Home » , , » Για όσους/ες χλευάζουν τον διορισμό Πρωτοπαπά σαν προέδρου της ελληνικής ΝΑΣΑ

Για όσους/ες χλευάζουν τον διορισμό Πρωτοπαπά σαν προέδρου της ελληνικής ΝΑΣΑ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 | 10:06 μ.μ.

Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τα κακεντρεχή σχόλια που παρουσιάστηκαν στο διαδίκτυο μετά τον διορισμό απ την κυβέρνηση του Χριστόδουλου Πρωτοπαπά σαν Προέδρου  του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού.

Αλήθεια, εσείς που απευθύνεται μομφές στον Κύπριο επιστήμονα είδατε το βιογραφικό του; Γιατί δηλαδή θεωρείται αυτόν τον άνθρωπο «αρχαιόπληκτο» και «ψεκασμένο» επειδή τα «έχωσε» τις «κουφάλες» τους Ευρωπαίους, οι οποίοι αγνοούν το «αρχαίο Ελληνικό κάλος»;

Και που στηρίζεται τον αυθαίρετο ισχυρισμό σας ότι ο κ. Πρωτοπαπάς είναι θρησκόληπτος;
Λογικό δεν είναι για έναν άνθρωπο που για χρόνια χρημάτισε Σύμβουλος στηv Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου και υπό την καθοδήγησή του λειτούργησαν ραδιοτηλεοπτικά εκκλησιαστικά ΜΜΕ να γνωρίζει πράγματα που εσείς αγνοείται; Όπως π.χ ότι τα τελευταία 30 χρόνια υπάρχει  «επί γης παρουσίας του Αγίου Πορφυρίου»; Και δεν μιλάμε για κάποιον τυχαίο κάτοικο του Παραδείσου αφού όπως μας ενημερώνει  ο πρόεδρος του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού «κανένας Άγιος μέχρι σήμερα από το Συναξάρι της Ορθοδόξου Εκκλησίας δεν έχει τόση μεγάλη σχέση με τη σύγχρονη τεχνολογία όση ο Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης».

Και κάπου για να διευρύνουμε τους πνευματικούς σας ορίζονται να παραθέσουμε απόσπασμα απ' τις βαθυστόχαστες εκτιμήσεις του κ. Πρωτόπαπα για να αντιληφθείτε πόσο ωφέλησε την ανθρωπότητα η παρουσία αυτού του αγίου στον πλανήτη μας: «Κατά τα τελευταία 30 χρόνια της επί γης παρουσίας του Αγίου Πορφυρίου η τεχνολογία έχει κάνει σοβαρά βήματα: Ο άνθρωπος πάτησε στο φεγγάρι, αναπτύχθηκε η ραδιοφωνία και η τηλεόραση, αναπτύχθηκε η ιατρική και η νανοτεχνολογία, προχώρησε η έρευνα για τα στοιχειώδη σωματίδια, ξεκίνησε η ανάπτυξη των υπολογιστών και της μηχανογράφησης, οι σεισμογραφικές έρευνες, η αστρονομία, η τεχνολογία των υλικών κλπ».

Και επειδή στο προσεχές διάστημα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις ο άνθρωπος αυτός με την βοήθεια του θεού, αναλαμβάνοντας αυτό το σημαντικό πόστο θα συμβάλει καθοριστικά όταν θα «ξεκινήσουν οι πρώτες επανδρωμένες αποστολές και η ίδρυση αποικιών στον Άρη», όπως μας ενημερώνει με άρθρο του στην Κυπριακή εφημερίδα "Πολίτης".

Καταλάβατε τώρα γατάκια πόσο άδικοι είστε όταν μέμφεσθε την επιλογή αυτού του θρησκευόμενου επιστήμονα σαν επικεφαλής της ελληνικής ΝΑΣΑ;  

Παρακάτω μερικά απ' τα δεκάδες σκωπτικά κατά βάση σχόλια που δημοσίευσαν χρήστες του twitter σε βάρος του κ. Πρωτόπαππα:








Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger