Home » , » Ο Ν. Μπογιόπουλος "τελειώνει" την προβληματική συνεργασία που είχε με τον Μπ. Παπαπαναγιώτου

Ο Ν. Μπογιόπουλος "τελειώνει" την προβληματική συνεργασία που είχε με τον Μπ. Παπαπαναγιώτου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017 | 7:58 μ.μ.

Θέμα χρόνου ήταν για έναν κομμουνιστή και αξιοπρεπή δημοσιογράφο, όπως ο Νίκος Μπογιόπουλος, να τελειώσει τη… «συνεργασία» στο Real 97,8 με τον Μπ. Παπαπαναγιώτου. 

Από προχτές Δευτέρα 25 Σεπτέμβρη ο Νίκος Μπογιόπουλος «εκπέμπει» πλέον μόνος του από τις 6 το απόγευμα, μέχρι τις 7 κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Πέμπτη.

Για όσους/ες παρακολουθούσαν αυτή την εκπομπή ήταν φανερό απ’ την αρχή ότι αυτή η ραδιοφωνική «συγκατοίκηση» ήταν κάτι παραπάνω από προβληματική και το τέλος της προδιαγεγραμμένο.

Εδώ να θυμίσουμε τι γράφαμε για την πολιτική και επαγγελματική διαδρομή του δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, το πώς δηλαδή αυτός ο δημοσιογράφος από στέλεχος του "Ρήγα Φεραίου" και της "Αυγής" κατάντησε υπηρέτης του δεξιού κατεστημένου. Είναι χαρακτηριστική  η απελπισμένη προσπάθεια που κατέβαλλε στο να μεταβληθεί σε ντουντούκα της πολυεθνικής Eldorado Gold, φτάνοντας τον στο σημείο να γελοιοποιηθεί, να εξευτελιστεί στην ουσία, δημόσια, από τον συμπαρουσιαστή του Νίκο Μπογιόπουλο και από τον Κυριάκο Παναγιωτόπουλο, ομότιμο καθηγητή εδαφολογίας, που έκανε παρέμβαση στην ραδιοφωνική τους εκπομπή.

Ο Μπ. Παπαναγιώτου είναι από τις περιπτώσεις των δεξιών δημοσιογράφων που δεν μπορείς διαλεκτικά να αντιπαρατεθείς διαλεκτικά μαζί τους, όση ψυχραιμία και να διαθέτεις.  Είναι από τους «γενίτσαρους» που ανακαλύπτοντας το «φως το αληθινό», γίνονται «βασιλικότεροι του βασιλέως». Και όπως λέει μια αραβική παροιμία «μην προσπαθείς να μάθεις το γουρούνι να μιλάει ανθρώπινα. Και τον καιρό σου χάνεις και το γουρούνι ενοχλείς».

Οπότε πολύ καλά έκανε ο Νίκος Μπογιόπουλος και διέκοψε κάθε συνεργασία με τον συγκεκριμένο δημοσιολόγο.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

26 Σεπτεμβρίου 2017 στις 8:15 μ.μ.

Η Εργατική τάξη και ο λαός της περιοχής δεν πρέπει να Εγκλωβιστούν ανάμεσα στα Επιχειρηματικά Συμφέροντα του Καναδού Καπιταλιστή και της Τοπικής Αστικής Τάξης με Συμφέροντα στον Τουρισμό. Και οι δύο εκμεταλεύονται τους Εργαζόμενους και καταστρέφουν το περιβάλον. Πρέπει να παλέψουν κάτω απο την δική τους ΤΑΞΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ για την προστασία των Θέσεων Εργασίας στην Εξόρυξη με πλήρη Δικαιώματα το ίδιο και για τον Τουρισμό και την Συνολική προστασία του Περιβάλοντος σε μια Κοινωνία που θα έχει καταργηθεί το Κέρδος και κριτήριο για την ανάπτυξη θα είναι οι Κοινωνικές ανάγκες. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με Εξοδο απο την Ε.Ε και Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Αλλος δρόμος δεν υπάρχει.

26 Σεπτεμβρίου 2017 στις 8:16 μ.μ.

οπως το γραφετε σαν να απελυσε ο ν μπογιοπουλος τον παπαπαναγιωτου
προβληματικη η συνεργασια με παπαπαναγιωτου. η συνεργασια με ριαλ; θεωρητικα τουλαχιστον ειναι ενα ερωτημα

27 Σεπτεμβρίου 2017 στις 12:08 μ.μ.

μελισσοκομοι, λατομοι, ψαραδες, κτηνοτροφοι καταστρεφουν το περιβαλλον και εκμεταλλευονται εργαζομενους ομοια με τους χρυσοθηρες της ελντοραντο παν τζαμ; ειναι θεση του κκε αυτη; (αν ειναι μην το πεις και μας διαβαζουν και αλλοι)

28 Σεπτεμβρίου 2017 στις 11:52 π.μ.

Κάποια στιγμή μάλλον θα αντιληφθούν εκεί στο REAL ότι αντί να ξαποστέλουν κάθε λίγο τους γραφικούς δημοσιοκάφρους τύπου Ακριβοπούλου, Κοτάκη ή Παπαναγιώτου
που βάζουν δίπλα στο Μπογιόπουλο στο ρόλο ντόπερμαν διότι ο τελευταίος είναι φανερό ότι υπερέχει από κάθε πλευρά σε όσα διατυπώνει με συνέπεια να τους εκθέτει ανεπανόρθωτα, είναι προτιμότερο και αποτελεσματικότερο να απολύσουν το Νίκο, αφού το παραμυθάκι του "πολυφωνικού" σταθμού που ενημερώνει "ισότιμα" δεν περνάει ούτε σε μικρά παιδιά. Ούτε θα είναι για πολύ καιρό ακόμη ανεκτός ο Μπογιόπουλος, ευνόητο είναι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger