Home » , » Κάνουν οι Ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις ασκήσεις με "εχθρό" το Ιράν;

Κάνουν οι Ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις ασκήσεις με "εχθρό" το Ιράν;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 | 11:23 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

«Για δεύτερη φορά, τα Εμιράτα και το Ισραήλ, καθώς και οι ΗΠΑ, Ιταλικές και Ελληνικές Αεροπορικές Δυνάμεις άρχισαν στρατιωτικές ασκήσεις στην Ελλάδα, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι την Πέμπτη.
Η εφημερίδα Haaretz ανέφερε πως "οι εκθέσεις από την Ελλάδα έδειξαν ότι τα πολεμικά αεροσκάφη F16 των Εμιράτων στην αεροπορική βάση έκαναν ελιγμούς μαζί με Ισραηλινά", προσθέτοντας ότι "αν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ισραήλ δεν έχουν συνάψει διπλωματικές σχέσεις, εμπιστευτικές επαφές έχουν στερεοποίησει τη στρατιωτική συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών".

Αξίζει να σημειωθεί ότι αεροπορικές δυνάμεις των ΗΑΕ και του Ισραήλ έκαναν από κοινού το 2016 τις ίδιες στρατιωτικές ασκήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου οι ελιγμοί επικεντρώθηκαν στην αντιμετώπιση της Ιρανικής Στρατιωτικής Δύναμης πέρα από τις ηλεκτρονικές απειλές».

Μπορούν να μας πουν, αν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις κάνουν πράγματι ασκήσεις με "εχθρό" το Ιράν; Αν ναι, γιατί; Νομίζα ότι από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν είχαμε προστριβές με τους Πέρσες. Μάλλον κάποιοι είναι πολύ πίσω ιστορικά, ενώ άλλοι ακολουθούν σαν σκυλάκια όχι μόνο τους κόρακες των αγορών αλλά και τα γεράκια του Πενταγώνου. Αυτό δεν είναι καθόλου καλό.

Αν "ψήνουν" τίποτα επεμβάσεις οι Αμερικάνοι στο Ιράν τύπου Κορέας ή Βιετναμ, να μας ξεχάσουν. Είδαμε πόσο μας "συμπαραστάθηκαν" στην Κύπρο. Γιαυτό τα θέλουμε τα αόρατα; Για τους Ιρανούς; Γιατί οι Τούρκοι είναι σύμμαχοι, στο ΝΑΤΟ κι αυτοί. Προσέξτε καλά εκεί στο ΥΠΕΘΑ, δεν γουστάρουμε άλλα προβλήματα. Ιδιαίτερα όταν δεν μας έχουν πειράξει καθόλου οι Ιρανοί, αλλά κάτι ευρωΠΕΗ κι αμερικάνοι τοκογλύφοι... 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

29 Μαρτίου 2017 στις 7:04 μ.μ.

Μήτσο πάλι μπερδεύτηκες. Η Αστική τάξη της χώρας μας συμμετέχει σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε που είναι Ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί εξυπηρετόντας τα συμφέροντά της για αυτό και η συμμετοχή στον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο της Συρίας. Την ίδια συμμετοχή έχει και η Αστική τάξη του Ιράν συμμετέχοντας μαζί με Ρώσους και Κινέζους Ιμπεριαλιστές στην σφαγή του λαού της Συρίας. Αγώνας λοιπόν Μήτσο μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Αλλος δρόμος δεν υπάρχει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger