Home » , » "Killing Is My Business... And Business Is Good"

"Killing Is My Business... And Business Is Good"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017 | 11:49 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Στρατιώτης, βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ, ήταν ο άνδρας ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον πλήθους επιβατών που περίμεναν να παραλάβουν τις αποσκευές τους στο αεροδρόμιο Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα, με αποτέλεσμα να σκοτώσει πέντε ανθρώπους και να τραυματίσει άλλους οκτώ. Ο Εστεμπάν Σαντιάγο, 26 ετών, συνελήφθη αμέσως μετά το περιστατικό και ανακρίνεται σύμφωνα με τον επικεφαλής του γραφείου του FBI στο Μαϊάμι ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας. Ο 26χρονος φέρεται να είπε στους πράκτορες του FBI ότι αμερικανική υπηρεσία Πληροφοριών ελέγχει το μυαλό του και του ζητά να παρακολουθεί βίντεο του Ισλαμικού Κράτους. Ο δράστης υπηρέτησε από το 2007 ως το 2016 στην Εθνοφρουρά του Πουέρτο Ρίκο και της Αλάσκα, ενώ είχε σταλεί στο Ιράκ από το 2010 ως το 2011, σύμφωνα με το Πεντάγωνο".  Πηγή

Ας δούμε μερικά στοιχεία. Στην επίθεση στο Βερολίνο αρχικά είχαν πιάσει άλλον, ένα πρόσφυγα, ο οποίος αποδείχθηκε, ότι δεν είχε καμιά σχέση με το τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα.

Στην Τουρκία ο μόνος που σίγουρα ήταν τρομοκράτης, αφού τον είδαμε live, να δολοφονεί εν ψυχρώ τον Ρώσο πρέσβη, ήταν μπάτσος, μάλιστα ομοϊδεάτης του Ερτογκάν.
Πάλι στην Τουρκία με την πρωτοχρονιάτικη επίθεση κατηγορήθηκαν άδικα όχι ένας, αλλά δυο άνθρωποι. Αν οι άνθρωποι αυτοί δεν διαμαρτύρονταν αμέσως και συναντιόνταν τυχαία με αστυνομικούς, θα ήταν πιθανότατα νεκροί.

Στην Αμερική εκείνος που πιάστηκε είναι στρατιωτικός.
Το πράγμα είναι ξεκάθαρο: Κάποιοι πολιτικοί, αν δεν είναι πίσω από τις επιθέσεις, σίγουρα τις εκμεταλλεύονται. Πως είπε ο Σουλτάνος για το πραξικόπημα; "Δώρο του Αλλάχ". Ολοφάνερα κάτι τέτοια είναι δώρο αποπροσανατολισμού και καταστολής. Κάποιοι πολιτικοί τρίβουν τα χέρια τους με κάτι τέτοια.

Ο τύπος που σήμερα το παίζει τρελός χειρίζονταν όπλα στο Ιράκ. Στο Ιράκ που μέχρι να μπουν οι Αμερικάνοι, δεν υπήρχε ISIS, ούτε Αλ Κάιντα και διάφορες άλλες τέτοιες οργανώσεις. Άλλωστε ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ήταν σύμμαχος των ΗΠΑ την εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Η CIA εκπαίδευε κι εξόπλιζε ισλαμιστές εναντίον των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν.
Το ίδιο πήγαν να κάνουν και στη Συρία, (μετά τη Λιβύη), αλλά εκεί έπεσαν πάνω στον κόσμο, που κατάλαβε τι έγινε, βλέποντας και την κατάσταση των άλλων χωρών, κι έτσι έδωσαν ένα μάθημα στους μισθοφόρους του ΝΑΤΟ.

"Μισθοφόροι" είναι η λέξη κλειδί. "Τρομοκράτες", μπορείτε να τους πείτε κι έτσι. Κάποιοι πανηγυρίζουν και δεν είναι ισλαμιστές. Γιορτάζουν, γιατί χτυπήματα κατά απλών ανθρώπων τους βοηθούν στην προώθηση σχεδίων κατάλυσης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που απέμειναν. Μακιαβελικών σχεδίων για την κήρυξη στρατιωτικού νόμου με ότι αυτό συνεπάγεται και για τις εργασιακές σχέσεις. Πολύ βολικό για τους πλούσιους να φοβούνται οι φτωχοί, να γίνουν καχύποπτοι, να διαιρεθούν. Θα τους εκμεταλλεύονται πολύ περισσότερο, πολύ πιο εύκολα, ειδικά όταν η ανυπακοή θα ταυτίζεται με την τρομοκρατία.

Κι αν λέει μισή αλήθεια ο επαγγελματίας εκτελεστής; Αν πράγματι μπλέκεται η Αμερικάνικη κυβέρνηση, όχι φυσικά ελέγχοντας το μυαλό του, όπως ισχυρίζεται, αλλά την τσέπη του; Αν του είπε "τράβα να κάνεις αυτό" και το πράμα στράβωσε, όταν τον έπιασαν; Γιατί, αν δεν τον έπιαναν, που θα πήγαινε το μυαλό όλων; Ποιοί θα την πλήρωναν; Μάλλον δουλειά του ανέθεσε η κυβέρνηση. Πως το λένε οι Αμερικάνοι; "Killing Is My Business... And Business Is Good". Το να σκοτώνω είναι η δουλειά μου και η δουλειά είναι καλό!!! .

Β.Κ: Με την ευκαιρία, καλό είναι να θυμηθούμε και μια περασμένη ανάρτησή μας:

Αυτό που δεν βλέπει το συχνά το φως της δημοσιότητας είναι οι επιπτώσεις που έχουν στην ψυχική τους υγεία οι Αμερικανοί στρατιώτες που βρίσκονται σε δυνάμεις κατοχής σε Ιράκ και Αφγανιστάν.

Όπως διαβάζουμε σε ξένο έντυπο τον περασμένο χρόνο καταγράφηκαν τουλάχιστον 128 αυτοκτονίες αμερικανών στρατιωτών.

Όπως βλέπουμε στο ίδιο δημοσίευμα ένας στους τέσσερις Αμερικανούς στρατιώτες που έχουν υπηρετήσει στο Αφγανιστάν και το Ιράκ και κατά την επιστροφή τους στην πατρίδα ανέλαβε την περίθαλψή τους η αμερικανική κυβέρνηση, είναι ψυχικά άρρωστοι, όπως ανέφερε η τελευταία έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Αν μάλιστα σε αυτά τα στοιχεία συμπεριληφθούν και τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα λόγω της βίας, το ποσοστό των πρώην στρατιωτών που πλήττονται από σοβαρές ψυχικές διαταραχές φτάνει στο 31 τοις εκατό.

Τα στοιχεία αυτά αναδεικνύουν το πώς ο ιμπεριαλισμός πέρα από τον σκορπάει το θάνατο σε όλο τον κόσμο, τρώει και... τα παιδιά του, που είτε σκοτώνονται στις ανά τον κόσμο επεμβάσεις είτε γίνονται ράκος και αυτόχειρες, είτε δολοφόνοι των ίδιων των συναδέλφων τους.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger