Home » , , » Ζ. Κωνσταντοπούλου: ¨Οι δανειστές μας ζητούν να σκοτώσουμε την κοινωνία" (Βίντεο)

Ζ. Κωνσταντοπούλου: ¨Οι δανειστές μας ζητούν να σκοτώσουμε την κοινωνία" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 | 3:25 π.μ.

Αναμφίβολα είτε διαφωνεί κανείς είτε όχι με τις γενικότερες πολιτικές εκτιμήσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι απόψεις της καθώς και η εν γένει συμπεριφορά της σαν πρόεδρος της βουλής δεν περνούν απαρατήρητες.

Στο βίντεο που παραθέτουμε και στο οποίο παρακολουθούμε την συνέντευξη που έδωσε στην Ελλη Στάη, πέρα από την γνωστή ευγλωττία της την αμεσότητα που έχει να απαντάει χωρίς περιστροφές σε κάθε ερώτηση φαίνεται η πολιτική της κατάρτιση, ενώ είναι εμφανής και η διαφοροποίησή της από απόψεις άλλων κυβερνητικών στελεχών άσχετα αν η ίδια προσπαθεί με δικηγορίστικες εκφράσεις να την υποβαθμίσει.
Αυτό το διαπιστώνει κανείς εύκολα παρακολουθώντας την θέση που διατύπωσε για την διαμαρτυρία αντιεξουσιαστών στο προαύλιο του κοινοβουλίου –φτάνοντας στο σημείο να στιγματίζει τους αστυνομικούς που προχώρησαν σε προσαγωγές τους ενώ οι διαδηλωτές «δεν είχαν διαπράξει κανένα ποινικό αδίκημα» όπως είπε- μέχρι την σκοπιμότητα της σύστασης Εξεταστικής επιτροπής για την υπαγωγή της χώρας μας σε μνημονική καθεστώς. (Μίλησε ξεκάθαρα για πιθανή απόδοση ποινικών ευθυνών που μπορεί να καταλήξουν σε ειδικά δικαστήρια σε αντίθεση με άλλα στελέχη που κάνουν λόγο για απόδοση αποκλειστικά πολιτικών ευθυνών).

Από κει και πέρα μίλησε για όλα. Για την αντιπαράθεση της με τον Σαμαρά, την στάση της  με την Χ.Α. τα επερχόμενα δημοσιονομικά μέτρα, τον ρόλο ΜΜΕ και δημοσιογράφων, την στάση που θα πρέπει να έχει η χώρα μας με τους δανειστές του ελληνικού κράτους, εκτιμώντας ότι υπάρχουν πολλά προβληματικά σημεία στη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου

Ομολογουμένως «διαβασμένη» η Στάη με καίριες ερωτήσεις, άνετη, χαλαρή η Κωνσταντοπούλου με πειστικές απαντήσεις και χωρίς υπεκφυγές.

Τώρα αν η Ζωή θα κάνει .. Πατίνι τον Τσίπρα όπως γράφτηκε σε εφημερίδα μένει να το δούμε.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

2 Απριλίου 2015 στις 7:48 μ.μ.

Αν τον έστελνε κι εντελώς στην απ'έξω τον Τσίπρα καλύτερα θα ήταν... τουλάχιστον θα βλέπαμε πραγματική αστικοδημοκρατική αλλαγή στη χώρα από τη μνημονιακή νεοαποικιοκρατία-νεοφεουδαρχία των Σαμαροβενιζέλων που δεν τολμάει να γκρεμίσει ο Τσίπρας...
Αφελείς συριζαίοι που νομίζετε ακόμη πως ο Τσίπρας θα φέρει το... σοσιαλισμό και βάζετε πλάτη στις επιθέσεις που δέχεται η Ζωή από τους πρασινογαλάζιους!
Ανίδεοι κουκουέδες που εγκαλείτε τον Τσίπρα επειδή δεν θα φέρει το σοσιαλισμό ενώ είναι ανίκανος & απρόθυμος να φέρει ακόμη και τη δυτικού τύπου αστική δημοκρατία στη χώρα!
Καιρός να ξεσκονίσετε τις αποφάσεις της 6ης ολομέλειας του ΚΚΕ του 1934 και να ξαναδιαβάσετε τη θεωρία των σταδίων δίχως τα παραμορφωτικά νεοτροτσκιστικά γυαλιά των Γοντικομαίληδων και της "ταξικής" επαναστάτριας Ε.Μπέλλου που από ευρωπαίστρια του 1989 έγινε νεοτροτσκίστρια του 2009 και σας επιβάλλει τη γραμμή της το σούργελο...

Ανώνυμος
2 Απριλίου 2015 στις 11:25 μ.μ.

Εξαιρετική η Κωνσταντοπούλου!
εγγύηση αυτα τα στελεχη ότι ο συριζα θα πάει σε ανατροπές.
Γιάυτο έχουν σκυλιασει τα ΜΜΕ παρουσιαζοντας την ως 'ύστερικη' κτλ...

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2015 στις 12:20 μ.μ.

Οι απαντήσεις επείγουν κυρία Στάη, αλλά δείχνετε περισσότερο προσανατολισμένη στο να διακόπτετε και να ακούγονται οι ερωτήσεις σας περισσότερο από τις απαντήσεις της προσκεκλημένης.
Δε λέω, έντεχνα το κάνετε. Αλλά αυτό που κάνετε, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν είναι δημοσιογραφία, είναι πολιτική.

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2015 στις 2:18 π.μ.

Ποια δικά "μας" παιδιά μωρή χύτρα έχεις εσύ καμία σχέση με τα δικά μας παιδιά; Συγγνώμη για την απρεπή διατύπωση αλλά δεν αντέχονται άλλο οι θεατρινισμοί. Ας διαγραφεί το σχόλιο εάν το κρίνετε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger