Home » , » Το θράσος των νεοναζί που ξανασηκώνουν κεφάλι (Ηχητικό από την εκπομπή του Ν. Μπογιόπουλου)

Το θράσος των νεοναζί που ξανασηκώνουν κεφάλι (Ηχητικό από την εκπομπή του Ν. Μπογιόπουλου)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 | 7:44 π.μ.

Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε ότι καμιά «μεγάλη» ειδησεογραφική ιστοστελίδα δεν παρουσίασε σαν έκτακτη επικαιρότητα την δολοφονική επίθεση ναζιστών στον ελεύθερο κοινωνικό χώρος ''Φαβέλα'', όπου τα σκατόψυχα αποβράσματα επιτέθηκαν, τραυματίζοντας 5 άτομα, μεταξύ των οποίων και η συνήγορος της οικογένειας του Π. Φύσσα, Ελευθερία Τομπατζόγλου.
Την ίδια τακτική ακολούθησαν και οι τηλεοπτικοί δίαυλοι που δεν θεώρησαν σημαντικό να έχουν «ζωντανές συνδέσεις» με τον χώρο που συνέβη το γεγονός.
Δεν ήταν δα και καμιά είδηση η οποία έπρεπε να ιεραρχηθεί σαν κύρια όπως θεώρησαν τα ΜΜΕ τα τρικάκια και την σπασμένη τζαμαρία που υπήρξαν με την «επίσκεψη του «Ρουβίκωνα» στα γραφεία της “Novartis”.

Για το πολιτικό αστικό σύστημα ελάχιστη σημασία έχει ότι οι νεοναζί ξανασηκώκουν κεφάλι και μόλις σε ένα εικοσιτετράωρο είχαμε δυο φασιστικές επιθέσεις στον Πειραιά και στο Κουκάκι.

Και δεν είναι τυχαίο το θράσος των ναζιστικών αποβρασμάτων. «Απορρέει από το “Καστελόριζο”, τις δηλώσεις ένθεν κακείθεν περί επανένταξής της στο δημοκρατικό τόξο και περί “αποκλειστικής βίας της Αριστεράς”, τη νομιμοποίησή της στο στίβο των εθνικιστικών συλλαλητηρίων και της σκανδαλολογίας των ημερών», όπως σημειώνουν σε δήλωση τους oι συνήγοροι πολιτικής αγωγής, στην δίκη της Χ.Α., Θανάσης Καμπαγιάννης, Κώστας Παπαδάκης, και Κώστας Σκαρμέας.

Στο παρακάτω ηχητικό, από την χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου, ακούμε την δικηγόρο Χρύσα Παπαδοπούλου  -η οποία είναι επίσης δικηγόρος της πολιτικής αγωγής στη δική της Χρυσής Αυγής- να περιγράφει την έφοδο των ναζιστών στον κοινωνικό χώρο «Φαβέλα» και απ’ τα λεγόμενα της γίνεται καθαρό ότι είχαμε μια σχεδιασμένη δολοφονική επίθεση από μέλη ναζιστικής συμμορίας. 


Η επίθεση που εξαπέλυσε το τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής, στοχεύοντας στα κεφάλια των λίγων ανθρώπων που βρίσκονταν στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο του Πειραιά «Φαβέλα», ήταν δολοφονική, ήταν οργανωμένη και είχε όλα τα χαρακτηριστικά των εγκληματικών επιθέσεων της ναζιστικής οργάνωσης.

Το νέο χρυσαυγίτικο έγκλημα άφησε τέσσερις τραυματίες, με πιο βαριά χτυπημένη την Ελευθερία Τομπατζόγλου, συνήγορο πολιτικής αγωγής της οικογένειας του Παύλου Φύσσα. Οι ναζιστές τής άνοιξαν με λοστό το κεφάλι, πλημμυρίζοντάς τη στο αίμα, με την ιατρική γνωμάτευση να διαπιστώνει ότι υπέστη «βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση».

► Η Ελευθερία Τομπατζόγλου αφηγείται στην «Εφ.Συν.»:

"Μπαίνει μέρα ο πρώτος με χαμόγελο, μπαίνουν και οι υπόλοιποι και ξαφνικά αρχίζουν να πετάνε πράγματα και να λένε "θα πεθάνετε, θα σας κάψουμε σήμερα! Ρίχνουν ένα καπνογόνο δεξιά και ένα αριστερά στον χώρο. Μας εγκλωβίζουν ουσιαστικά στον τοίχο και αρχίζουν να μας χτυπάνε με τον οπλισμό που κρατούν και με γροθιές. Εγώ έχω σηκώσει ένα τραπεζάκι και το έχω βάλει ανάμεσα σε μένα και στην άλλη κοπέλα για να προστατευτούμε.

Η ατμόσφαιρα είχε γίνει αποπνικτική. Σκέφτηκα θα καούμε και προσπαθώ να ανοίξω το παράθυρο που ήταν κλειστό. Με το που κινήθηκα, όπως έχω στραφεί στο πλάι, αυτός που μου επιτίθεται φωνάζει "πουτάνες! Μουνιά! Εδώ είναι Πειραιάς!" και με χτυπάει από πίσω και μου διέλυσε το κεφάλι".
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger