Home » , » Γι' αυτούς που ξεπλένουν το φασισμό και το ναζισμό

Γι' αυτούς που ξεπλένουν το φασισμό και το ναζισμό

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 | 2:07 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον την υπόθεση των νεοναζί τρομοκρατών. Την προσπάθεια του κράτους να πέσουν στα "μαλακά" και κυρίως την προσπάθεια να μην προχωρήσουν σε αποκαλύψεις των νοσηρών εγκεφάλων, που κατευθύνουν τ' ασπόνδυλα.

Το ότι είναι ναζί το παραδέχονται κι οι ίδιοι. Ξέρουμε όλοι τι καταστροφή προκάλεσαν τα καθάρματα αυτά στην Ανθρωπότητα. Ούτε εκεί κρύβουν τις προθέσεις τους για ανθρωποφαγία.
Εκεί όμως που λένε χοντρά ψέματα, είναι όταν υποστηρίζουν πως τάχα δεν έχουν αρχηγό!
Οι τύποι αυτοί είναι εντελώς ανεγκέφαλοι. Οργανώνονται όμως, έχουν όπλα, πιθανόν χρηματοδοτούνται για να καλύψουν έξοδα, έχουν ενημέρωση για τους στόχους τους, κάνουν πράγματα που δείχνουν ότι συνεργάζονται μ' άλλες παρόμοιες συμμορίες. Πιθανότατα να συνεννοούνται και να δέχονται διαταγές μέσω "συνδέσμων" που ακολουθούν όμως κάποια αυστηρή ιεραρχία.

Γιατί επιμένω στην ιεραρχία;
Οι τύποι είναι θαυμαστές του τέρατος που λέγεται Αδόλφος Χίτλερ. Άρα η ιδεολογία τους είναι ο Γερμανικός ναζισμός. Διαβάστε τα χαρακτηριστικά: Ρατσισμός, αντικομουνισμός, μιλιταρισμός, απολυταρχία. Τα τρία πρώτα χαρακτηριστικά είναι εμφανέστατα στη δράση τους: Επιθέσεις σε μειονότητες, μετανάστες, αριστερούς, αναρχικούς, κομμουνιστές, ανθρώπους που αγωνίζονται κατά της αδικίας. Εχουν αρκετό οπλισμό, βόμβες, προφανώς κάποια εκπαίδευση, απειλές, μίσος κλπ.

Γιατί να απουσιάζει το 4ο βασικότατο χαρακτηριστικό του Ναζισμού; Η απόλυτη υπακοή στον ηγέτη.
Μάλιστα η ιεραρχική δομή, που απορρέει ακριβώς από τον κοινωνικό δαρβινισμό και το ρατσισμό, την παραδοχή δηλαδή της ανισότητας στην Κοινωνία, την οποία βαπτίζει "φυσική".
Γι αυτό πιστεύω πως όχι μόνο έχουν ηγεσία, αλλά και πως κάνουν τα πάντα, για την προφυλάξουν. Είναι "στρατός", δεν υπάρχει στρατός χωρίς αξιωματικούς και στρατηγό.

Βέβαια εκείνο που δεν κατανοούν είναι πως ξέρουμε ήδη ποιοι κρύβονται πίσω τους: Εκείνοι που έχουν συμφέροντα να χτυπηθεί το εργατικό κίνημα, να διασπάσουν τους εργαζόμενους. Αυτοί που ξεπλένουν το φασισμό και το ναζισμό από τα κανάλια τους, αυτοί οι πολιτικοί που υιοθετούν τον ίδιο λόγο με τους λούμπεν εγκληματίες, όσοι δηλαδή καταστρέφουν συστηματικά τη χώρα ξεπουλώντας τη, για να πλουτίσουν. 
Σ' αυτούς λέμε δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger