Home » , , , » Ηχητικό από την εκπομπή του Ν. Μπογιόπουλου στο οποίο Χρυσαυγίτες παραδέχονται ότι ο Παύλος Φύσσας ήταν στοχοποιημένος και η δολοφονία του έγινε με εντολή του φυρερίσκου.

Ηχητικό από την εκπομπή του Ν. Μπογιόπουλου στο οποίο Χρυσαυγίτες παραδέχονται ότι ο Παύλος Φύσσας ήταν στοχοποιημένος και η δολοφονία του έγινε με εντολή του φυρερίσκου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 10 Απριλίου 2018 | 8:20 μ.μ.

O Παύλος Φύσσας, γεννήθηκε, σαν σήμερα, 10 Απρίλη του 1979 στο Πέραμα.
Δολοφονήθηκε από το μαχαίρι του νεοναζί Γιώργου Ρουπακιά –ο οποίος σημειωτέον ότι σήμερα κυκλοφορεί ελεύθερος- στις 18 Σεπτέμβρη 2013 στο Κερατσίνι.
Αν ζούσε σήμερα θα γιόρταζε τα 39 του χρόνια.

Τα όσα ακούμε στο ηχητικό που παραθέτουμε –και το οποίο είναι από την σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου- είναι πραγματικά συγκλονιστικά. Προέρχονται από τηλεφωνικές συνομιλίες στελεχών της Χρυσής Αυγής και οι οποίες περιέχονται στην δικογραφία που υπάρχει σε βάρος των μελών της εγκληματικής οργάνωσης. Aκούστηκαν πρόσφατα στην ακροαματική διαδικασία κατά την δίκη της Χ.Α.

Στο παρακάτω ηχητικό, ακούμε τον άνθρωπο που στρατολόγησε στην Χρυσή Αυγή τον δολοφόνο Ρουπακια. Λέγεται Νικόλαος Αποστόλου και ήταν υπεύθυνος των ταγμάτων εφόδου της Χ.Α στον Πειραιά.
Τα όσα λέει δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία ότι ο Παύλος ήταν στοχοποιημένος από την εγκληματική οργάνωση και η δολοφονία του έγινε μετά από το ΟΚ που πήρε ο Γιάννης Λαγός από τον φυρερίσκο Μιχαλολιάκο.

Το μόνο που μπορεί να προσθέσουμε είναι το ανατριχιαστικό ηχητικό που βρέθηκε στο κινητό τηλέφωνο του δολοφόνου Ρουπακιά:

Περήφανα σηκώνω το μέτωπο στον ήλιο/
με το πουκάμισο μου στο αίμα βουτηγμένο/
Με το στερνό μου βλέμμα τον ήλιο αντικρίζω/
και στη γλυκιά πατρίδα το αίμα μου χαρίζω./

 Με λένε χρυσαυγίτη, φασίστα δολοφόνο/
φασίστα για το αίμα  αλλά και για τον πόνο

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger