Home » » Αννα Βαγενά: "Πρέπει να πάρουμε τα όπλα και να βγούμε στους δρόμους"

Αννα Βαγενά: "Πρέπει να πάρουμε τα όπλα και να βγούμε στους δρόμους"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 | 6:06 μ.μ.


Πρέπει να πάρουμε τα όπλα και να βγούμε στους δρόμους. Και να τους πάρουμε με τις πέτρες.

Εχω και μια πιο ακραία πρόταση. Το δημόσιο κυνοκομείο έχει 150 σκυλιά που δεν μπορεί πλέον να τα θρέψει. Ολη η Αθήνα έχει γεμίσει αδέσποτα. Ε, λοιπόν, ας ρίξουμε αυτούς που έκλεψαν την Ελλάδα στα σκυλιά να τους φάνε. Ολους τους άπληστους στα πεινασμένα σκυλιά.

Βγαίνουν στο εξωτερικό και δίνουν συνεντεύξεις αυτοί που μας κατέστρεψαν.  Στα πεινασμένα σκυλιά και οι δημοσιογράφοι που μας φόρεσαν το Μνημόνιο. Πόσοι αντιστάθηκαν; Λίγοι, και επειδή λένε την αλήθεια τους κυνηγάνε.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

Ανώνυμος
16 Μαρτίου 2014 στις 8:51 μ.μ.

Οτι κι αν προσθεσει κανεις σ αυτα που ειπε η Αννα ισως και να ειναι
παραπανισια Τα ειπες ολα,φτανουν Σ ευχαριστουμε Αννα Νασε παντα καλα
κι ευχομαι να σε ακολουθησουν πολλες μα παρα πολλες γυναικες ελληνοπουλες!

melito

Ανώνυμος
18 Μαρτίου 2014 στις 2:44 μ.μ.

Μπα 'ξυπνησε" και η ανουλα...... και δε μας λες ... με το παπαρα. προχτες που που ητανε .. βολευτινα του μπατσοκ... τι θα γενει.... θα την 'δικασουμε'..... αφου θα παρουμε τα ΟΠΛΑ ...και μετα... δλδ...?

Ανώνυμος
19 Μαρτίου 2014 στις 1:02 π.μ.

Κι αν σπάσει κανα τζάμι.ποιός ακούει το ΚΚΕ μετά?
Σταύρος Ζαφείρης

22 Μαρτίου 2014 στις 11:01 π.μ.

Ανόητε ανώνυμε όχι 'ξύπνησε" και η ανουλα … (συν τοις άλλοις και αστοιχείωτε … διότι εδώ και εκατοντάδες χρόνια το Άννα γράφεται με δυο Ν …)
Από την στιγμή δε που η λέξη «ανόητος» προέρχεται από το νοώ και το στερητικό Α δεν μπορεί στην « περίπτωση » σου….να θεωρηθεί ως προσβλητικός χαρακτηρισμός.
Διότι εάν «νοούσες» θα γνώριζες ότι η Κυρία Άννα Βαγενά είχε την πλέον βραχύβια βουλευτική θητεία στα παγκόσμια χρονικά ….
Διότι «κάθισε» στην βουλευτική «καρέκλα» μόλις δώδεκα (12) ώρες … δεν ψήφισε το μνημόνιο… και φυσικά διεγράφη από τον ΓΑΠ.
HEIL GAP (or mind the GAP)
Υ.Γ.
Μην μιλάς δίχως να γνωρίζεις και κράτησε τις κρεμάλες για αυτούς που φταίνε …

21 Μαρτίου 2016 στις 7:24 μ.μ.

Ας κοιτάξει δίπλα της η κ. Βαγενά και θα δει πολλούς από αυτούς ,που ανέφερε!(Ο φαρισαϊσμός σε όλη του την παλαιοπασοκικκκεεσωτερική ,νεοσυριζαίικη και πάντα οπορτουνιστική μεγαλοπρέπεια)!
Άσε που "ξέχασε" να μας πει ότι ο λαός πρέπει να βγει στους δρόμους για να ανατρέψει το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα ,το οποίο και η ίδια ευσεβώς θεραπεύει!

22 Μαρτίου 2016 στις 12:38 π.μ.

Κάθε "aristeros" εκπροσωπείται από την α-νούλα, που του αξίζει!
Και πολύ σας πέφτει!
Η πασόκα.....

22 Μαρτίου 2016 στις 10:57 π.μ.

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕΣ. ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ .ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑς ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ . ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥς ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΑΣ. ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΔΕΞΙΑΤΣΕΠΗ.

23 Μαρτίου 2016 στις 1:35 μ.μ.

Πριν την μεταγραφή στον συριζα , γιατί μετά την μεταγραφή ψήφισε και αυτή μνημονιαρα συριζεικη

28 Μαρτίου 2016 στις 6:36 μ.μ.

Δεν πιστευω τα ματια μου διαβαζοντας τα σχολια καποων εδω μεσα για την "αριστερη" δηθεν μου δηθεν μου βαγενα: Ρε σεις αυτη δεν ειναι που ΨΗΦΙΣΕ το τριτο μνημονιο οντας πλεον ΒΟΛΕΥΤΗΣ του συριζα; Αυτη δεν ειναι πουφαγε προχτες απτους αγροτες ΤΗ ΓΙΟΥΧΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ στο κιλελερ και ειχε μετα σαν κατινα ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ απο τον δεξιο ΒΟΛΕΥΤΗ να πει και κεινος τις δικες του πιπες γιουχαρονταςτονε με τη σειρα της και τραβωντας τα χαρτια απτα χερια του ;; για την ιδια κυρατσα δεν προκειται; Μιλαμε για ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ...πολιτικη προσωπικοτητα δηλαδη! Τυφλα ναχουνε η αννα η βισση, η αννουλα του χιονια και η της 17 του νοεβρη μαζι!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger