Home » , » Κατατρόπωσε τα "αναρχοσκουπίδια" που κάνουν "ανθρωποθυσίες", όταν του έκαναν επίθεση, ο πατέρας Κλεομένης

Κατατρόπωσε τα "αναρχοσκουπίδια" που κάνουν "ανθρωποθυσίες", όταν του έκαναν επίθεση, ο πατέρας Κλεομένης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 | 5:04 π.μ.

Καλά που υπάρχει η έγκριτη ιστοσελίδα του αξιόλογου δημοσιογράφου Στέφανου Χίου και γινόμαστε κοινωνοί ειδήσεων που όλα τα αργυρώνητα ΜΜΕ μας κρύβουν.
Εξ αιτίας του νηφάλιου και αντικειμενικού γραπτού λόγου με τον οποίο προσεγγίζει την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα ο ιστότοπος αυτός, έχει καθιερωθεί σαν μια απ' τις μεγαλύτερες σε αναγνωσιμότητα ενημερωτικές ιστοσελίδες του ελληνικού Ιντερνέτ.
Συνδυάζει δηλαδή την μαχητική αρθρογραφία και τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις όπως κάνει και στην εφημερίδα που διευθύνει ο δημιουργός του.

Ετσι και σήμερα μας γνωστοποιεί κατ' αποκλειστικότητα ότι υπήρξε "Επίθεση στον πατέρα Κλεομένη από αναρχοσκουπίδια".
Τον λόγο μας τον λέει ο ίδιος ο ιερωμένος, στο βίντεο που παραθέτουμε. Οπως ακούμε από τον κήρυκα του λόγου του θεού, εντόπισε αφίσες που απεικονίζουν "ανθρωποθυσίες" και "αναρχικούς να τρώνε ανθρώπους". Αντέδρασε με τρόπο που είναι αυτονόητος για κάθε ευσεβή χριστιανό του οποίου θίγονται τα ιερά και όσια. 
Αρχισε να ξεκολλάει αυτές τις βρομερές αφίσες που του πρόσβαλαν την αισθητική και την πίστη του.
Κάποια όμως άθεα αναρχοσκουπίδια που τον αντιλήφθηκαν του έκαναν επίθεση. Το αποτέλεσμα ήταν ότι αφού αγνοούσαν "με ποιες δυνάμεις τα έβαλαν" να κατατροπωθούν. (Πέρα απ' το ότι στην άλλη ζωή τους περιμένουν τα καζάνια της κόλασης).

Λεπτομέρειες για το περιστατικό στο παρακάτω βίντεο.

Εκφράζουμε δημόσια την επιθυμία μας να συναντήσουμε αυτό τον άγιο άνθρωπο για να του ζητήσουμε την ευλογία του.

Επίσης θα προτείναμε στους αναρχικούς που έκαναν αυτή την αήθη ενέργεια να ζητήσουν συγνώμη από τον ιερωμένο και συγχώρεση από το θεό.

Με την ευκαιρία να τους ενημερώσουμε ότι ο πατέρας Κλεομένης βγήκε νικητής από τον ανοιχτό πόλεμο που είχε με τους ίδιους τους διαβόλους  Κάποια αναρχοσκουπίδια θα του δημιουργούσαν πρόβλημα;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger