Home » , » Καλή αντάμωση λοιπόν, στους φούρνους της Siemens

Καλή αντάμωση λοιπόν, στους φούρνους της Siemens

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 | 5:00 π.μ.

Γράφει ο  mitsos175.

Οι ισλαμοφασίστες σκότωσαν και συνεχίζουν να σκοτώνουν αρκετούς αθώους, τους περισσότερους Μουσουλμάνους από Ασία και Αφρική, αλλά τα ΜΜΕ δεν ενδιαφέρονται παρά μόνο για Ευρωπαίους και Αμερικάνους Χριστιανούς.
Αν τυχόν ξεφύγει κανένας αθώος από το σφαγείο του ISIS - δόξα τα λεφτά - υπάρχουν τα σύνορα της Ευρώπης. Που “Ευρώπη” ευνοούν την ΕΕ βγάζοντας έξω τη Ρωσία λες κι η Μόσχα είναι σε άλλη ήπειρο.

Αφού ξεφύγουν λοιπόν από τα ναρκοπέδια στην Τουρκία, δεν πνιγούν στα γαλανά νερά του Αιγαίου και δεν πέσουν σε καμιά δική μας περίπολο με “ήρωες” που χάνουν το δρόμο τους ψάχνοντας για μετανάστες, όπου τους φυλακίζουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, αν δεν πέσουν και θύματα δουλεμπόρων, καταλήγουν να περιφέρονται μάταια γύρω από τους φράκτες στα λιμάνια, όπως η Πάτρα.

Η Πάτρα, ωραία πόλη, έχει πλοίο για Ιταλία. Πήγανε εκεί λοιπόν κάποιοι φουκαράδες μετά από πολλές περιπέτειες και προσπαθούσαν να μπουν σε κάποιο καράβι, να φύγουν από τη χρεοκοπημένη Ελλάδα.

Θα πουν κάποιοι άσχετοι “γιατί δεν πάνε να βγάλουν χαρτιά”; Γιατί θέλουν να φύγουν! Γιατί το προσδόκιμο ζωής δεν είναι τα 1000 χρόνια. Τόσο θέλει το Ελληνικό κράτος να ολοκληρώσει τη διαδικασία για να απαντήσει σε μια αίτηση και μην πει κανένας ότι δεν το ξέρει. Καλύτερα να μπλέξει κάποιος με τον πιο πολύπλοκο λαβύρινθο, παρά με την Ελληνική Γραφειοκρατεία. Κάποτε θα βγει από το 'κει, ενώ στις Υπηρεσίες μας δεν πρόκειται ποτέ να βρει άκρη. Και δεν φταίνε οι υπάλληλοι, έτσι τα έχουν φτιάξει οι από πάνω, οι πολιτικοί, για μας έχουν απασχολημένους, όταν μας ληστεύουν. Καλό κόλπο.

Στην Πάτρα λοιπόν δεν πειράζουν κανένα, όλοι όσοι είναι εκεί το παραδέχονται, αλλά όπως και να 'χει οι εντολές της Γερμανίας είναι “οι ξένοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης”.
Πάλι καλά που δεν είπαν φούρνους, διόρθωσαν την υπογεγραμμένη εντολή από τον Αδόλφο, έτσι ώστε οι δυστυχισμένοι να μην καταλήξουν στα ράφια των Ευρωπαϊκών πολυκαταστημάτων ως προϊόντα σαπωνοποιίας.

Μάλλον τους θέλουν σκλάβους, αφού τους τελειώσαν οι Εβραίοι. Οι τελευταίοι έκαναν τώρα δικό τους κράτος και σαν κράτος σκοτώνουν άλλους λαούς. Γιατί αυτό κάνει το κράτος. Σκοτώνει, ή τους πολίτες του, ή ξένους. Το ίδιο κάνει και το Ελληνικό κράτος.

Μια και μιλάμε για Ελληνικό κράτος μιλάμε και για Έλληνες μπάτσους. Πριν λίγες μέρες μαζεύτηκαν από Πελοπόννησο και Στερεά όλοι οι διαθέσιμοι μπάτσοι και πήγαν νύχτα να πιάσουν στον ύπνο, τους πρόσφυγες, που ονειρεύονταν μια θέση στον Ιταλικό ήλιο. Γιατί από το δικό μας τσουρουφλίστηκαν. Τους βούτηξαν λοιπόν κάπου εξακόσιους και τους φυλάκισαν. Για το καλό τους!
Οι μετανάστες φυσικά δεν έδωσαν αφορμή στους μπάτσους για ξύλο, έτσι κάποιοι χρυσαυγίτες με στολή έμειναν με την όρεξη. Μη στενοχωριέστε ρε, θα βρείτε να δείρετε.

Κι αυτό έκαναν. Δόξα την Τρόικα και τα Μνημόνια, γίνονται καθημερινά πλειστηριασμοί, όπου αρκετοί αντιδρούν στο διωγμό των φτωχών συνανθρώπων τους. Οι μπάτσοι λοιπόν χτύπησαν αυτούς κάνοντας στο ακέραιο το καθήκον τους. Εύγε νέοι μου!

Καθώς καθήκον της αστυνομίας είναι να σύρει από τα μαλλιά αν χρειαστεί, μια οικογένεια ανέργων και τους πετάξει στο δρόμο. Όπου μετά, αφού μαζευτούμε πολλοί, θα μας βάλουν πιθανότατα σε κάποιο στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Τι θα κάνουμε εκεί; Ότι αποφασίσουν οι Γερμανοί. Δεν ξέρω, αν έχουν στοκ από σαπούνια, να τριφτώ με λεμόνι να είμαι και αρωματικό. Θα με προτιμήσουν, γιατί ως γνωστό “το καλύτερο σαπούνι το κάνει το Κομμούνι”.
Καλή αντάμωση λοιπόν, στους φούρνους της Siemens.

Κάτι μου λέει ότι αυτούς που κάθονται στον καναπέ και δεν αντιδρούν σήμερα σε τέτοια εγκλήματα, θα τους κάνει η ΕΕ... καναπεδάκια! 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger