Home » , » Οταν ο Σκάι πανηγυρίζει για την "ρεαλιστική" στροφή του Σύριζα (Βίντεο)

Οταν ο Σκάι πανηγυρίζει για την "ρεαλιστική" στροφή του Σύριζα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 | 9:59 μ.μ.

Εχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει η τηλεόραση του Αλαφούζου για την «ρεαλιστική στροφή» του Σύριζα και στην ουσία να ειρωνεύεται το κόμμα της Κουμουνδούρου που σήμερα «αναπροσαρμόζει την ρητορική του συνδιαλεγόμενος και τους μέχρι πρότινος υποταγμένους δυνάστες του λαού».

Στο βίντεο που παρακολουθούμε ακούμε σημερινές δηλώσεις του υπευθύνου οικονομικού σχεδιασμού του Σύριζα, Γ. Σταθάκη που κάνει λόγο για «γέφυρες συνεννόησης» μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ενώ γίνεται ιδιαίτερη αναφορά σε πολιτικές τοποθετήσεις του Γ. Δραγασάκη ο οποίος «έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του πως στο άμεσο μέλλον θα διαπραγματευτεί με τους πάλε ποτέ τοκογλύφους προνόησε και έριξε εγκαίρως γέφυρες επικοινωνίας, με τους δανειστές».

«Οσο ο Σύριζα θα έρχεται πιο κοντά στην εξουσία τόσο η στροφή του στον ρεαλισμό θα μεγαλώνει» ήταν το φινάλε της εκτίμησης του ρεπόρτερ του Αλαφούζου και εύκολα καταλαβαίνει κανείς τι εννοεί.

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πώς αντιλαμβάνονται τον «ρεαλισμό» τα δημοσιοκαφρικά φερέφωνα του Αλαφούζου.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
5 Ιουνίου 2014 στις 12:26 π.μ.

Μια χαρά κάνει την δουλειά του ο Σκάι όταν η ηλίθια αριστερά δίνει με τόση ευκολία την σφραγίδα στα "έγκυρα" ρεπορτάζ του. Συνεχίστε έτσι, μια χαρά τα πάτε, ο Σκάι "πανηγυρίζει", ο Σκάι δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας αγνός οπαδός του νεοφιλελευθερισμού και χαίρεται σα μικρό παιδί για την επιτυχία του.

Η αφέλειά σας είναι χωρίς όρια μερικές φορές.

Enas
5 Ιουνίου 2014 στις 12:58 π.μ.

Τα κακό για αυτούς, που νόμιζαν ότι το ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι υπερ των συμφερόντων των κεφαλαιοκρατών, είναι ότι ότι αναφέρει σαν γεγονότα το ρεπορτάζ είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΑΛΗΘΙΝΑ...

Ανώνυμος
5 Ιουνίου 2014 στις 3:04 π.μ.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΜΑ!!! ΕΠΕΙΓΟΝ….!!! εδώ κ 5 μέρες ο μικρός πολεμιστής μας δίνει αγώνα Ζωής στο ΜΕΘ Παίδων Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου. Διασωληνωμένος , σε καταστολή, με τρία ζωτικά όργανα σε ανεπάρκεια χρειάζεται την βοήθειά σας όσο ποτέ! Το πείσμα του και η δύναμή του τον έχουν κάνει σύμβολο ελπίδας κ αγάπης εδώ στο νοσοκομείο αλλά χρειάζεται αίμα, ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ! Σας παρακαλούμε, βοηθήστε το αγγελούδι μας…

Τα στοιχεία που πρέπει να έχετε είναι :
Κισκίρας Δημήτρης,
ΜΕΘ Παίδων Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου
( το βρηκα σε σαιτ)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger