Home » , » Πληρώστε!!!

Πληρώστε!!!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 | 3:38 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Βρέ ΕΝΦΙΑ, σταμάτα πια, βρε ΕΝΦΙΑ και τέζα όλοι
και πώς θα μείνουμε στην πόλη, ω ΕΝΦΙΑ, σταμάτα πια
Από την Μερκλέρ την κακή ήρθε και άλλη διαταγή.
Ω ΕΝΦΙΑ, βάστα καρδιά, ω ΕΝΦΙΑ και δεν τελειώνει
βρε ΕΝΦΙΑ με μαχαιρώνει,

Ω ΕΝΦΙΑ, σταμάτα πια, όπως ο Χάρος μας κοιτά
Ω ΕΝΦΙΑ κάτι σαγόνια, βρε της βουλής μας τα κλεφτρόνια.
Ω ΕΝΦΙΑ, σταμάτα πια, ω ΕΝΦΙΑ βρε και βραδιάζει
βρε κι η εργατιά αναστενάζει

Βρε και η σύνταξη σπαράζει, ω ΕΝΦΙΑ, σταμάτα πια
Βρε ΕΝΦΙΑ και τέζα όλοι, μας κατακλέψαν οι χαχόλοι
Από την Μερκλέρ την κακή ήρθε και άλλη διαταγή.
Ω ΕΝΦΙΑ, βάστα καρδιά, αχ πως πονάει κερατά

Το φόρο για να τον πληρώσω, συκώτι και νεφρό θα δώσω.
Ω ΕΝΦΙΑ, σταμάτα πια, ω ΕΝΦΙΑ θα δέσω κόμπο
βρε στον λαιμό τους των αρχόντων
Να κάνω κόμπο και κρεμάλα, μην ξαναπάρουν την κουτάλα

Βρε μας πετούν όλους στο δρόμο, μας έχουνε γεμίσει τρόμο.
Ω ΕΝΦΙΑ, σταμάτα πια, ω ΕΝΦΙΑ και σεις εργάτες
δεν θα ‘χετε ούτε για πατάτες
Βρε να τους στείλουμε στο διάλο, προτού μας βάλουν τίποτ' άλλο

Ω ΕΝΦΙΑ, παρ’ τα βρακιά ω ΕΝΦΙΑ, σταμάτα πια...

Θα μας το πληρώσουν αυτό το χαράτσι, όπως και τα άλλα εγκλήματα. Όλα εδώ πληρώνονται, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου. Προς το παρόν όμως πληρώνουμε εμείς τα σπασμένα. Πληρώνω, πληρώνεις, πληρώνει, πληρώνουμε, πληρώνετε, μας δουλεύουν. Ήταν που είχε ευαισθησία ο ΣΥΡΙΖΑ στους φτωχούς. Πράγματι! Είναι πονόψυχοι δήμιοι. Από τα δάκρυα που έχυσαν, έγιναν οι πλημύρες. Πληρώνουν άνεργοι, συνταξιούχοι, υπάλληλοι... «μια ζωή πληρώνω αμαρτίες βουλευτών» που λέει και το τραγούδι.

Ήρθε και το boss από τη Γαλλία. Το Patron Hollande εξέφρασε κι αυτό τη συμπαράσταση του. Θέλει να ξέρουμε πως είναι μαζί μας ως το τέλος μας. Είναι, αφού αυτός θα μας σφάξει μαζί με τους υπόλοιπους τοκογλύφους. Να συνεχίσουμε να πληρώνουμε, μας είπε κι όλα θα πάνε καλά... Για τους τοκογλύφους.

Οι φτωχοί πληρώνουν. Οι πλούσιοι; Αν πλήρωναν θα ήταν πλούσιοι; Όχι, επομένως δεν πληρώνουν. Ούτε οι παπάδες πληρώνουν. Γιατί; Αφού ο Θεός έχει τεράστια ακίνητη περιουσία. Δεν λένε πως: Τα Πάντα Εν Σοφία Εποίησε; Τον ουρανό, τη Γη, τους άλλους πλανήτες; Αφορολόγητα όλα; Ναι ρε, γιατί ο Θεός δεν κάνει λάθη, δεν ψηφίζει στις εκλογές για παράδειγμα. Θεός είναι, Σοφός, ξέρει επομένως τι λαμόγια είναι οι πολιτικοί.

Άλλωστε έχουν μπερδευτεί με το Πανταχού Παρών. Δεν βρίσκουν διεύθυνση για να βγάλουν ΑΦΜ. Ο Διάολος έχει το 666, αλλά επειδή η Κόλαση είναι παλιό υπόγειο, δεν πληρώνει. Βρήκε παραθυράκι, πήρε κι επιδότηση από πάνω. Σατανικό, ούτε Τράπεζα να ήταν.

Κι εγώ σκέφτομαι να το παίξω Ήφαιστος. Θα ανάψω μια φωτιά μπας και βγάλω το χειμώνα. Προσάναμμα έχω, το χαρτί του ΕΝΦΙΑ. Κάνα κούτσουρο από τη βουλή χρειάζομαι και θα ζεσταθώ φέτος... Άνεργος πέντε χρόνια και μου ζητάνε. Λέω όμως να τα δώσω στη ΝΔ για να ψηφήσω Άδωνη, έτσι για να μάθουν στη γαλάζια συμμορία, να βάζουν τέτοια χαράτσια. Θεωρητικά απαλλάσσομαι, θεωρητικά είναι άνθρωποι αυτοί που μας κυβερνάνε. Αλλά άλλο η Θεωρία άλλο η Πράξη. Κι εγώ ζητώ από αυτούς φιλότιμο, αλλά δεν έχουν. Αφού δεν έχουν αυτοί τσίπα, γιατί να έχω εγώ χρήματα; Δυο μέζεα έχω, τα θέλεις Αλέξη; Λάβε τα. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger