Home » , , , » Ν. Μπογιόπουλος: «Χιονοστιβάδα απροσμέτρητου πολιτικού ψεύδους και μια βιομηχανία που παράγει το μαύρο σε άσπρο». (Ηχητικό)

Ν. Μπογιόπουλος: «Χιονοστιβάδα απροσμέτρητου πολιτικού ψεύδους και μια βιομηχανία που παράγει το μαύρο σε άσπρο». (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 | 10:25 μ.μ.

Καταιγιστικός και παραθέτοντας αναμφισβήτητα οικονομικά στοιχεία ο Νίκος Μπογιόπουλος, στην ραδιοφωνική του εκπομπή κονιορτοποίησε την εικονική πραγματικότητα που πάει να μας παρουσιάσει η κυβέρνηση σχετικά με τα αποτελέσματα του Γιούρογκρουπ.

Ο δημοσιογράφος αφού απέδωσε «εγκληματικά χαρακτηριστικά» στη εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική, με τα λεγόμενα του σμπαράλιασε την «πολιτική καταιγίδα επικοινωνιακής παραποίησης» τονίζοντας ότι εδώ έχουμε μια «χιονοστιβάδα απροσμέτρητου πολιτικού ψεύδους και μια βιομηχανία που παράγει το μαύρο σε άσπρο».

Τεκμηριώνοντας τους ισχυρισμούς του παρέθεσε στοιχεία του νομικού συμβουλίου του κράτους. Σύμφωνα μ’ αυτά οι δυο αξιολογήσεις για τις οποίες πανηγυρίζει η κυβέρνηση έχουν φέρει στα ταμεία του κράτους 11,3 δισ ευρώ. Για να εκταμιευτούν όμως αυτά τα χρήματα και τα αντιλαϊκά μέτρα τα οποία έχουν φορτώσει στην πλάτη του ελληνικού λαού ξεπερνάνε τα 22 δις!

Αφού ο Ν. Μπογιόπουλος έκανε εκτενή αναφορά για το πώς διαγράφεται το μέλλον των λαϊκών στρωμάτων, αν αυτά δεν αντισταθούν ανατρέποντας την βάρβαρη ταξική – μνημονική πολιτική, έδωσε «πανηγυρικό» τόνο στην εκπομπή του, προσαρμόζοντας την στο κλίμα που πάει να διαμορφώσουν τα κυβερνητικά φερέφωνα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger