Home » , , » Λ. Κανέλλη: Χαρακτηρίζει "Κωλόπαιδα" τα μέλη του "Ρουβίκωνα" και τα παραλληλίζει με δολοφόνους! (Ηχητικό)

Λ. Κανέλλη: Χαρακτηρίζει "Κωλόπαιδα" τα μέλη του "Ρουβίκωνα" και τα παραλληλίζει με δολοφόνους! (Ηχητικό)

Από giorgis , Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 | 10:03 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Ξεπέρασε κάθε όριο αμετροέπειας, προκλητικότητας στα όρια της χυδαιότητας, και επίδειξης μίσους προς τον λεγόμενο «αριστερισμό», η συνεργαζόμενη με το ΚΚΕ βουλευτής Λιάνα Κανέλλη.
Αν έχεις προέλευση  από την ΟΝΝΕΔ και διατηρείς φιλίες με τον ακροδεξιό Μπαλτάκο, εκδηλώνοντας παράλληλα με κάθε τρόπο την θρησκοληψία σου, επόμενο είναι.

Και εδώ να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι πριν η Κανέλλη βρει πολιτική στέγη στο ΚΚΕ ήταν εκδότρια του περιοδικού –που χρεοκόπησε- «Νέμεσις». Για να σας δώσουμε μια εικόνα για τί έντυπο ήταν, αρκεί να σας αναφέρουμε, ότι είχε διευθυντή του έναν δεδηλωμένο αντικομουνιστή – τον Γιώργο Μπαχά-, ενώ σ’ αυτό αρθρογραφούσε για χρόνια ο πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Κώστας Αϊβαλιώτης με το ψευδώνυμο «Κώστας Κυδωνιάτης» και ζύμωνε πολιτικοϊδεολογικά τους αναγνώστες του στον εθνικισμό και στην πατριδοκαπηλία.

Οι παλαιότεροι, λοιπόν, ίσως να  θυμούνται ότι η Λ. Κανέλλη, δούλευε σε ραδιοσταθμό της Γιάννας Αγγελοπούλου «γιατί δεν της φτάνει η βουλευτική αποζημίωση» όπως είχε πει, -σημειωτέον ότι είναι η μοναδική απ’ την κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ που λαμβάνει την βουλευτική αποζημίωση όπως οι υπόλοιποι αστοί βουλευτές- ενώ τώρα σιτίζεται από το ταμείο του εκδότη δημοσιογράφου, Νίκου Χατζηνικολάου, εργαζόμενη στον real fm.

Σήμερα, λοιπόν την ακούσαμε από την ραδιοφωνική της εκπομπή να κάνει τον εξωφρενικό παραλληλισμό του σχιζοφρενούς δολοφόνου του ταξιτζή με τους αγωνιστές –«κωλόπαιδα» τους χαρακτήρισε- της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνα»!!!  

Ακούστε το παρακάτω ηχητικό και προσπαθήστε να μην εξοργιστείτε.


Θα θυμίσουμε και κάτι άλλο. Η Λιάνα Κανέλλη ήταν αυτή που πρόσβαλε την μνήμη του αυτόχειρα Δημήτρη Χριστούλα αποδίδοντας την πολιτική πράξη της αυτοκτονίας του στα αδιέξοδα ενός «κακόμοιρου ανθρωπάκου», για να εισπράξει την οργισμένη απάντηση της κόρης του Εμυς.
Με οργισμένο κείμενο που είχε στείλει τότε στο μπλοκ μας η Έμμυ Χριστούλα έκανε λόγο για τις «λερές λέξεις με τις οποίες έντυσε τον κανιβαλισμό της», η βουλευτίνα του ΚΚΕ αποδίδοντας της πολιτική της εμπάθεια, μικροπολιτική της μιζέρια, παντελής έλλειψη πολιτικής κουλτούρας.

Και φυσικά η λέξη συντροφικότητα είναι κάτι άγνωστο για την Κανέλλη που το ήθος της Αριστεράς το γνώρισε σε ώριμη ηλικία, και προφανώς δεν πρόλαβε να το αφομοιώσει.
Πολύ σωστά η κόρη του αυτόχειρα κατέληγε στο κείμενο της απευθυνόμενη στην βουλευτίνα του ΚΚΕ: «Εμείς, τρέφει ο ένας τον άλλον και τρεφόμαστε ο ένας από τον άλλον, έλεγε ο Μακρονησιώτης παππούς μου, γιατί οι κομμουνιστές είναι "ένα κράμα από ήθος Τσε, εντιμότητα Πλουμπίδη και αυτοκτονικό πείσμα Άρη Βελουχιώτη"».

Φυσικά αυτά είναι ψιλά γράμματα για την Λιάνα Κανέλλη.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 108 σχόλια

3 Μαρτίου 2017 στις 10:22 μ.μ.

Γειά σου μωρή Λιάνα!
Η ντομπροσύνη σου πάντα να εξοργίζει τις μετανοημένες μαγδαληνές, που θένε να μας σερβίρουν το "δίπλωμα" και για ...ιδεολογία, και μάλιστα ...κουκουέδικη!

3 Μαρτίου 2017 στις 10:45 μ.μ.

Καλός ο Αντικομμουνισμός τώρα που ξεβρακώθηκε η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ αλλά δεν πιάνει. Οπως δεν πιάνουνε και τα κόλπα με τους ΤΣΕ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ απο αυτούς που τους δολοφονήσανε επι της ουσίας. Η ΛΙΑΝΑ δεν έχει καμμία σχέση με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ όπως και το ΚΚΕ. Συνεργάζεται με το ΚΚΕ πολλά χρόνια και η συνεργασία είναι Αψογη. Ηρθε στο ΚΚΕ σε ώριμη ηλικία είναι προς τιμή της και έχει την Κομμουνιστική ηθική. Σε αντίθεση με άλλους που λιποτακτήσανε. Καταγγέλει το παρακράτος οτι χρώμα και να έχει και λεει πάντα τις Θέσεις του ΚΚΕ. Η Λάσπη δεν πιάνει.

3 Μαρτίου 2017 στις 10:59 μ.μ.

Λιάνα, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Στην πολιτική το λάθος είναι χειρότερο κι από έγκλημα. Δεν είναι τόσο ο χαρακτηρισμός του «Ρουβίκωνα» που κι αυτός λάθος είναι, κι εντελώς αβάσιμος. Γιατί η λέξη "κωλόπαιδο" σημαίνει νεαρό άτομο που έχει κακή και ανήθικη κοινωνική συμπεριφορά!
Λιάνα, σε θαυμάζω σε εκτιμώ βαθύτατα. Σου θυμίζω λοιπόν κάτι που ξέρεις καλά και πιστεύω πως συμφωνείς: Ανήθικοι είναι όσοι ξεσπιτώνουν τον κόσμο, όχι όσοι αγωνίζονται να μη γίνονται πλειστηριασμοί. ΚΚΕ είσαι, ΚΚΕ είμαι, ξέρεις τι πάει να πει Κομμουνιστικό. Μπορεί να διαφωνείς με την τακτική του Ρουβίκωνα - δικαίωμα σου, μπορείς να προτείνεις δικές σου λύσεις, αλλά δεν μπορείς να τα λες αυτά. Οι άνθρωποι αυτοί αγωνίζονται. Δεν αμφισβητώ ότι κι εσύ δίνεις το δικό σου αγώνα, αλλά μην λέμε ότι θέλουμε, γιατί πάρα πολύς κόσμος επικροτεί αυτά που κάνει ο Ρουβίκωνας κι έχει καλούς λόγους να το κάνει.
Όμως δεν είναι ούτε αυτό το μεγάλο λάθος σου. Το μέγα σφάλμα είναι το τσουβάλιασμα. Λιάνα μου, ξέρεις τι έκανες; Ότι ήθελε να κάνει ο Άδωνης! Συσχέτισες, άθελά σου, μια δίκαιη διαμαρτυρία με μια εγκληματική ενέργεια, όταν δεν ξέρουμε ούτε ποιοί σκότωσαν τους οδηγούς, ούτε το λόγο! Δηλαδή επειδή κάποιος, ίσως μανιακός δολοφόνος (δεν ξέρω με σιγουριά) σκοτώνει ανθρώπους, πρέπει να δεχτούμε τους πλειστηριασμούς; Να μη μιλάμε; Τι λογική είναι αυτή; Τι αποδείξεις έχεις, που στηρίχθηκες για να εννοήσεις κάτι τέτοιο;
Βέβαια αναγνωρίζω πως ίσως ήθελες να πεις ότι η αντίδραση θα χρησιμοποιήσει τέτοιες ηλίθιες δικαιολογίες. Πράγματι τους έχω ικανούς για κάθε αθλιότητα. Έτσι όμως όπως τα είπες ακούστηκε πολύ άσχημο και έδωσε εντύπωση πως μια βουλευτής του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδος συντάσσεται στη "λογική" του Μητσοτάκη, που μας λέει "σκάσε και κολύμπα", ή μάλλον πλήρωνε! Περιμένω διευκρίνιση.
Η προσωπική μου άποψη είναι πως πρέπει να χαιρετίζουμε κάθε πράξη Αντίστασης από όποιον κι αν προέρχεται. Κάθε πράξη που έχει πρόθεση να ματαιώσει τα σχέδια των ολιγαρχικών, και να βοηθήσει τους φτωχούς συνανθρώπους μας.
Πολλοί συκοφαντούν την Επανάσταση ως τάχα έχει ως σκοπό τη βία. Λάθος, σκοπός της Επανάστασης είναι η ραγδαία αλλαγή μιας κακής κατάστασης και η μετάβασή της σε μια καλύτερη. Η Επανάσταση είναι πάντα απάντηση στη βία, την αυθαιρεσία, την αλαζονεία των κυβερνώντων, την καταστολή. Έχει βία; Αναμφισβήτητα! Βία όμως που έρχεται από την άρνηση του παλιού, του σάπιου, να εγκαταλείψει την εξουσία. Αν ξέρει κανείς "νόμιμη" Επανάσταση, παρακαλώ να μου πει το ΦΕΚ για να διαβάσω το Νόμο.
Περιμένω και τοποθέτηση του Κόμματος στο οποίο έχω εμπιστοσύνη. mitsos175.

4 Μαρτίου 2017 στις 12:51 π.μ.

Πάντως η εμπάθειά σας προς το ΚΚΕ σπάει κόκκαλα βαθυκόκκινοι ..

4 Μαρτίου 2017 στις 12:55 π.μ.

ποιο ειναι το αξιοπεριεργο
που η κανελη ειναι βουλευτης του κκε;
ή που η ελενη λουκα δεν ειναι;

4 Μαρτίου 2017 στις 12:57 π.μ.

Πρώτη φορά γράφω αν και σας διαβάζω τακτικά ...Αυτό που διαπιστώνω πως δεν αλλάζει δυστηχώς σε σας είναι η εμπάθειά σας προς το ΚΚΕ χρησιμοποιώντας το κάθε τι ...Ούτε μία φορά να δω μία αυτοκριτική για ότι λέγατε και υποστηρίζατε πριν και τώρα ...Είστε αξιολύπητοι

4 Μαρτίου 2017 στις 1:31 π.μ.

12.55 OI Εξυπνάδες δεν πιάνουνε. Η ΛΙΑΝΑ είπε ότι λέει το ΚΚΕ.

4 Μαρτίου 2017 στις 2:45 π.μ.

lazarosrazis. Πολύ θα μας ενδιέφερε να μας γνωστοποιούσες κάποια αντίφασή μας. Για ποιο πράγμα να κάνουμε αυτοκριτική; Οτι λέγαμε πάντα, όσα χρόνια έχουμε παρουσία στο διαδίκτυο, αυτά λέμε και τώρα. Μπορείς να αποδείξεις το αντίθετο; (Εννοούμε φυσικά τις αναρτήσεις που έχουμε κάνει σαν ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ και όχι τις αναδημοσιεύσεις ή τις ενυπόγραφες τοποθετήσεις). Αν δεν μπορείς τότε απλά είσαι λασπολόγος και ... αξιολύπητος.

4 Μαρτίου 2017 στις 9:25 π.μ.

ελα ρε βαθυ εμπαθεια προς το κκε ειναι το ψωμοτυρι σου και αυτη ειναι η αληθεια και στο κατω κατω καλα κανεις ισως να χρειαζεται η κριτικη σου αλλα η εμπαθεια σου βλαπτει

4 Μαρτίου 2017 στις 9:40 π.μ.

Δηλαδή οι αναδημοσιεύσεις θέλετε να πείτε πως δεν σας εκφράζουν πάντα αλλά απλά τις βγάζετε πλουραρισμό και καλά ..Πως γίνετε όμως οι πιο πολλές να έχουν κοινό παρανομαστή τη χολή κατά του κκε καθώς την παραποίηση θέσεων την απωσιώπιση κάθε δραστηριότητας..Προσωπικά πιστεύω πως οι ευθύνες είναι ίδιες για κάτι που δημοσιεύετε εσείς με το να αφήνετε να αιωρείται φάτσα κάρτα δημοσίευμα /άλλων/..

Ανώνυμος
4 Μαρτίου 2017 στις 10:41 π.μ.

Οταν θα τσακωθεί η λιάνα με το κόμμα θα ανακαλύψουν όλοι οι κκεδες αυτά που λέμε εμείς οι υπόλοιποι τόσα χρόνια

4 Μαρτίου 2017 στις 10:50 π.μ.

Καλα κρασια, το οτι δεν βλεπουμε τις μυτες μας δεν σημαινει οτι και δεν υπαρχουν...

4 Μαρτίου 2017 στις 10:56 π.μ.

Παλι γλυφεις την αναρχία ρε Γιανακελη ? Το κομμουνιστικό κίνημα τους εχει βαλει στην θεση τους απο την 1η διεθνή.. Δηλ..στα σκουπίδια..

4 Μαρτίου 2017 στις 11:26 π.μ.

Η Κομμουνορθοδοξη κανελλιτσα εχει εδω και χρονια περαει τα συνορα του πατου.Οσο για τα παιδια του Κωμματος που θιχτηκαν για την ιερεια τους ...απλα θλιβερα.

4 Μαρτίου 2017 στις 1:16 μ.μ.

Η ακροδεξιά και χριστιανοταλιμπάν Λιάνα εκλαϊκεύει την πολιτική του Κόμματος, όπως σωστά λέει και ο Τζαμαρίας (4 Μαρτίου 2017 - 1:31 π.μ). Αρκεί να θυμηθούμε και τη στάση του Κόμματος και τις δηλώσεις Παπαρήγα για την εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008. Το "Κ"ΚΕ εδώ και δεκαετίες είναι θεματοφύλακας και δεκανίκι του καπιταλιστικού συστήματος. Αν λάβουμε υπόψη μας και το ότι το Κόμμα υποστηρίζει πλέον ανοιχτά την παραμονή της χώρας στην ΕΕ (αυτά τα περί "εξόδου από την ΕΕ με κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής" σημαίνουν ότι η έξοδος από την ΕΕ αναβάλλεται επ' αόριστον και μάλλον μετατίθεται για τη Δευτέρα Παρουσία, και αυτό είναι κάτι που μόνο οι πολιτικά πανίβλακες δεν το καταλαβαίνουν), προκύπτει ότι το "Κ"ΚΕ είναι δεκανίκι και ανάχωμα του συστήματος, η "κομμουνιστική" πτέρυγα της ευρωλαγνικής-δωσιλογικής-ΜένουμεΕυρώπη παράταξης (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-Λεβέντης-Ποτάμι-ΑΝΕΛ-"Κ"ΚΕ-Χρυσή Αυγή (έστω κι αν οι τελευταίοι το κρύβουν)).

4 Μαρτίου 2017 στις 2:39 μ.μ.

φαντάζομαι τι θα έγραφαν ορισμένοι « κομμουνιστές» του ιστολογίου, αν για παράδειγμα ζούσαμε το 1872 ( έναν χρόνο μετά την Παρισινή Κομμούνα / 24 Γενάρη) για τον Ένγκελς, αν διάβαζαν την κριτική που κάνει για τους μπακουνικούς στο γράμμα του προς τον Τέοντορ Κούνο: « (...)Αν αναλογιστεί κανείς σε ποια στιγμή -τώρα ακριβώς που όλα τα σκυλιά έχουν ξαμοληθεί καταπάνω στη Διεθνή- οι άνθρωποι αυτοί οργανώνουν τη συνωμοσία τους, τότε δεν μπορεί να μην περάσει απ' το μυαλό του πως οι κύριοι της διεθνούς αστυνομίας έχουν βάλει το χέρι τους στην υπόθεση. Κι αυτό πράγματι συμβαίνει. Στο Μπεζιέ, οι μπακουνικοί της Γενεύης έχουν σαν εκπρόσωπό τους τον διευθυντή της αστυνομίας! (...) Ως ποιο βαθμό είναι ανακατεμένη στην υπόθεση η ρωσική αστυνομία είναι κάτι που το αφήνω ανοιχτό για την ώρα, αλλά ο Μπακούνιν ήταν χωμένος ως τα μπούνια στην υπόθεση "Νετσάγιεφ" (βέβαια, το διαψεύδει, αλλά εμείς εδώ έχουμε τα πρωτότυπα των ρωσικών κειμένων κι επειδή και ο Μαρξ και εγώ καταλαβαίνουμε τα ρωσικά, δεν μπορεί να μας ρίξει στάχτη στα μάτια). Κι ο Νετσάγιεφ, είτε είναι agent provocateur (πράκτορας) των Ρώσων, είτε οπωσδήποτε έδρασε ως τέτοιος. Πέρα απ' αυτό, ανάμεσα στους Ρώσους φίλους του Μπακούνιν υπάρχουν κάθε λογής ύποπτα άτομα (...) » (Κ. ΜΑΡΞ - Φ. ΕΝΓΚΕΛΣ, Απαντα, τόμ. 33, σελ. 388 - 392)... ας μην μιλούν λοιπόν ορισμένοι για το ήθος των κομμουνιστών παππούδων τους, ας προσπαθήσουν να τους μοιάσουν, έστω και λίγο, και μετά... όσο για το « ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ»... καταρχάς βλέπουμε στο youtube τις πηγές του... αναδημοσιεύσεις από τα αστικά ΜΜΕ... αυτό λέει πολλά...

4 Μαρτίου 2017 στις 8:14 μ.μ.

το πυθαγορειο "αυτος εφα " (="αυτος το ειπε") και η κριτικη
δεν αμφισβητω ,διαφωνω ,κανω κριτικη στον βουλευτη. αλλα αυτο ειναι σωστο; παντοτε;
παν τζαμ η λιανα να λεει οτι λεει το κκε. το αντιθετο μην συμβαινει

4 Μαρτίου 2017 στις 8:23 μ.μ.

Aγκαλια σου οσο μπορεις Κανελη σφιχτοτερα με τους χρυσαυγητες σαν το Μπαλτακο κι ασε τα παιδια του Ρουβικωνα ν αγτωνοζονται ως ενα βαθμο και λαθεμενα πολλες φορες Αυτα ομως αγωνιζονται οχι σαν και σενα που εισαι
αραχτη και βγαζεις κατα καιρους καποιους δεκαρικους λογους Συγνωμην
αλλα δεν ξερω αν δινεις και συ περιπατιτικο αγωνα Ομονοια Συνταγμα

4 Μαρτίου 2017 στις 9:03 μ.μ.

Η ενσωμάτωση στο ΚΚΕ της αστής και διαπλεκόμενης δημοσιογράφου λόγω αναγνωρισιμότητας και επικοινωνιακής αποτελεσματικότητας με όρους "μισθοφόρου" είναι ενδεικτική της κατάντιας του σημερινού ΚΚΕ.

4 Μαρτίου 2017 στις 9:29 μ.μ.

Για την Κανέλλη:
- Δεν αυτοχαρακτηρίζεται κομμουνίστρια, ενώ παραδέχεται ότι έχει μικροαστικές αγκυλώσεις.
- Θα μπορούσε να βγάλει πολύ περισσότερα ως "πρώην συνεργαζόμενη του ΚΚΕ". Κοιτάξτε λίγο γύρω σας...
- Στο ραδιόφωνο του Χατζηνικόλαου εργάζεται. Δεν της τα χαρίζει. Επίσης, εργαζόταν στο ραδιόφωνο της Αγγελοπούλου. Επίσης, δε θυμάμαι στη βουλή να έχει υπερασπιστεί ποτέ τα συμφέροντα του Χατζηνικολάου ή της Αγγελοπούλου ή κάποιου άλλου αφεντικού...
- Το ότι η Κανέλλη σηκώθηκε να υπερασπιστεί τη συνάδελφο/συνάνθρωπό της απέναντι στο ναζί, δεν παραγράφεται όσους χαρακτηρισμούς και να κάνει για διάφορους...

Για το Ρουβίκωνα:
Δεν έχω καταλάβει ούτε γιατί πρέπει να είναι υπεράνω κριτικής, ούτε τι προοδευτικό έχουν οι δράσεις τους. Άλλωστε, οι "αυτόκλητοι σωτήρες" δεν είναι ίδιον των προοδευτικών συλλογικοτήτων...

Για το ηχητικό:
Την πολιτική των αστικών κομμάτων έψεξε, που βρίσκουν διάφορες αφορμές για να εντείνουν την καταστολή και να άρουν τις κοινωνικές ελευθερίες, δήθεν για να σώσουν το λαό από μανιακούς δολοφόνους και "μανιακούς"... απεργούς (βλ. ανακοίνωση Μητσοτάκη για απεργία ΜΜΜ). Και για να ενισχύσει το επιχείρημά της, δηλ. ότι ο στόχος της καταστολής δεν είναι οι "μανιακοί δολοφόνοι", αλλά ο λαός, ανέδειξε την ανικανότητα(;) των δυνάμεων καταστολής να συλλάβουν ακόμη και τους Ρουβίκωνες (που είναι απλώς κωλόπαιδα και όχι δολοφόνοι)...

Για το άρθρο του Γ.Γ.:
Από το βίο και την πολιτεία της Κανέλλη, ξέχασες το βασικότερο: όταν τα μέλη του Ρουβίκωνα μπήκαν να κάνουν τζέρτζελο τη μοναδική μέρα που πήγε η Κανέλλη στο δελτίο της ΕΡΤ (από το οποίο έχουν παρελάσει όλα τα μέλη των αστικών/μνημονιακών κυβερνήσεων...).

Άγνωστος Χ

ΥΓ: Προσωπικά, Γ.Γ., θα σου πρότεινα τις προγραφές να τις αφήσεις κατά μέρος. Είναι πολύ επικίνδυνο σπορ... Κριτική ναι, προγραφές όχι.

ΥΓ2: Ξεκαθαρίζω ότι, παρόλο που τα τελευταία 10 χρόνια είμαι πολιτικός υποστηρικτής και ψηφοφόρος του ΚΚΕ, δεν είμαι αφοριστικός με τις συλλογικότητες εκτός ΚΚΕ. Ορισμένες δράσεις π.χ. του "Δεν Πληρώνω" ή του "Δικτύου Σπάρτακος" με βρίσκουν σύμφωνο και καταλαβαίνω τη στόχευσή τους.

4 Μαρτίου 2017 στις 9:45 μ.μ.

Μήτσος. Τα ίδια με την ΛΙΑΝΑ λέει και το ΚΚΕ για το πολύχρωμο παρακράτος. Το ΠΑΜΕ και η ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ δεν είναι ΚΚΕ. Συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Εκει γίνεται και ο Αγώνας ενάντια στους πλειστηριαμούς που για τους Κομμουνιστές είναι ξεκάθαρο οτι στον Καπιταλισμό δεν υπάρχει λύση. Εκει γίνεται και η διαπάλη των απόψεων και οι Κομμουνιστές βάζουμε την δικιά μας για Ζύμωση. Την Ιδεολογική πάλη την επιδιώκουμε ΕΣΕΙΣ.

4 Μαρτίου 2017 στις 10:03 μ.μ.

Γιάννης. Μια χαρά τα λέει για το παρακράτος. Πες μας κάτι για την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που φέρνει νέα μέτρα σφαγής του λαού. Μη ξεχνιόμαστε...

4 Μαρτίου 2017 στις 10:05 μ.μ.

8.23. Ελα στην Λαική Συμμαχία να παλέψουμε για μέτρα Ανακούφισης απο την Εγκληματική πολιτική της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Ταξική Ενότητα.

4 Μαρτίου 2017 στις 10:08 μ.μ.

1.16 ΟΙ Θέσεις του ΚΚΕ είναι πεντακάθαρες. Εξοδος απο την Ε.Ε ΜΕ κΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΊΗΣΗ ΤΩΝ ΜΈΣΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉς. Αυτό που λες Επιδιώκουνε Εφοπλιστές Ξενοδόχοι Φαρμακοβιομήχανοι Εθνικιστές και Φασίστες για αλλαγή Ιμπεριαλιστικού οργανισμού με Ρωσία Κίνα. ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ λοιπόν.

4 Μαρτίου 2017 στις 10:11 μ.μ.

11.26. Το γνωρίζουμε οτι είσαστε στον Πατο και θλιβεροί.

4 Μαρτίου 2017 στις 10:29 μ.μ.

Δικαιολογημένος ο Πανικός και τα νεύρα αλλά μας αφήνει Αδιάφορους. Ο Λαός βλέπει καθημερινά την σφαγή του απο την Αριστερή κυβέρνηση τον καλύτερο διαχειρηστή του Καπιταλισμού. Και βλέπει οτι το ΚΚΕ δικαιώθηκε απόλυτα. Υπάρχει και δυσκολία στο νέο Οπορτουνιστικό Ανάχωμα και έχουνε χάσει την Μπάλα.

4 Μαρτίου 2017 στις 10:34 μ.μ.

Σαμιωτάκης. Αυτά που λέει η Λιάνα είναι και οι Θέσεις του ΚΚΕ. Τα κόλπα δεν πιάνουν.

4 Μαρτίου 2017 στις 10:37 μ.μ.

1.16 Στην 2α παρουσία θα γίνει ο Καπιταλισμός Ανθρώπινος. Η Βενεζουέλα δεν έχει Ευρώ ούτε είναι στην Ε.Ε και έχει εδω και 19 χρόνια Αριστερή Κυβέρνηση με τον λαό στην Απόλυτη εξαθλίωση. Πότε θα γίνει εκει ο Καπιταλισμός ανθρώπινος....Στην 5η Παρουσία.

4 Μαρτίου 2017 στις 10:44 μ.μ.

Να ανοίξουμε θέμα περί αναδημοσιεύσεων στο μπλοκ; Πρέπει να έχει κάποιος πρόβλημα όρασης και να μην διαπιστώνει ότι μόνο τα κείμενα που υπάρχουν εδώ του Νίκου Μπογιόπουλου και τα οποία εκφράζουν την πολιτική του ΚΚΕ, είναι πολλαπλάσια όλων των άλλων αναδημοσιεύσεων. Αν αυτό δεν το βλέπει κάποιος, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

4 Μαρτίου 2017 στις 11:34 μ.μ.

Τζαμαρία, με επιβεβαίωσες τόσο γρήγορα! Με τη βιασύνη σου να υπεραστείς τη λατρεμένη σου ΕΕ, παπαγαλίζεις αυτά που λένε ο... Μητσοτάκης και ο... Τζήμερος για τη Βενεζουέλα! "Κ"ΚΕ, δεκανίκι και ανάχωμα του συστήματος. Πως κατάντησες έτσι ρε Τζαμαρία, παπαγάλε των νεοφιλελεύθερων ψεμάτων!

5 Μαρτίου 2017 στις 2:47 π.μ.

11.34. Απλά είσαι Εγκλωβισμένος σε καταλαβαίνω. Η Βενεζουέλα έχει Αριστερή Κυβέρνηση χωρίς Ευρώ και Ε.Ε με Καραμπινάτο Καπιταλισμό και τον λαό εδω και 19 χρόνια στην Εξαθλίωση. Τραμπ Φαρατζ ΛΕΠΕΝ και η Αγγλία είναι κατα της Ε.Ε. Στην χώρα μας είναι Εθνικιστές Φασίστες και τα τμήματα της Αστικής τάξης που τους στηρίζουνε. Η Θέση όλων είναι στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Θα το καταλάβεις.

5 Μαρτίου 2017 στις 2:52 π.μ.

11.34 Πες μας κάτι και για τα εγκλήματα της εδω ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Νεα μέτρα σφαγής του λαού έρχονται..... Απο το καστελόριζο είσαι.....

5 Μαρτίου 2017 στις 7:22 π.μ.

Τζαμαρία εδώ μιλάμε για την Κανέλη και το ΚΚΕ, που υποστηρίζει την "αριστερή" κυβέρνηση υπονομεύοντας κάθε αντίδραση σε αυτήν. Εσύ ξεχάστηκες, βγήκε το μεροκάματο βλέπω... Τόσα σχόλια απαντήσεις σε έναν έναν..

5 Μαρτίου 2017 στις 9:20 π.μ.

Γιάννης. Νεα μέτρα σφαγής του λαού έρχονται απο την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που θα έσκιζε το μνημόνιο και ο Καπιταλισμός θα χόρευε Πεντοζάλι.....Πες μας κάτι. Πολύ αφωνία....

5 Μαρτίου 2017 στις 1:46 μ.μ.

Βαθυκόκκινε, είσαι αρκετά έξυπνος για να μη σε τιμούν αυτά, που ισχυρίζεσαι εδώ, 4 Μαρτίου 2017 - 10:44 μ.μ.!
Ρώτησες τον Μπογιόπουλο, αν εκφράζει το ΚΚΕ;
Ρώτησες το ΚΚΕ αν έχει ορίσει εκπρόσωπό του τον Μπογιόπουλο;
Απάντησε στα ίσια και χωρίς περικοκλάδες.
Μας ενδιαφέρει όλους!
Εγώ καταλαβαίνω ότι ο Νίκος είχε κάποιες, αρκετά σοβαρές, διαφωνίες με το ΚΚΕ, τις οποίες εξέφρασε στα κομματικά πλαίσια και μπορεί να τις δει ο καθένας στον προσυνεδριακό του 19ου Συνεδρίου.
Θεωρώ αυτονόητο, πως υποστηρίζει το Κόμμα μόνο εκεί, που μπορεί, και όχι σε όλη την έκταση της γραμμής του. Και δεν έχει υποπέσει στην δική μου τουλάχιστον αντίληψη, προσπάθεια του Ν.Μ. να υπονομεύσει δημόσια τις κομμ. θέσεις, που ενδεχόμενα δε συμφωνεί. Συνεπώς, κάτω τα χέρια από τον Ν.Μ., έχει πολλές φορές δηλώσει δημόσια ότι δεν προσφέρεται για όχημα αντικουκουέδικης κριτικής.
Αυτό οφείλετε (-ουμε) όλοι να το σεβαστείτε (-ούμε).
Δύσκολο να σκεφτώ, πως δεν τα ξέρεις αυτά, και μας πασάρεις δήθεν, πως "και τα οποία εκφράζουν την πολιτική του ΚΚΕ". Αυτό είναι μια λεκτική ταχυδακτυλουργία, που δε σε τιμά.
Επιλεκτικά προβάλεις την πολιτική του ΚΚΕ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ!
Κανείς δε σου ζήτησε να γίνεις φερέφωνο του Κόμματος, όπως και κανείς δε σου απαγόρεψε να κάνεις κριτική, ΟΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ, καλόπιστη, κακόπιστη, πολεμική, συκοφαντική κλπ.
Αυτά ανήκουν στα πολιτικά σου δικαιώματα, για τα οποία (και) το ΚΚΕ έχει χύσει αίμα.
Αλλά η κριτική συνεπάγεται και αντικριτική, που δεν είναι πάντα ευχάριστη.
Και τα πολιτικά δικαιώματα έχουν και συνέπειες για όλους, τις οποίες οι έντιμοι και πραγματικοί αγωνιστές ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ακριβώς γιατί γνωρίζουν πως η ελευθερία είναι ακριβή, έχει τίμημα και δεν είναι ....δωρεάν, όπως νομίζουν τα κωλόπαιδα της αναρχίας κι αυτοί, που τα καλαναρχούν.
Κι απο προβοκάτορες, δόξα τω θεώ, κάτι ξέρει το ντόπιο και το παγκόσμιο κομμ. κίνημα.
Ας τα μάθει κι ο mitsos.

5 Μαρτίου 2017 στις 10:54 μ.μ.

Παναγιώτης εδώ μιλάμε για τη ΔΕΞΙΑ ΑΣΤΗ Κανέλη, σου θυμίζω, και δε μας λες τίποτα. Πλήρης αφωνία! Βαθύ Κόκκινο έχει πλάκα που απολογείσαι στους ΚΚΕδες, που δε δέχονται καμία κριτική για το Κόμμα και σβήνουν από τα μπλογκ τους ότι σχόλιο δεν γλύφει το ΚΚΕ.

5 Μαρτίου 2017 στις 11:30 μ.μ.

Γιάννης. Η Λιάνα είπε τις θέσεις του ΚΚΕ για το παρακράτος. Η Κριτική απο τον λαό είναι καλοδεχούμενη για το πως θα γίνουμε καλύτεροι στην προβολή των θέσεων μας ώστε μέσα απο την Λαική Συμμαχία να φύγουμε απο την Ε.Ε με τον λαό να γίνει ιδιοκτήτης των μέσων παραγωγής. Κάνε προτάσεις ευπρόσδεκτες.

6 Μαρτίου 2017 στις 11:13 π.μ.

Γιάννης. Η ΛΙΑΝΑ είναι 20 χρόνια με το ΚΚΕ και εκφράζει πάντα τις Θέσεις του ΚΚΕ. Ηρθε μαζί μας όταν ...διάφορα ποντίκια... τρέχανε στην Αγκαλιά των Καπιταλιστών για κανένα ...Κοκαλάκι.

6 Μαρτίου 2017 στις 10:25 μ.μ.

Παναγιώτης η Κανέλη είναι απλώς μισθοφόρος του κόμματος λόγω επικοινωνιακής αποτελεσματικότητας ως διαπλεκόμενη δημοσιογράφος και χριστιανή ορθόδοξη. Η πρόταση είναι το ΚΚΕ να κατέβει και να επικοινωνήσει με τον κόσμο κάνοντας κατανοητή τη γλώσσα και τις θέσεις του και όχι με διεφθαρμένες τηλεπερσόνες. Αλλά κάπως δύσκολο είναι αυτό, απ' ότι φαίνεται.

6 Μαρτίου 2017 στις 10:34 μ.μ.

Γιάννης. Η ΛΙΑΝΑ είναι 20 χρόνια μαζί μας. Λέει πάντα τις Θέσεις του ΚΚΕ. Ηρθε μαζί μας την ώρα που ....ποντίκια... τρέχανε στην Αγκαλιά της Αστικής Τάξης. Να σε ενημερώσω οτι κάτω είμαστε δεκαετίες. Συμμετέχουμε στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Εκει γίνεται και η Διαπάλη των απόψεων και οι Κομμουνιστές προβάλουμε την δική μας για Ζύμωση. Ανοιχτή Ιδεολογική διαπάλη και ο λαός θα κρίνει. Και χωράμε όλοι.

7 Μαρτίου 2017 στις 12:51 π.μ.

Σεκταρ μπουρδερε
Περηφανε και εντιμε αγωνιστη τα κωλοπαιδα της αναρχιας ειναι αυτα που φυλακιζονται και κακοποιουνται απ το κρατος τη στιγμη που το ΚΩΜΜΑ παιρνει κρατικες διαφημισεις και αλλα τινα....κοψε λοιπον τις καννελιες...πειραζουν τον εγκεφαλο ,οτι σας εχει απομεινει δηλ..

7 Μαρτίου 2017 στις 5:59 μ.μ.

Δε, λέω, έχει και ο αντιλαϊκός/αντικομμουνιστικός αγώνας τους "ήρωές" του!
Αλλά η Ιστορία τους έχει μια θέση, εκεί, που έχει βάλει και τους νεκρούς της Κροστάνδης, και αυτούς, που πετάγανε στα τυφλά τα κοφτερά μαρμαράκια κατά του Λαού μπροστά στην Μ. Βρεττάνια στις 20/10/11.
Ας νοιαστούν αυτοί, που τους καλαναρχάνε. Εχουνε τα μέσα.

7 Μαρτίου 2017 στις 7:41 μ.μ.

12.51. To KKE πολυ καλά κάνει και συμμετέχει στο Αστικό Κοινοβούλιο απο θέσεις Εργατικής Λαικής Αντιπολίτευσης. Είναι το μοναδικό κόμμα που πολέμησε με το όπλο στο χέρι το 1946 1949 φέρνοντας την Αστική Τάξη λίγο πριν την άβυσσο. Οποιος νομίζει οτι με Στραστρούκες θα ανατρέψει τον Καπιταλισμό ας αλλάξει ...πλευρό....

7 Μαρτίου 2017 στις 10:35 μ.μ.

Παναγιώτης και η Κανέλη στο ΚΚΕ στην αγκαλιά της αστικής τάξης είναι. Να σε ενημερώσω ότι για δεκαετίες δεν έχετε κάνει τίποτα. Ζύμωση γίνεται μέσα στην κοινωνία και στο λαό με συνεργασίες, όχι με το να κάθεσαι στην απέξω και να κουνάς το δάχτυλο εκ του ασφαλούς.

8 Μαρτίου 2017 στις 12:01 π.μ.

Γιάννης. Η Λιάνα είναι με το ΚΚΕ 20 χρόνια και λέει πάντα τις Θέσεις του ΚΚΕ. Και ήρθε μαζί μας την ώρα που ...ποντίκια....τρέχανε στην Αγκαλιά της Αστικής Τάξης. Να σε ενημερώσω για 26 χρόνια έχουμε κάνει τα πάντα. Καθημερινά μέσα στον λαό με το ΠΑΜΕ και την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που μπορεί να Συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Εκει γίνεται και η διαπάλη των απόψεων και βάζουμε την δικιά μας σε ζύμωση. Αυτή είναι οι ποιό πλατιά Συμμαχία και την Αντιπαράθεση την επιδιώκουμε. Αν εσύ την Φοβάσαι δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Η Ζωή δικαίωσε τις Θέσεις μας 100%. Εδω και δυο χρόνια ειναι πεντακάθαρο σε όλους ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ σε βάρος του λαού. Και στην Αβυσσο θα πάνε χωρίς το ΚΚΕ. Τα κόλπα τελειώσανε το 1991...

8 Μαρτίου 2017 στις 12:40 π.μ.

Γιάννης. Χαίρομαι που θέλεις να συνεργαστείς με τους Κομμουνιστές. Μπορείς να έρθείς στο ΠΑΜΕ που είναι ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θα δεις και άλλους εργάτες που είναι απο άλλα κόμματα και θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για προσωρινά μέτρα ανακούφισης απο την Αστική Τάξη. Και μέσα απο την Ιδεολογική Αντιπαράθεση θα μας πείσεις όλους για την γνώμη σου και θα την ακολουθήσουμε. Τι ποιό απλό αφου νομίζεις οτι έχεις δίκιο. Δεν χρειάζεται φόβος. ΕΜΠΡΟΣ....

8 Μαρτίου 2017 στις 3:23 μ.μ.

για να τελειώνει αυτή η ιστορία με αυτό εδώ το ιστολόγιο, σήμερα στα ίσα έδωσε γραμμή… από καιρό, λίγο πριν το πανελλαδικό των μπλόκων, «διαφήμιζε» τις αποφάσεις των ( λεγόμενων) « κριτικών αγροτών» ( http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/02/blog-post_86.html ) αμφίβολης πολιτικής προέλευσης και ταξικής θέσης ( http://luben.tv/stream/99452 ), αφήνοντας στην αφάνεια το πανελλαδικό οργανωμένο συλλαλητήριο των αγροτικών μπλόκων ( ίσως γιατί σε αυτά τα μπλόκα συσπειρώνονται προοδευτικές δυνάμεις)… είναι δικαίωμα του καθενός να υποστηρίζει ότι θέλει, να ρίχνει λάσπες όπου θέλει, όμως την επόμενη φορά που φασίστας στο Πέραμα, στο Κερατσίνι, στου Ζωγράφου, ξανά δολοφονήσει – τραυματίσει – απειλήσει, κλπ, ο καθένας θα πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες του… ξεχνά και Γ.Γ. και οι υπόλοιποι συντελεστές του ιστολογίου, πως σε κάθε περίπτωση οι ιδεολόγοι κομμουνιστές πρώτα απ όλα αναλαμβάνουν και την ευθύνη που τους αναλογεί… ποιο συγκεκριμένα και για την Κανέλλη, να υπενθυμίσουμε πως ήδη έχει πέσει θύμα φασιστικής βίας μία φορά…

Υ.Γ.: όταν η προπαγάνδα σου ξεπερνά και τα τρολλαρίσματα του « luben» σε χυδαιότητα, και επιτρέπεις στο κανάλι σου στο YouTube να γίνονται σχόλια υπέρ των φασιστών ( https://www.youtube.com/watch?v=fct3RxgLrk4&t=14s ), απλά και μόνο για να σπιλωθεί το ΚΚΕ, δεν σε σώζει κανείς και τίποτα …

8 Μαρτίου 2017 στις 11:09 μ.μ.

Παναγιώτης δεν είπε κανείς ότι η Λιάνα δεν είναι μαζί σας, μην επαναλαμβάνεις τζάμπα την κασέτα. Αυτή άλλωστε είναι ένδειξη της κατάντιας του ΚΚΕ. Για συνεργασίες μιλάω, όχι για κηδεμονία του ΚΚΕ, μην τα μπερδεύεις. Για πες μου κάποιον στο ΠΑΜΕ που είναι από "άλλο κόμμα" να τον δούμε κι εμείς, έτσι από περιέργεια...

9 Μαρτίου 2017 στις 1:31 π.μ.

Γιάννης. Χαίρομαι που μιλάς για Συνεργασία. Στο ΠΑΜΕ θα δεις Εργάτες απο όλα τα Κόμματα σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Μέσα στον αγώνα για προσωρινά μέτρα ανακούφισης γίνεται και η διαπάλη των απόψεων. Αφού έχεις δίκιο θα μας πείσεις και θα ακολουθήσουμε. Μη διστάζεις ΕΜΠΡΟΣ....ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ....

9 Μαρτίου 2017 στις 1:32 π.μ.

Γιάννης. Για κοίταξε ποιός έχει την πλειοψηφία στο Σωματείο Μαγείρων της ΠΝΟ.

9 Μαρτίου 2017 στις 10:16 π.μ.

Γιάννης. Η Λιάνα είναι 20 χρόνια μαζί μας και λέει πάντα τις Θέσεις του Κόμματος. Ηρθε μαζί μας την ώρα που ...ποντίκια....τρεχανε να αγκαλιάσουνε την Αστική Τάξη. Οταν έρθεις στο ΠΑΜΕ θα δεις τον Γιώργο τον Κώστα τον Μιχάλη την Μαρία την Ελένη απο διαφορετικά κόμματα πάντα σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ μακριά απο ψεύτικους διασπαστικούς διαχωρισμούς δεξιός αριστερός που παλεύουμε για προσωρινά μέτρα ανακούφισης. Ελα να πείσεις για τις απόψεις σου και θα έρθουμε μαζί σου. Τι φοβάσαι... μόνο στο Καστελόριζο πας... ΕΜΠΡΟΣ...

9 Μαρτίου 2017 στις 11:33 π.μ.

Ας δούμε λοιπόν το ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ στην χώρα μας και στην Βενεζουέλα.Εχουμε λοιπόν τον Σύριζα δηλαδή την ΕΔΑ... Εσωτερικό... Συνασπισμό...και το μισό ΠΑΣΟΚ που ανέλαβε Αξιωματική Αντιπολίτευση το 2012 μέσα απο τις Πλατείες αγκαλιά με τους Φασίστες. Καλούσε το ΚΚΕ να σκίσει το πρόγραμμα του και να διαχειριστούνε μαζί τον Καπιταλισμό με το παραμύθι οτι θα έσκιζε τα μνημόνια και ο Καπιταλισμός θα χόρευε ...πεντοζάλι..... Το ΚΚΕ αρνήθηκε να συμμετέχει σε αυτό το Εγκλημα και η Ιστορία μας Δικαίωσε. Σήμερα 2017 με δυο χρόνια ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ το έγκλημα σε όλο του το μεγαλείο. Καθημερινή η Σφαγή του λαού ο οποίος βλέπει πλέον πεντακάθαρα τον Δολοφονικό ρόλο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην υπεράσπιση του Καπιταλισμού. ΛΑΕ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΥΑ που στηρίξανε με χέρια και με πόδια την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ πλέον τρέχουνε να τις προσφέρουνε χέρι βοηθείας. Καινούργιο παραμύθι στον λαό. Πρέπει λέει να φύγουμε απο το Ευρώ και την Ε.Ε και τάχα μου θα σωθεί ο λαός. Το ότι το ίδιο ακριβώς πράγμα ζητάνε Εφοπλιστές Φαρμακοβιομήχανοι Ξενοδόχοι Εθνικιστές Φασίστες για αλλαγή ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ οργανισμού με ΡΩΣΙΑ ΚΙΝΑ προφανώς δεν έχει σημασία για τους Παραμυθάδες της ΛΑΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ που προσπαθούνε να Εγκλωβίσουνε τον λαό κάτω απο την Σημαία άλλου Ξένου Ιμπεριαλιστή και τμημάτων της Αστικής Τάξης. Μιλάμε για Κατάντημα. Επίσης στην Βενεζουέλα με ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και Καραμπινάτο Καπιταλισμό εδω και 19 χρόνια ο λαός ζει στην Απόλυτη εξαθλίωση χωρίς Ευρώ...και Ε.Ε..... Ο Καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του για την Απόλυτη δικαίωση του ΚΚΕ.

9 Μαρτίου 2017 στις 10:26 μ.μ.

Παναγιώτης καμία απάντηση. Αυτοί οι Γιώργος, Κώστας, Ελένη προφανώς υπάρχουν μόνο στη φαντασία σου ή κρύβονται και πρέπει εκεί να έρθει κανείς για να δει σε ποιο "άλλο" κόμμα είναι. Δεν το λένε δημόσια, ντρέπονται έτσι. Τα περί μαγείρων της ΠΝΟ φυσικά παντελώς άσχετα με ότι είπα. Δε με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν που απαντά επαναλαμβάνοντας κασέτες, είναι χαμένος χρόνος. Τέτοιου είδους "διαπάλη" γίνεται στο ΠΑΜΕ.

9 Μαρτίου 2017 στις 11:14 μ.μ.

Γιάννης. Αν υποτιμάς τους Εργάτες και τις εργάτριες που είναι απο διάφορα κόμματα και παλεύουμε στο ΠΑΜΕ είναι δικό σου πρόβλημα. Γίνεται Ιδεολογική διαπάλη αφού λες έχεις δίκιο θα μας πείσεις και όλα εντάξει. Τι Φοβάσαι....

9 Μαρτίου 2017 στις 11:52 μ.μ.

Γιάννης. Ετσι γίνεται η Ιδεολογική Αντιπαράθεση ανάμεσα σε Εργάτες που είναι απο διαφορετικά κόμματα. Μέσα απο Ταξικό Μέτωπο παλεύουνε για προσωρινά μετρα ανακούφισης και η ζωή δείχνει το σωστό. Ξέρεις κανένα τρόπο καλύτερο......

10 Μαρτίου 2017 στις 10:12 μ.μ.

Παναγιώτης. Ένα στέλεχος ενός κόμματος που είναι στο ΠΑΜΕ και σε άλλο κόμμα δεν μας υπέδειξες ακόμα. Αλλά και να υπάρχουν δεν έχει σημασία γιατί είναι σαν άτομα και όχι σαν ισότιμες με το ΚΚΕ πολιτικές οργανώσεις/κόμματα. Για προσωρινά μέτρα ανακούφισης παλεύουν και τα άλλα αριστερά κόμματα και ομάδες (και ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη τα ίδια λέει), αλλά δε βλέπω συνεργασία. Έτσι ιδεολογική διαπάλη δε γίνεται.

10 Μαρτίου 2017 στις 11:09 μ.μ.

Γιάννης. Μπερδεύτηκες. Αν υποτιμάς τους Εργάτες που σου ανέφερα και ανήκουνε σε άλλα κόμματα είναι δικό σου πρόβλημα. Και ασφαλώς έχει μεγάλη σημασία γιατί όλοι σαν ατομα συμμετέχουμε η μέσα απο Σωματεία Ομοσπονδίες Εργατικά κέντρα. Δεν σου κάνουνε αυτά. Και έδώ μπερδεύτηκες. Ενοείς στελέχη απο ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΠΟΤΑΜΙ κ.α. Ας έρθουνε και αυτοί κανένα πρόβλημα. ΣΕ ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Χαίρομαι που συμφωνούμε. Προσωρινά μέτρα ανακούφισης όχι εναλλαγή κυβερνήσεων.....

10 Μαρτίου 2017 στις 11:29 μ.μ.

Γιάννης. Ετσι γίνεται η Ιδεολογική διαπάλη μέσα απο ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ που συμμετέχει όποιος θέλει ανεξάρτητα σε ποιό κόμμα είναι. Γίνεται η Διαπάλη των απόψεων και όποια νικήσει. Εμεις την επιδιώκουμε. Εσυ φοβάσαι.... Οσο για την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ούτε με νοιάζει.

11 Μαρτίου 2017 στις 10:31 μ.μ.

Παναγιώτης. Έχεις μπλέξει τα μπούτια σου. Είπες ότι στο ΠΑΜΕ συμμετέχουν άτομα από άλλα κόμματα και στη συνέχεια εξαιρείς τα μέλη ΟΛΩΝ των άλλων κομμάτων. Τώρα οι Συνδικαλιστικές οργανώσεις που ελέγχονται από το ΚΚΕ δεν είναι "μέλη άλλων κομμάτων". Διαπάλη απόψεων δε γίνεται στη μονοκρατορία ενός κόμματος.

12 Μαρτίου 2017 στις 12:51 π.μ.

Γιάννης. Είπαμε το ΠΑΜΕ είναι ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Συμμετέχουνε Ομοσπονδίες Εργατικά κέντρα Σωματεία που η Συνδικαλιστική μας παράταξη είναι μειοψηφία. Τι φοβάσαι.....

12 Μαρτίου 2017 στις 1:17 π.μ.

Γιάννης. Οπότε διαλέγεις.... Η Στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κάτω απο την Σημαία της Τάξης μας και με την ιδεολογική πάλη θα τα ξεκαθαρίσουμε όλα η..Κάτω απο την Σημαία τμημάτων της Αστικής Τάξης Καρατζαφέρη Μπαλτάκου και Μιχαλολιάκου. ΔΙΑΛΕΞΕ......

12 Μαρτίου 2017 στις 10:03 μ.μ.

Παναγιώτης. Για μέλη άλλων κομμάτων που είναι στο ΠΑΜΕ ακόμα δεν άκουσα τίποτα. Με το Μπαλτάκο έβγαζε φωτογραφίες η Κανέλη και τον Κασιδιάρη χειροκροτούσε ο Σιφωνιός στη Χαλυβουργία. Μάλλον εσύ έχεις διαλέξει σημαία. Και την υπηρετείς μια χαρά με το ιερατείο του Περισσού.

12 Μαρτίου 2017 στις 10:36 μ.μ.

Γιάννης. Είπαμε εκτός ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ είσαι κάτω απο την Σημαία τμημάτων της ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ Εθνικιστών και Φασιστών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. ΔΙΑΛΕΞΕ.......

13 Μαρτίου 2017 στις 10:14 μ.μ.

Παναγιώτης. "Αντικειμενικά" για τα μυαλά τα δικά σου δεν υπάρχει... Για πες μας όταν το ΚΚΕ κλείνει τον 902, απολύει εργαζομένους απλήρωτους κλπ κάτω από ποιας τάξης της σημαία είναι; Έλα, απάντα αν τολμάς κάτι εκτός από την κασέτα ή τελείωνε. Αρκετά τράβηξε..

13 Μαρτίου 2017 στις 10:58 μ.μ.

Γιάννης. Η Στην Λαική Συμμαχία κάτω απο την Σημαία της ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ είσαι Αγκαλιά με τμήματα της Αστικής Τάξης Εθνικιστές και Φασίστες. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. ΔΙΑΛΕΞΕ.......

14 Μαρτίου 2017 στις 9:59 μ.μ.

Παναγιώτης. "Αντικειμενικά" για τα μυαλά τα δικά σου δεν υπάρχει... Για πες μας όταν το ΚΚΕ κλείνει τον 902, απολύει εργαζομένους απλήρωτους κλπ κάτω από ποιας τάξης της σημαία είναι; Έλα, απάντα αν τολμάς κάτι εκτός από την κασέτα ή τελείωνε. Τι δεν καταλαβαίνεις;

15 Μαρτίου 2017 στις 12:13 π.μ.

Γιάννης. Εξοδο απο την Ε.Ε σκέτο επιδιώκουνε Εθνικιστές Φασίστες Ξενοδόχοι Εφοπλιστές Φαρμακοβιομήχανοι. Οσο είσαι εκτός ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ είσαι μαζί τους ΔΙΑΛΕΞΕ........

15 Μαρτίου 2017 στις 10:35 μ.μ.

Παναγιώτης, και στο ΠΑΜΕ σύμφωνα με τα λεγόμενά σου κάποιοι επιδιώκουν έξοδο από ΕΕ σκέτο. Τους εφοπλιστές, φαρμακοβιομηχάνους, Ξενοδόχους κλπ ακόμα περιμένω να τους μάθω αλλά τους κρατάς μυστικό. Στη Χαλυβουργία είδαμε ποιοι είναι με τους φασίστες..και με βίντεο.

16 Μαρτίου 2017 στις 1:02 π.μ.

Γιάννης. Ασφαλώς. Στο ΠΑΜΕ συμμετάχουνε σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ και άνθρωποι που θέλουνε Εξοδο απο την Ε.Ε μόνο. Μέσα στον Αγώνα για προσωρινά μέτρα ανακούφισης γίνεται και η διαπάλη των απόψεων την οποία εμείς επιδιώκουμε και η ζωή τα ξεκαθαρίζει όλα. Εσυ που φοβάσαι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ πας μαζί με Φαρμακοβιομήχανους Ξενοδόχους Εφοπλιστές Εθνικιστες Φασίστες. ΔΙΑΛΕΞΕ.... Στις ΠΛΑΤΕΙΕΣ και στο ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ αγκαλιά ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Λογικό. Για τον ΒΟΥΤΣΗ ΜΟΥΓΚΑ.......

17 Μαρτίου 2017 στις 10:09 μ.μ.

Παναγιώτης, και στο ΠΑΜΕ σύμφωνα με τα λεγόμενά σου κάποιοι επιδιώκουν έξοδο από ΕΕ σκέτο. Τους εφοπλιστές, φαρμακοβιομηχάνους, Ξενοδόχους κλπ ακόμα περιμένω να τους μάθω αλλά τους κρατάς μυστικό. Στη Χαλυβουργία είδαμε ποιοι είναι με τους φασίστες..και με βίντεο. Αντίθετα βίντεο από τις πλατείες με φασίστες αγκαλιά με αριστερούς ακόμα δε μας έδειξες. Στο Καστελόριζο πήγε κοινοβουλευτική επιτροπή, δεν ήταν μαγαζί του ΠΑΜΕ όπως κατάντησε η Χαλυβουργία.

18 Μαρτίου 2017 στις 1:29 μ.μ.

Γιάννης. Κοινοβουλευτική επιτρπή Σύριζα μαζί με ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Δεν ήτανε όλα τα κόμματα. Το ΠΑΜΕ είναι ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ χωράνε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Αν φοβάσαι δικό σου πρόβλημα.

18 Μαρτίου 2017 στις 10:32 μ.μ.

Παναγιώτης. Στην κοινοβουλευτική επιτροπή είναι όλα τα κόμματα, δεν εμπόδισε κανείς τους βουλευτές το ΚΚΕ να πάνε. Δε συμμετέχει στη βουλή το ΚΚΕ; Η Χαλυβουργία ήταν ελεγχόμενη από το ΠΑΜΕ (δηλαδή το ΚΚΕ), καμία σχέση. Εσύ μάλλον φοβάσαι, γι' αυτό κρύβεσαι πίσω από το πληκτρολόγιο...

18 Μαρτίου 2017 στις 11:41 μ.μ.

Γιάννης. Το ΠΑΜΕ είναι ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Στο Καστελόριζο ήτανε η ΑΡΙΣΤΕΡΑ αγκαλιά με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΔΙΑΛΕΞΕ....

19 Μαρτίου 2017 στις 9:53 μ.μ.

Παναγιώτης.Στην κοινοβουλευτική επιτροπή είναι όλα τα κόμματα, δεν εμπόδισε κανείς τους βουλευτές το ΚΚΕ να πάνε. Δε συμμετέχει στη βουλή το ΚΚΕ; Η Χαλυβουργία ήταν ελεγχόμενη από το ΠΑΜΕ (δηλαδή το ΚΚΕ), καμία σχέση.

19 Μαρτίου 2017 στις 11:25 μ.μ.

Γιάννης. Καστελόριζο πλατείες Βούτσης αγκαλιά με τους Φασίστες. Το ΠΑΜΕ είναΙ ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ.

20 Μαρτίου 2017 στις 10:01 μ.μ.

Παναγιώτης. Η Χαλυβουργία ήταν ελεγχόμενη από το ΠΑΜΕ (δηλαδή το ΚΚΕ) αγκαλιά Σιφωνιού με Φασίστες. Στις πλατείες τίποτα τέτοιο.

21 Μαρτίου 2017 στις 10:24 π.μ.

Γιάννης. Το ΠΑΜΕ είναι ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ τμήμα της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Πλατείες Καστελόριζο Βούτσης Αγκαλιά με τους Φασίστες. Λογικό αυτή είναι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

21 Μαρτίου 2017 στις 9:44 μ.μ.

Παναγιώτης. Η Χαλυβουργία ήταν ελεγχόμενη από το ΠΑΜΕ (δηλαδή το ΚΚΕ) αγκαλιά Σιφωνιού με Φασίστες. Στις πλατείες τίποτα τέτοιο δεν έγινε. Δείξε φωτογραφία ή βίντεο αν τολμάς.

21 Μαρτίου 2017 στις 10:28 μ.μ.

Γιάννης. Το ΠΑΜΕ είναι ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και συμμετέχει όποιος θέλει σε Ταξική Βάση. Πλατείες Καστελόριζο Βούτσης. ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ.

22 Μαρτίου 2017 στις 10:00 μ.μ.

Παναγιώτης. Το ΠΑΜΕ είναι ανάχωμα στη λαϊκή αντίδραση. Η Χαλυβουργία ήταν ελεγχόμενη από το ΠΑΜΕ (δηλαδή το ΚΚΕ) αγκαλιά Σιφωνιού με Φασίστες. Στις πλατείες τίποτα τέτοιο δεν έγινε. Δείξε φωτογραφία ή βίντεο αν τολμάς.

22 Μαρτίου 2017 στις 10:21 μ.μ.

Γιάννης Το ΠΑΜΕ είναι Ταξικό Μέτωπο τμήμα της Λαικής Συμμαχίας. Συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Πλατείες Καστελόριζο Βούτσης. ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ.

23 Μαρτίου 2017 στις 10:05 μ.μ.

Παναγιώτης. Το ΠΑΜΕ είναι ανάχωμα στη λαϊκή αντίδραση. Η Χαλυβουργία ήταν ελεγχόμενη από το ΠΑΜΕ (δηλαδή το ΚΚΕ) αγκαλιά Σιφωνιού με Φασίστες. Στις πλατείες τίποτα τέτοιο δεν έγινε. Δείξε φωτογραφία ή βίντεο αν τολμάς. Αλλά δεν τολμάς γιατί δεν υπάρχει...

24 Μαρτίου 2017 στις 1:04 π.μ.

Γιάννης. Το ΠΑΜΕ είναι ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ τμήμα της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Το γνωρίζουμε οτι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι Δολοφονικό όπλο του Καπιταλισμού. Το βλέπουνε πλέον όλοι.

24 Μαρτίου 2017 στις 9:39 μ.μ.

Παναγιώτης. Το ΠΑΜΕ είναι ανάχωμα στη λαϊκή αντίδραση.Το υπερόπλο του Καπιταλισμού.

25 Μαρτίου 2017 στις 10:52 π.μ.

Γιάννης. Χαίρομαι που συμφωνείς με τον Εγκληματικό ρόλο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ πάντα στην υπηρεσία του Καπιταλισμού. Αυτή είναι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

25 Μαρτίου 2017 στις 10:11 μ.μ.

Παναγιώτης. Το ΠΑΜΕ είναι ανάχωμα στη λαϊκή αντίδραση.Το υπερόπλο του Καπιταλισμού. Ακόμη το μεροκάματο δε βγήκε;

26 Μαρτίου 2017 στις 11:21 π.μ.

Γιάννης. Το ΠΑΜΕ είναι ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ τμήμα της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Το γνωρίζω οτι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι το καλύτερο υπερόπλο του Καπιταλισμού. Το ζούμε δυο χρόνια τώρα. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

26 Μαρτίου 2017 στις 10:03 μ.μ.

Παναγιώτης. Το ΠΑΜΕ είναι ανάχωμα στη λαϊκή αντίδραση.Το υπερόπλο του Καπιταλισμού, το ζούμε 40 χρόνια τουλάχιστον. Ακόμη το μεροκάματο δε βγήκε;

26 Μαρτίου 2017 στις 11:56 μ.μ.

Γιάννης. ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ. Αυτήν την πορεία την έχουμε 26 Χρόνια. Τα κόλπα με την ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΦΑΡΑΚΟΥ Πεθάνανε το 1991.....

27 Μαρτίου 2017 στις 10:11 μ.μ.

Παναγιώτης. Τα έχεις χαμένα. Τα τελευταία 26 χρόνια υπάρχει ΚΚΕ, ε; Πριν δεν υπήρχε..

28 Μαρτίου 2017 στις 3:41 μ.μ.

Γιάννης. Ξανα μπερδεύτηκες. Το ΚΚΕ έχει 100 χρόνια ιστορία. Το 1991... είχαμε καταστροφικά γεγονότα διεθνώς και το ΚΚΕ ένα βήμα απο την καταστροφή με επικεφαλής τον ΑΘΛΙΟ ΦΑΡΑΚΟ..... Βγήκανε Συμπεράσματα. Ο Σοσιαλισμός δολοφονήθηκε απο μέσα ΣΤΑΔΙΑΚΑ με Αφετηρία το 1956 απο την 5η Φάλαγγα Σοσιαλδημοκρατία κι Οπορτουνισμο. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δηλαδή ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ. Και δεν κάνουμε βήμα πίσω.

28 Μαρτίου 2017 στις 10:10 μ.μ.

Παναγιώτης. Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου τα τελευταία 26 από τα 100 χρόνια το ΚΚΕ "είδε το φως το αληθινό". Πιο πριν όλοι ήταν προδότες, οπορτουνιστές, 5η Φάλαγγα κλπ. Σοσιαλισμός δεν υπήρχε για να δολοφονηθεί, είχε καταρρεύσει προ πολλού. Συμπέρασμα: η ηγεσία του ΚΚΕ αναπαράγει τα προνόμιά της και δεν κάνει βήμα πίσω...στην κρατική κομματική επιχορήγηση και τις βουλευτικές αποζημιώσεις.

28 Μαρτίου 2017 στις 11:11 μ.μ.

Γιάννης. Σύμφωνα με τα λεγόμενα μυ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το Αστικό κράτος χρησιμοποίησε δυο τρόπους στον Αντικομμουνιστικό αγώνα παγκόσμια. Ανοιχτές διώξεις φυλακές εξορίες εκτελέσεις και ταυτόχρονα υπόγεια υπονομευτική δουλειά απο Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμό που αποτελούνε την 5η Φάλαγγα του Καπιταλισμού. Με την καταστροφή του 1991 βγήκανε τα Απαραίτητα συμπεράσματα και αυτά εφαρμόζουμε για να μη συμβούνε ξανά τα ίδια. Σοσιαλισμός υπήρχε μέχρι το 1956 και στην συνέχεια Δολοφονήθηκε ΣΤΑΔΙΑΚΑ απο μέσα. ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δηλαδή ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ. Και το παραμικρό βήμα πίσω είναι καταστροφή.

29 Μαρτίου 2017 στις 10:02 μ.μ.

Παναγιώτης. Το αστικό κράτος τώρα χρησιμοποιεί και το ΚΚΕ, το οποίο είχε στην ιδιοκτησία του και καπιταλιστικές επιχειρήσεις. Τα "συμπεράσματα" μετά το 1991 αφορούν στην προτεραιότητα διατήρησης και αναπαραγωγής της ηγετικής ομάδας του Περισσού μέσω του απομονωτισμού και της υπονόμευσης κάθε κινηματικής προσπάθειας που δεν ελέγχει. Αν υπήρχε σοσιαλισμός το 1956 δε θα τον "δολοφονούσαν" τόσο εύκολα, είχε στραβώσει η δουλειά πολύ νωρίτερα.

29 Μαρτίου 2017 στις 10:52 μ.μ.

Γιάννης. Το Αστικό κράτος έχει την ΑΡΙΣΤΕΡΑ το καλύτερο εργαλείο για να συνεχίσε άφοβα. Τα Συμπεράσματα μετά το 1991 είναι πολύτιμα για τους Κομμουνιστές για να μη συμβούνε ξανά τα ίδια. Αυτό δεν μας εμποδίζει να παλεύουμε με βάση την ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ με όποιον θέλει να Συμμετέχει στο ΠΑΜΕ και στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. 7 Απρίλη Συγκεντρώσεις σε όλη την χώρα για την Νέα σφαγή του λαού απο την ΑΡΙΣΤΕΡΑ.Σοσιαλισμός υπήρχε μέχρι το 1953. Το οτι χρειαστήκανε 36 χρόνια τα λέει όλα.

30 Μαρτίου 2017 στις 9:47 μ.μ.

Παναγιώτης. Το αστικό κράτος τώρα χρησιμοποιεί και το ΚΚΕ, το οποίο είχε στην ιδιοκτησία του και καπιταλιστικές επιχειρήσεις. Τα "συμπεράσματα" μετά το 1991 αφορούν στην προτεραιότητα διατήρησης και αναπαραγωγής της ηγετικής ομάδας του Περισσού μέσω του απομονωτισμού και της υπονόμευσης κάθε κινηματικής προσπάθειας που δεν ελέγχει. Αν υπήρχε σοσιαλισμός το 1956 δε θα τον "δολοφονούσαν" τόσο εύκολα, είχε στραβώσει η δουλειά πολύ νωρίτερα. Να ήταν μόνο 36 χρόνια καλά θα ήταν.

30 Μαρτίου 2017 στις 10:27 μ.μ.

Γιάννης. Το ΚΚΕ προτείνει την ποιό πλατιά Συμμαχία Εργατών Αυτοαπασχολουμένων φτωχών αγροτών που αποτελούνε το 80% του λαού και εκει χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. 7 Απριλή στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη την χώρα. Κάτω απο την Σημαία της ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ.

30 Μαρτίου 2017 στις 10:28 μ.μ.

Η Οπορτουνιστική Αντεπανάσταση επικράτησε στην ΕΣΣΔ το 1956. Και σταδιακά κατέστρεψε τα πάντα. Αυτή είναι πάντα η δουλειά της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

31 Μαρτίου 2017 στις 10:13 μ.μ.

Παναγιώτης. Άλλο συμμαχία, άλλο ηγεμονία ενός κόμματος που ξέρει την "απόλυτη αλήθεια". Αυτό ίσχυε και στην ΕΣΣΔ ΠΟΛΥ πριν το 1956 και είδαμε τα αποτελέσματα.

1 Απριλίου 2017 στις 12:23 π.μ.

Γιάννης. Η Αντίστροφη μέτρηση για την ΕΣΣΔ ξεκίνησε με την επικράτηση της Οπορτουνιστικής Αντεπανάστασης και την Σταδιακή εφαρμογή νόμων του Καπιταλισμού το 1956.

1 Απριλίου 2017 στις 10:54 μ.μ.

Τζαμαρία. Όσες φορές και να παίξεις την κασέτα, χωρίς να απαντάς σε τίποτα, δεν αλλάζει κάτι. Τελείωνε λοιπόν, το έβγαλες το μεροκάματο.

2 Απριλίου 2017 στις 12:14 π.μ.

Γιάννης. 7 Απρίλη με την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

2 Απριλίου 2017 στις 9:58 μ.μ.

Τζαμαρία. Τα είπαμε. Τελείωνε, το έβγαλες το μεροκάματο.

3 Απριλίου 2017 στις 11:09 π.μ.

Γιάννης. 7 Απρίλη με την Λαική Συμμαχία. Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ σφάζει τον λαό με απίστευτη Αγριότητα. Που είναι ο Σοσιαλισμός στην Βενεζουέλα..... χωρίς Ε.Ε...... Ο Λαός στα Σκουπίδια. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ

3 Απριλίου 2017 στις 9:43 μ.μ.

Τζαμαρία. Αρκετά γελάσαμε μαζί σου. Όσες φορές και να παίξεις την κασέτα, χωρίς να απαντάς σε τίποτα, δεν αλλάζει κάτι. Τελείωνε λοιπόν, το έβγαλες το μεροκάματο.

4 Απριλίου 2017 στις 12:07 π.μ.

Γιάννης. Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ. Ουτε βήμα πίσω.

4 Απριλίου 2017 στις 9:30 μ.μ.

Τζαμαρία. Αρκετά γελάσαμε μαζί σου. Όσες φορές και να παίξεις την κασέτα, χωρίς να απαντάς σε τίποτα, δεν αλλάζει κάτι. Τελείωνε λοιπόν, το έβγαλες το μεροκάματο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger