσχερή καταστροφή της Βόρειας Κορέας αν συνεχίσει να απειλεί τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της», ενώ ο Κιμ απειλεί με μια νέα δοκιμή βόμβας υδρογόνου πάνω απ’ τον Ειρηνικό, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον Τραμπ «ψυχικά ανισόρροπο».

«Θα δαμάσω σίγουρα και οριστικά τον ψυχικά ανισόρροπο Αμερικανό ξεμωραμένο, με φωτιά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άντρας της Βόρειας Κορέας.

Φυσικά τα ερωτήματα που προκύπτουν από μια τέτοια εξέλιξη είναι τεράστια αφού κανείς δεν μπορεί με ακρίβεια να γνωρίζει τι πραγματικά διαθέτει το οπλοστάσιο της Πιονγκγιάνγκ και αν η αμερικανική στρατιωτική ηγεσία όντως έχει στους σχεδιασμούς της μια στρατιωτική επέμβαση στην Κορέα κάτι που σύμφωνα με αναλυτές θα δημιουργήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
Εχουμε δηλαδή ένα παιχνίδι εντυπώσεων ή μπορεί να βρεθούμε μπροστά σε γεγονότα την εξέλιξη των οποίων δεν είναι δυνατόν να προβλέψει κανένας;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger