Home » , » Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής συγκαλύπτει βιαστές. Ο Κ. Μητσοτάκης στηρίζει παιδεραστή, που έχει καθήκοντα μυστικού συμβούλου του.

Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής συγκαλύπτει βιαστές. Ο Κ. Μητσοτάκης στηρίζει παιδεραστή, που έχει καθήκοντα μυστικού συμβούλου του.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 | 12:58 μ.μ.


Ένα πολύ εύλογο ερώτημα διατυπώνει σήμερα η ιστοσελίδα «Κουτί της Πανδώρας» απευθυνόμενη στον αρχηγό της Ν.Δ., σχετικά με την στάση που κρατάει απέναντι στο πρώην στέλεχος της παράταξης του και σήμερα υπόδικο Ν. Γεωργιάδη.
Παράλληλα του χρεώνει, έμμεσα, ότι ακολουθεί ακριβώς την ίδια τακτική που ακολούθησε στο παρελθόν η ηγεσία του ναζιστικού μορφώματος όταν συγκάλυψε στελέχη της που ευθυνόταν για αποτρόπαιες πράξεις, όπως τον βιασμό ενός κοριτσιού μέσα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Σπάρτη.

Εδώ να θυμίσουμε ότι είχε δει την δημοσιότητα τηλεφωνικός διάλογος μεταξύ του βουλευτού της Χ.Α., Γιάννη Λαγού με τον οδηγό και εξ απορρήτων του Μιχαλολιάκου Σωτήρη Δεβελέκου, στον οποίο εκτός των άλλων ομολογούν μέχρι και βιασμό κοριτσιού στα γραφεία τους στη Σπάρτη που η ηγεσία του ναζιστικού μορφώματος τον συγκάλυψε.

Τότε είχαμε συγκάλυψη. Τώρα από τον αρχηγό της Ν.Δ έχουμε στήριξη σε ένα πρώην στέλεχος του κόμματος του, τον Νίκο Γεωργιάδη (σύμφωνα με το δημοσίευμα παραμένει κρυφός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη) για τον οποίο ανήλικα παιδιά περιγράφουν πως δέχτηκαν βίαιο σεξ (μερικά υποστηρίζουν ότι βιάστηκαν) με αντάλλαγμα μερικά δολάρια, κάτι που αποδεικνύεται από μαρτυρίες και βίντεο.

Την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης του Ν. Γεωργιάδη, όπου παρακολουθήσαμε ακόμα μια φορά την αστική δικαιοσύνη να μεγαλουργεί, την σχολιάσαμε χτες.
Σήμερα θεωρούμε σκόπιμο να παραθέσουμε το κείμενο που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Κώστα Βαξεβάνη (Οι υπογραμμίσεις δικές μας) χωρίς να προσδοκούμε φυσικά να πάρουμε κάποια απάντηση από τον Κ. Μητσοτάκη.

Κύριε Μητσοτάκη γιατί στηρίζετε τον Νίκο Γεωργιάδη;

Όσα καταλογίζει η δικογραφία των Μολδαβικών Αρχών στον σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκο Γεωργιάδη για την υπόθεση της παιδεραστίας που αποκάλυψε το HOT DOC είναι ανατριχιαστικά.

Ανήλικα παιδιά περιγράφουν πως δέχτηκαν βίαιο σεξ (μερικά υποστηρίζουν ότι βιάστηκαν) με αντάλλαγμα μερικά δολάρια. Και δεν τα λένε μόνο τα παιδιά, αλλά επιβεβαιώνονται και από βίντεο που έχει η Μολδαβική Αστυνομία. 
Όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση, ο Νίκος Γεωργιάδης ήταν σύμβουλος του Μητσοτάκη, ο οποίος μάλιστα τον είχε οδηγήσει στη νίκη στον εσωκομματικό αγώνα για την Προεδρία μέσα στη ΝΔ.

Η αντίδραση της ΝΔ μετά τις αποκαλύψεις ήταν προκλητική. Οι υπεύθυνοι επικοινωνίας του κόμματος, που θεωρεί ως προμετωπίδα του το τρίπτυχο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» διέρρεαν πως όλα όσα έγραφε το ΗΟT DOC είναι συκοφαντίες (παλιά μου τέχνη κόσκινο).
Ο Γεωργιάδης είχε την πολυτέλεια σιωπηλής αποχώρησης από το κόμμα, ενώ κανέναν μέλος ή στέλεχός του, δεν ζήτησε εξηγήσεις.

Όλο το διάστημα που πέρασε από τις αποκαλύψεις, ο Νίκος Γεωργιάδης παραμένει κρυφός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στην δίκη Γεωργιάδη που είχε προσδιοριστεί για την Τρίτη (ναι, αναβλήθηκε και πάλι) τον συνόδευσε η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Στάθηκε επιδεικτικά δίπλα του και του παρείχε, όχι φυσικά την αφέλεια της ταματάρισσας που έκανε τάμα και βρήκε άντρα,
αλλά την στήριξη του κόμματος και του προέδρου του.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επιλέξει τον κύκλο του, τον οποίο προσπαθεί να επιβάλει στο κόμμα, όσο ανίκανοςδιεφθαρμένος και βρώμικος και αν αποδεικνύεται.
Η στήριξη ωστόσο στον Νίκο Γεωργιάδη, ξεπερνά και τα όρια της ανοχής του κόμματος και της ηθικής των μελών του.

Για κάποιο λόγο ο Μητσοτάκης επιχειρεί να πει φωναχτά αυτό που κάνει σιωπηλά στο κόμμα, δηλαδή να στηρίζει τον Νίκο Γεωργιάδη.
Το ερώτημα είναι γιατί; Από πού εκπορεύεται η επιμονή στήριξης κάποιου που αντιμετωπίζει τέτοιες κατηγορίες;
Πώς ο Γεωργιάδης καταφέρνει να εξασφαλίσει αυτή τη στήριξη; Αληθεύει όσα ψιθυρίζονται στη ΝΔ, πως ο Νίκος Γεωργιάδης ήταν ο άγνωστος φίλος στον οποίο φιλοξενήθηκε τρία χρόνια (όπως έχει ενημερώσει την Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής) μετά τη διάσταση με τη Μαρέβα;

Γιατί αν ο Πρόεδρος της ΝΔ, βγάζει τις προσωπικές του υποχρεώσεις, με το να θέτει το κόμμα σε ομηρία 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger