Home » , » Οι νεκροί από πυροβολισμούς μιας μόνο χρονιάς στις ΗΠΑ είναι περισσότεροι από όσοι Αμερικάνοι σκοτώθηκαν στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, και τις τρομοκρατικές επιθέσεις μαζί!

Οι νεκροί από πυροβολισμούς μιας μόνο χρονιάς στις ΗΠΑ είναι περισσότεροι από όσοι Αμερικάνοι σκοτώθηκαν στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, και τις τρομοκρατικές επιθέσεις μαζί!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 | 1:28 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Από αυτόν όλα τα περίμενα, αλλά η δήλωση του παλαβού Προέδρου των ΗΠΑ “Καλά εκπαιδευμένοι καθηγητές/ προπονητές που γνωρίζουν να χειρίζονται τα όπλα θα λύσουν αμέσως το πρόβλημα προτού φτάσει η αστυνομία”, είναι πραγματικά απίστευτη.
Δεν μου κάνει εντύπωση οι έντονες αντιδράσεις του κόσμου, αλλά ότι ακόμα δεν τον έχουνε μαζέψει οι “άνδρες με τα άσπρα”, να τον πάνε στο πλησιέστερο ψυχιατρείο.
Ρε Αμερικάνοι, μιλάμε για κάποιον που μπορεί να κάνει Πυρηνικό Πόλεμο και τον αφήνετε έτσι; Χωρίς φάρμακα, περίθαλψη; Και καλά εσείς, ο υπόλοιπος πλανήτης τι σας φταίει;

Φανταστείτε να ακολουθήσουν τη συμβουλή του, να βάλουν οπλισμένους και εκπαιδευμένους να σκοτώνουν για να κάνουν μάθημα! Εγώ πάντως σε τέτοιο σχολείο δεν έστελνα παιδί. Θα του μάθαινα μόνος μου να διαβάζει και να γράφει. Τουλάχιστον θα κινδυνέψει λιγότερο.

Κάντε εικόνα: Σε κάποια σχολική αίθουσα πχ να λέει ο τρομοκράτης (γιατί ένοπλος και αποφασισμένος να σκοτώσει εκπαιδευτικό δεν τον λες) “Παιδιά ησυχία”! Κι αν τυχόν δεν ακούσουν οι μαθητές, να αρχίσει τις ριπές! “Είπαμε ησυχία”. Νεκρική...

Φαντάζομαι ακόμα τι θα γίνει, αν υπάρχει διαφωνία μεταξύ των “συναδέλφων πολεμιστών”. Μονομαχία στο προαύλιο στο τέλος της πρώτης ώρας!

Καλέ πρόεδρε μόνο οι καθηγητές θα οπλοφορούν; Κι οι μαθητές! Από τα νήπια, δώσε χειροβομβίδες αντί για μπάλες. Αφού τελικά πυροβολημένοι τους ψηφίζουν...
Και καινούριο μάθημα σκοποβολής στα σχολεία! Να βαράν στο ψαχνό όχι στο γάμο του Καραγκιόζη.

“Που είναι τα παιδιά; - Στο σχολείο, παίζουν πόλεμο”! Προσοχή παιδάκια δεν είναι playstation. Αν χάσετε... λοιπόν έχετε μόνο μια ζωή.

Τρέλα, μιλάμε για τρέλα με κορδέλα! Αν καθίσει λίγο ακόμα ο “Τραμπάκουλας” βλέπω το πλανήτη ... φλαμπέ.

Η ειρωνεία είναι πως οι ΗΠΑ κόπτονται δήθεν για τις ζωές στη Βόρειο Κορέα, το Ιράν, τη Συρία... όπου η κυβέρνηση ενός κράτους δεν τους κάνει τα χατίρια. Δεν κοιτάνε τι γίνεται στη χώρα τους. Κάθε χρόνο χάνουν κοντά στις δώδεκα χιλιάδες ανθρώπους. Χάνουν περισσότερους από πυροβολισμούς μεταξύ τους από όσους σκοτώνονται στους πολέμους!

Οι νεκροί από πυροβολισμούς μιας μόνο χρονιάς στις ΗΠΑ είναι περισσότεροι από όσοι Αμερικάνοι σκοτώθηκαν στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, και τις τρομοκρατικές επιθέσεις μαζί!
Μιλάμε για σφαγή.
Κανονικά θα έπρεπε (σύμφωνα με τα λεγόμενα του ΝΑΤΟ της ΕΕ κλπ) να επιβάλλονταν βαριές κυρώσεις στις ΗΠΑ για το μακελειό που γίνεται στους ίδιους τους πολίτες της! Αλλά άλλο υπερδύναμη άλλο τα υπόλοιπα κράτη...

Δεν πρόκειται όμως περί τρέλας. Πρόκειται περί κυνισμού, αδιαφορίας για την ανθρώπινη ζωή.
Οι εταιρίες όπλων στήριξαν τον νυν Πρόεδρο κι αυτός τους βγάζει την υποχρέωση.
Φυσικά η ανθρωποφαγία τους είναι αποτέλεσμα της λαιμαργίας για κέρδη με κάθε κόστος. 

Φανταστείτε λοιπόν, αν κάνουν αυτά στους ίδιους τους ψηφοφόρους τους, τι κάνουν σε άλλους λαούς. Όλα για τα λεφτά!

Είμαστε μια χρεοκοπημένη αποικία. Αλλά ελπίζω ποτέ - μα ποτέ να μην καταντήσουμε Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger