Home » , » Μπανανία αγάπη μου

Μπανανία αγάπη μου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 | 7:12 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Ναι ρε, θα οπλιστούμε σαν αστακοί. Και μετά θα αλείψουμε με βαζελίνη τους πυραύλους, τα αεροπλάνα, τα κανόνια, ακόμα και τα πλοία, για να τα βάλουμε εκεί που ξέρουμε. Διότι "θέλουμε να υπερασπίσουμε αυτά που έχουμε"! Αλήθεια όμως, τι έχουμε; Λοιπόν εκτός από δοσίλογους πολιτικούς και μπόλικη υποτέλεια, εκτός από Μνημόνια και σοβαρά προβλήματα, δεν έχουμε τίποτε άλλο.

Διαβάστε αυτό για να καταλάβει κι ο πιο δύσπιστος πόσο ανεξάρτητοι κι ελεύθεροι ΔΕΝ είμαστε.
"Το θέμα της έκδοσης νέων ταυτοτήτων υψίστης ασφαλείας απασχολεί έντονα την πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, όμως «πονοκέφαλος» παραμένει το κόστος και η πληρωμή του". 

- Βρε παιδιά, αφού κοστίζουν 80.000.000,00 € μην τις φτιάχνετε. Κάντε κάτι άλλο με αυτά τα λεφτά. Κρεβάτια σε Νοσοκομεία πχ ή θρανία σε Σχολεία. Άλλωστε οι ταυτότητες που έχουμε δεν έχουν χαλάσει ακόμα...

"Αρμόδια Αμερικανικά στελέχη μετέβησαν το πρωί της Δευτέρας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την αξιολόγηση που γίνεται κάθε χρόνο για την παραμονή της χώρας μας στο πρόγραμμα απαλλαγής από την έκδοση βίζας (Visa Waiver Program). Στο πλαίσιο της συνάντησής τους με αρμόδια στελέχη του υπουργείου συζητήθηκε και το θέμα της έκδοσης νέων ταυτοτήτων, για το οποίο ασκούν εδώ και χρόνια έντονες πιέσεις οι Αμερικανοί, οι οποίοι διαρκώς αναφέρουν ότι οι ελληνικές ταυτότητες πλαστογραφούνται εύκολα και χρησιμοποιούνται για την έκδοση πλαστών διαβατηρίων".

- Αγάπες μου, και τα δολάρια πλαστογραφούνται, είπαμε εμείς στις ΗΠΑ "αλλάξτε νόμισμα";
"Το Δημόσιο είναι εξαιρετικά δύσκολο λόγω των δημοσιονομικών περιορισμών να αναλάβει το βάρος, ενώ αν αυτό μετακυλιστεί στους πολίτες αυτό συνεπάγεται ότι κάθε πολίτης θα κληθεί να καταβάλει περίπου 10 ευρώ για να αποκτήσει νέα ταυτότητα".

- Α! Να βγάλουν και κέρδος!!! Δε θα φτάνει η ταλαιπωρία για το τίποτα, να πληρώσουμε κι από πάνω! Ρε άντε στο διάολο! Κοίτα που φτάσαμε! Εμείς, που κοροϊδεύαμε τις "θεούσες", όταν έκαναν κινητοποιήσεις για τις ταυτότητες! Ποσό πιο χαμηλά, δεν πιάσαμε πάτο ακόμα; Τι άλλο διεστραμμένο θα σκεφτούν οι ανώμαλοι; Ρε παλιοτόμαρα, την ταλαιπωρία, κι ότι δεν έχουμε ούτε ευρώ, δεν τα σκέπτεστε; Όχι, δεν σκέπτονται. Σαν σαδιστές, θέλουν να μας παιδεύουν. Για να συνηθίζουμε την υποταγή. Να υπακούμε τις διαταγές, όσο παράλογες, άδικες, κι αν είναι.

"... η αμερικανική πλευρά ισχυρίζεται ότι οι σημερινές ταυτότητες μπορούν εύκολα να παραποιηθούν και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για την έκδοση διαβατηρίων από κυκλώματα πλαστογράφων. Αντίθετα στα διαβατήρια που εκδίδονται από την Αστυνομία –σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας– δεν έχουν παρατηρηθεί μέχρι στιγμής κρούσματα πλαστογραφίας. Το ίδιο και στα νέα διπλώματα οδήγησης που από το 2009 εκδίδονται με τις ίδιες προδιαγραφές από το Εθνικό Κέντρο Έκδοσης Εγγράφων Ασφαλείας. Η αλλαγή των δελτίων ταυτότητας αποτελεί συμβατική υποχρέωση της Ελλάδας έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι νέες ταυτότητες θα περιέχουν τσιπάκι, που σε πρώτη φάση θα αποθηκεύει δακτυλικά αποτυπώματα και βιομετρικά χαρακτηριστικά..." - Και πολιτικές πεποιθήσεις;

Για ακούστε αμερικανάκια: Ή ζητήστε και διαβατήριο αφού είναι ΟΚ, ή πληρώστε εσείς. Εμείς δεν μπορούμε να τρέχουμε στα τμήματα. Ψάχνουμε για δουλειά. Να σας το πω κι αμερικάνικα: FUCK YOU!!!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger