Home » , » Ο νεοφιλελές βρικόλακας θέλει αίμα, απειλεί μια ολόκληρη γειτονία

Ο νεοφιλελές βρικόλακας θέλει αίμα, απειλεί μια ολόκληρη γειτονία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 | 2:36 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

"Εγώ θα καθαρίσω τα Εξάρχεια. Σήμερα η ΕΛΑΣ δεν έχει αυτή την εντολή". Αυτά είπε ο Κούλης σε λιβάνισμα από ιδιωτικό κανάλι με την αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τότε που έγινε ιδιοκτήτης της γαλάζιας στάνης.

Μπράβο Κούλη μου, να τα καθαρίσεις. Κουβά πήρες; Σφουγγαρίστρα; Απορρυπαντικό μην ξεχάσεις. Να πως γίνεται οικονομία: Αντί για συνεργείο καθαρισμού, θα πάει ο ίδιος. Επιτέλους κατάλαβε, ότι πληρώνεται πάρα πολλά, ενώ δεν κάνει τίποτα, που να αξίζει έστω και το βασικό μισθό. Θα καθαρίσει τα Εξάρχεια.

Τώρα θα μου πείτε, υπάρχουν μερικά προβλήματα: Τα Εξάρχεια είναι ολόκληρη περιοχή, μόνος του τι να προλάβει; Από ότι είπε, θα βάλει τους μπάτσους να καθαρίσουν. Αχ πάλι μπράβο, όχι μόνο να δέρνουν, να κάνουν και κάτι χρήσιμο. Τζάμια πλένουν; Με εφημερίδες να τα σκουπίσουν. Από αυτές που τον στηρίζουν, να πιάσει τόπο το χαρτί.

Ναι ξέρω, Μητσοτάκης και καθαριότητα δεν πάνε μαζί. Πιο βρώμικοι δεν υπάρχουν, αλλά μπορεί να αλλάξει ο άνθρωπος. Κι εδώ είπαμε τη λέξη κλειδί: Άνθρωπος. Ο Κούλης όμως τη λέξη αυτή δεν την ξέρει. Σιγά μην αλλάξει.

Ο νεοφιλελές βρικόλακας θέλει αίμα, απειλεί μια ολόκληρη γειτονία. Αλήθεια, τι είδους "καθαρισμό" θα κάνει η ΕΛΑΣ υπό τις εντολές του; Κάτι σαν "εθνοκάθαρση"; Δεν μας είπε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ τι ακριβώς σκέφτεται το διεστραμμένο του μυαλό. Θα κάνει γκέτο; Θα βάλει κι άλλους φράχτες; Θα πέφτουν χημικά μέσα στα σπίτια; Θα μπαίνουν οι μπάτσοι όποτε θέλουν, όπου γουστάρουν, όπως επί Παπαδόπουλου;

Το έχουν ξανακάνει. Μητσοτάκης και Δημοκρατία δεν πάνε ποτέ μαζί. Το σόι έχει αλλεργία στ' ανθρώπινα δικαιώματα. Νόμιζα ότι περιοχές δεν μπορούν να κατηγορηθούν για κανενός είδους αδίκημα, αφού σ' αυτές μένουν πάρα πολλοί έντιμοι άνθρωποι, αλλά ο ρατσιστής νεοφιλελές το είπε και αυτό! Δηλαδή, "Που θα βρεις τρομοκράτη; Στα Εξάρχεια!" Κι αντί για ψυχιατρείο, τον έχουν αρχηγό!

Αλλά τι να πει; Να πει ότι θα απολύσει όλους τους προηγούμενους υπαλλήλους που έβαλαν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ (του Καραμανλή και του Σαμαρά) για να διορίσει τα βαφτιστήρια του πατέρα του; Να πει ότι θέλει κι άλλες περικοπές μισθών και συντάξεων; Αυτά είναι τα "έξοδα του κράτους", που σκοπεύει να περιορίσει. Να αναφέρει ότι θα χαρίσει στους πλούσιους καναλάρχες και λοιπά παράσιτα, τα "φιλέτα" αφού απαξιώσει το Δημόσιο; Να αποκαλύψει ότι θα κάνει νέο, τρις χειρότερο μνημόνιο από του Τσίπρα; Τι άλλο μπορεί να μας πει, εκτός από τη χιλιοειπωμένη κουταμάρα περί τρομοκρατίας;

Να του θυμίσω τέλος πως για το ΠΑΣΟΚ ο μπαμπάς του είπε υπονοήσει ότι ο Ανδρέας ο Παπανδρέου "ήταν πίσω από τη 17 Νοέμβρη"! Και τελικά η οργάνωση εξαρθρώθηκε επί ΠΑΣΟΚ. Διότι ο νυν Επίτιμος, όταν ήταν πρωθυπουργός, είχε ακριβώς το ίδιο σκεπτικό κι έτσι έπιανε στην τύχη άσχετους με την τρομοκρατία, για να αποπροσανατολίσει και να τρομοκρατήσει ο ίδιος! Τώρα ο (υ)ιός πρέπει κάπου να διαφέρει από τον Τσίπρα έτσι αυτό το "κάπου" είναι η επίσημη αντιπροσωπία του φασισμού.

Μεγαλύτερος τρομοκράτης από τη φτώχεια και την πείνα δεν υπάρχει. Ο Κούλης μαζί με τα υπόλοιπα καθάρματα, που ψήφισαν τη λεηλασία μας, είναι πίσω της, οργανωτής και νοσηρός εγκέφαλος. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger