Home » , » Ονόματα δεν έχουν οι συλληφθέντες της ναζιστικής οργάνωσης "Combat 18 Hellas";

Ονόματα δεν έχουν οι συλληφθέντες της ναζιστικής οργάνωσης "Combat 18 Hellas";

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 6 Μαρτίου 2018 | 10:11 μ.μ.

Για τα καθεστωτικά ΜΜΕ η σύλληψη πέντε μελών της ναζιστικής οργάνωσης" τα οποία διέθεταν ολόκληρο οπλοστάσιο και ευθύνονται για δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες αυτοδιαχειριζόμενους χώρους και τσιγγάνους, δεν θεωρείτε θέμα που πρέπει να δεσπόζει στην επικαιρότητα.

Οι δαιμόνιοι δημοσιογράφοι, αυτοί που φημίζονται για τα "αποκαλυπτικά" τους ρεπορτάζ, δεν θεώρησαν σκόπιμο να μας αποκαλύψουν ποιος είναι ο "γνωστός επιχειρηματίας", καθώς και ο δικηγόρος, (θα είναι ενδιαφέρον αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία που διακινείτε ότι πρόκειται για τον δικηγόρο που παρουσιαζόταν οργανωτής των πρόσφατων εθνικιστικών συλλαλητηρίων για το Μακεδονικό), που φέρονται ηγετικά στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης και αυτή την στιγμή έχουν συλληφθεί. 

Για την αστυνομία δεν πρέπει να δοθούν στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα ονόματα των μελών μιας εγκληματικής οργάνωσης που ευθύνεται για πάνω από 30 εμπρηστικές επιθέσεις.

Επειδή μέχρι τώρα δεν μπορούμε να διασταυρώσουμε κάποιες πληροφορίες που συλλέξαμε από τηλεφωνικό ρεπορτάζ και η πληροφόρησή μας προέρχεται μόνο  από το διαδίκτυο και τα ραδιοτηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, θα επανέλθουμε στο θέμα. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger