Home » , » Χαροπαλεύει 16χρονος που προσπάθησε να αποτρέψει την σύλληψη του, με τους μπάτσους να επιχαίρουν!

Χαροπαλεύει 16χρονος που προσπάθησε να αποτρέψει την σύλληψη του, με τους μπάτσους να επιχαίρουν!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 | 6:49 μ.μ.

Άλλο ένα επεισόδιο αστυνομικής κτηνωδίας έρχεται σήμερα στην δημοσιότητα. Σύμφωνα με την είδηση που δημοσιεύει το TPP, αυτή την στιγμή χαροπαλεύει ένα 16χρονο παιδί, που συνελήφθη χτες από μπάτσους και προσπάθησε να διαφύγει πριν το οδηγήσουν στην  ΓΑΔΑ.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα που αναφέραμε επικαλούμενη δηλώσεις αυτοπτών μαρτύρων κατά τις 5 τα ξημερώματα, ο νεαρός που είχε συλληφθεί –δεν γνωρίζουμε τον λόγο- την ώρα που μεταφερόταν στη ΓΑΔΑ δεμένος πισθάγκωνα, ξέφυγε από τον αστυνομικό έλεγχο και προσπάθησε να διασχίσει τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Τότε τον χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο στο ρεύμα προς Κηφισίας με αποτέλεσμα να σπάσουν τα δύο του πόδια και να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Αυτή την στιγμή το νεαρό παιδί χαροπαλεύει διασωληνομένο στο ΚΑΤ.

Και η κατακλείδα της είδησης αναφέρει:

Οι αστυνομικοί που ήταν υπεύθυνοι για τη φύλαξη του αρνούνταν να του βγάλουν τις χειροπέδες παρά τις εκκλήσεις των περαστικών. Την ίδια στιγμή και παρ' ότι ήταν αδύνατον να κινηθεί λόγω των τραυμάτων στα πόδια του, οι αστυνομικοί αρνούνταν κατηγορηματικά να του προσφέρουν νερό, λέγοντας του χαρακτηριστικά «Καλά να πάθεις. Αυτό σου άξιζε», όπως περιγράφουν οι ίδιοι αυτόπτες μάρτυρες στο TPP.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger