Home » , » Στηρίζουμε το Γιώργο Φιλιππάκη. Βάλτε μας όλους φυλακή

Στηρίζουμε το Γιώργο Φιλιππάκη. Βάλτε μας όλους φυλακή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 28 Μαΐου 2017 | 3:30 π.μ.


Της Τ. Γ.

H δημοκρατία απεκατεστάθη, ο εχθρός συνελήφθη, η δικαιοσύνη, για άλλη μια φορά, θριάμβευσε,,,

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μετά από εισαγγελική παρέμβαση, και μήνυση που κατέθεσε ο Στουρνάρας, συνελήφθει ο Γιώργος Φιλιππάκης.

Ο λόγος; Τα σχόλια που είχε κάνει με αφορμή το φάκελο που στάλθηκε στον Παπαδήμα. Ενας φάκελος που έφερε τα πάνω κάτω στους τζάμπα μάγκες που αποφασίζουν για μας, χωρίς εμάς.

Σπέρνουν θύελλες για το λαό τα ξεπουλημένα ανθρωπάκια, μα οι  ίδιοι τρέμουν και το πιο αδύναμο φύσημα του άνεμου.

Και το φύσημα τούτη τη φορά, δεν ήταν μόνο η έκρηξη του φακέλλου, Ηταν το χαμόγελο στα χείλη του κόσμου, που φερε τούτο το γεγονός. Γιατί το μεγάλο κομμάτι του λαού, και μνήμη έχει και κρίση, παρ' ότι δεν μπόρεσε ακόμα να οργανωθεί και να διαχειριστεί το σοκ και δέος που δέχεται τα τελευταία χρόνια...

Ξέρει λοιπόν ο Στουρνάρας και οι όμοιοι του πως δεν θα αργήσει η μέρα που το "σούσι που έτρωγε με χιούμορ και καλή διάθεση" όταν διαπραγματευόταν τη λεηλασία της ζωής μας, θα το πληρώσει ακριβά... και φοβάται .. φοβούνται πολλοί...

Ξέρουν πως ο Φιλιππάκης δεν είναι ο μόνος,,,

Το ξέρουν όλοι τους και γι αυτό τρέμουν...

Στηρίζουμε τον Γιώργο Φιλιππάκη. Βάλτε μας όλους φυλακή

__________________

Β. Κ

Μόλις πριν κάποιες ώρες είχαμε ανάρτηση που την τιτλοφορούσαμε: «Αστοί και τα δημοσιοκαφρικά τσιράκια τους τρομοκρατημένα διαπιστώνουν κλίμα "υπέρ της τρομοκρατίας"». Δεν μπορούσαμε όμως να προβλέψουμε ότι ο πανικός τους θα έφτανε στο σημείο να κάνουν προσπάθεια ποινικοποίησης των διαδικτυακών απόψεων, αν και ήδη κάποιοι δημοσιοκάφροι του Αλαφούζου το είχαν ζητήσει.
Όπως και να είναι όμως το ποτάμι δεν γυρνάει πίσω. Οσο και να «βγήκε σεργιάνι το δημοσιογραφικό χαφιεδότσουρμο», αγανακτισμένο υποτίθεται γιατί ένας επώνυμος δημοσιογράφος είπε φωναχτά αυτό που εκατομμύρια έλληνες σκέπτονται , το αποτέλεσμα είναι γι’ αυτός μηδενικό.

Είναι και πρόκληση να ακούς τα καλοταϊσμένα βαποράκια της καθεστωτικής προπαγάνδας όλους/ες αυτές που συνέβαλλαν τα μέγιστα να παραδοθεί η χώρα μας  και ο λαός της στις ορέξεις ντόπιων και ξένων πλουτοκρατών, όλοι αυτοί που είναι ένοχοι γιατί σήμερα οι καπιταλιστές ρουφούν το αίμα του ελληνικού λαού να στέκονται δίπλα σε ηθικούς αυτουργούς χιλιάδων αυτοκτονιών συμπολιτών μας, και εκατομμυρίων εξαθλιωμένων, ζητώντας να εφαρμοστεί ο νόμος και η τάξη, που υποτίθεται παραβίασε ένας δημοσιογράφος.

Και στην τελική τι έγραψε ο Φιλιππάκης και ενόχλησε τόσο πολύ, όλους αυτούς που μένουν αδιάφοροι στα φασιστικά πρωτοσέλιδα του Σ. Χίου που έχει καθημερινά στην φυλλάδα του, όλους αυτούς που σφυράν αδιάφορα στο καθημερινό ρατσιστικό και ναζιστικό μίσος που εξαπολύουν τα ρυπαρογραφήματα των υπόδικων μελών της εγκληματικής οργάνωσης του Μιχαλολιάκου; Ότι τον γραμματέα της ΕΣΗΕΑ δεν θα τον «ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα»; Εκατομμύρια κόσμος έχει την ίδια άποψη. Κινείστε και εναντίον του ποινικές διαδικασίες.

Και επειδή κάποιοι κατ’ όνομα του συνάδελφοι χαρακτήρισαν προκλητική, απαράδεκτη και παρότρυνση προς βία, την ανάρτηση στο facebook του διωκόμενου δημοσιογράφου, ας δώσουμε τον λόγο σε κάποιους αστούς να τους εξηγήσουν ποια πραγματικά είναι η βία που νιώθει στο πετσί του ο ελληνικός λαός.

«Μορφή θεσμικά αποδεκτής βίας αποτελεί η φτώχεια, η ανεργία, η απειλή της απόλυσης, μορφή βίας αποτελεί να ζεις με τον τρόμο της επιβίωσης. Μια βία όμως που τείνει να πάρει τις διαστάσεις ενός "φυσικοποιημένου" κακού, μια βία που δε θα ποινικοποιηθεί από κανένα δικαστήριο και οι δράστες της θα απολαύουν μια αδιατάρακτη ασυλία»

Φωτεινής Τσαλίκογλου - καθηγήτρια Κοινωνιολογίας του Παντείου πανεπιστημίου

«Το πιο δύσκολο είναι η ανίχνευση των αιτιών και η παντελής εξάλειψη της τρομοκρατίας. Γιατί τρομοκρατία η ανεργία. Τρομοκρατία τα ψίχουλα της μισθοδοσίας. Τρομοκρατία ο ανελέητος βομβαρδισμός με την κρίση στην οικονομία. Τρομοκρατία το οργανωμένο έγκλημα της νύχτας. Τρομοκρατία η διεφθαρμένη μπατσαρία. Τρομοκρατία η φορολογία. Τρομοκρατία η τραπεζική τοκογλυφία. Τρομοκρατία η ρακένδυτη Παιδεία. Τρομοκρατία η αυθαιρεσία και η οικολογική αναισθησία. Τρομοκρατία η κομματική πελατεία. Τρομοκρατία η πολιτική αναλγησία. Τρομοκρατία η συναλλαγή με την κρατική γραφειοκρατία. Ακούστε τον αναστεναγμό. Προσπαθήστε. Κατεβείτε από το ρετιρέ της εξουσίας. Εκατομμύρια πλάσματα δουλεύουν, ιδρώνουν, ματώνουν, αργοπεθαίνουν. Για ένα άδειο πουκάμισο γεμάτο από τρόμο καθημερινό!».

Δ. Δανίκας

«Ο τρόπος παραγωγής είναι μια νόμιμη βία. Η εξουσία είναι μια νόμιμη βία. Η αστυνομία είναι μια νόμιμη βία. Η φυλακή είναι μια νόμιμη βία. Η δικαιοσύνη είναι μια νόμιμη βία. Η ανεργία είναι μια νόμιμη βία. Το Ταμείο ανεργίας είναι μια νόμιμη βία. Η κερδοσκοπία είναι μια νόμιμη βία. Το χρηματιστήριο είναι μια νόμιμη βία. Οι τράπεζες είναι μια νόμιμη βία. Οι ιδιωτικοποιήσεις είναι μια νόμιμη βία. Το εκπαιδευτικό σύστημα είναι μια νόμιμη βία. Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι μια νόμιμη βία. 

Κι όσο αυτή η νόμιμη βία θα ονομάζεται δικαιοσύνη, τόσο η δικαιοσύνη των νέων θα ονομάζεται βία».

Ρ. Βρανάς.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger