Home » , » Ξεκίνησε σήμερα το 20ο Συνέδριο του ΚΚΕ

Ξεκίνησε σήμερα το 20ο Συνέδριο του ΚΚΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 | 5:31 μ.μ.

«Ισχυροποιούμε το ΚΚΕ, για δυνατό εργατικό κίνημα και κοινωνική συμμαχία, για την εξουσία - το σοσιαλισμό», είναι το σύνθημα που δεσπόζει στο 20ο Συνέδριο του ΚΚΕ που ξεκίνησε σήμερα το πρωί στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό.

Στην έναρξη του Συνεδρίου παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, οι αντιπρόεδροι της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, Δημήτρης Κρεμαστινός και Σπύρος Λυκούδης, ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ενώ από το βήμα του Συνεδρίου έγινε αναφορά και στα πάνω από 90 Κομουνιστικά και Εργατικά Κόμματα που έστειλαν χαιρετιστήρια μηνύματα.

Η έναρξη των εργασιών έγινε με την παρουσίαση της Εισήγησης της ΚΕ από τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ενώ αναλυτικό ρεπορτάζ υπάρχει στην ιστοσελίδα 902 απ’ όπου είναι και το παρακάτω βίντεο.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

30 Μαρτίου 2017 στις 9:05 μ.μ.

Στην έναρξη του Συνεδρίου παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, οι αντιπρόεδροι της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, Δημήτρης Κρεμαστινός και Σπύρος Λυκούδης, ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης, ο δήμαρχος....Με τετοιους και τοσους αντικαπιταλιστες σοσιαλιστες επανα
στατες που παρευρεθηκαν στο συνεδριο του κκε αρκουν και το συνεδριο δεν
χρειαζεται να παρει πολιτικες αποφασεις Μ ολη τη σαρα και τη μαρα κανετε
συνεδριο κι αυτο το λετε συνεδριο ΚΚ Τα ισοπεδωσατε ολα τον ολετηρα
τον δουλεψατε οσο πιο καλα μπορουσατε απ ακρη σ ακρη

30 Μαρτίου 2017 στις 10:09 μ.μ.

9.05. Στην Λαική Συμμαχία χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Εκει θα κριθούν όλα. 7 Απρίλη στις Συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ και της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ σε όλη την χώρα ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

31 Μαρτίου 2017 στις 1:08 π.μ.

Melito Huuto Να κόψεις άμεσα τους μπάφους. Ρίξτο στις ανατολικές θρησκείες, πάντως με τις μαλακίες που λες σίγουρα παίρνεις παραισθησιογόνα. Συριζάμπουρα

31 Μαρτίου 2017 στις 7:03 π.μ.

Για το Τζαμαρια Η πολιτικη μου παιδεια δεν μου επιτρεπει να ασχοληθω
με εναν κομματικο εμισθο αλχιμιστη

31 Μαρτίου 2017 στις 7:25 μ.μ.

7.03 Απλά δεν έχει τι να πεις. Σε καταλαβαίνω. Η Λαική Συμμαχία πάντως υπάρχει και σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ χωράμε όλοι. Το παραμύθι της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ τελείωσε εδω και στην Βενεζουέλα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger