Home » , » Οι οπαδοί του Α. Σαμαρά με το λεξιλόγιο τους μας θύμισαν σήμερα τους μετεμφυλιακούς τραμπούκους της δεξιάς.

Οι οπαδοί του Α. Σαμαρά με το λεξιλόγιο τους μας θύμισαν σήμερα τους μετεμφυλιακούς τραμπούκους της δεξιάς.

Από giorgis , Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 | 12:29 π.μ.


Του Γ.Γ.

«Απ' τις εκφράσεις "καραγωγέων και αθλίων υποκειμένων", ο Α. Σαμαράς πέρασε με ακροδεξιό μετεμφυλιακό παραλήρημα», τιτλοφορούσαμε μόλις πριν μερικές μέρες ανάρτησή μας.

Οπότε ήταν αναμενόμενο τις ίδιες ιδέες του πρώην πρωθυπουργού, να κουβαλούν και οι κολαούζοι του και να επιδίδονται σε ταυτόσημο μετεμφυλιακό ακροδεξιό παραλήρημα.
Ετσι και σήμερα «πρόσωπα που δήλωσαν ότι είναι συνεργάτες του γραφείου Σαμαρά» όπως μας γνωστοποιεί ιστοσελίδα, μετά την ομιλία του Α. Σαμαρά στην βουλή,  οι συγκεκριμένοι τραμπούκοι πλησίασαν τους βουλευτές αποκαλώντας τους «κατσαπλιάδες». Φώναζαν στους βουλευτές πως «θα τους ξαναφυτέψουν έτσι όπως τους φύτεψαν στο Γράμμο και στο Βίτσι» και ότι «θα τους σφάξουν με κονσερβοκούτι»!

Κάποτε ο Α.Σαμαράς έκδιδε  Δελτίο Τύπου, στο οποίο ανακοίνωνε πως θα πάει «για να παραστεί στο Μνημόσυνο των σφαγιασθέντων από τους Εαμοκομμουνιστές».
Οι οπαδοί του σήμερα ελλείψει «σφαγιασμένων από τους εαμοβούλγαρους», επέλεξαν τον χώρο της βουλής για να ξεράσουν τα εμέσματα τους.

Ο φερόμενος να έχει συμμετοχή στο σκάνδαλο της φαρμακευτικής πολυεθνικής εταιρείας Novartis, πολιτικάντης, πρώην πρωθυπουργός, ας κοιτάξει πρώτα να  «κατέβει» από το "κάδρο" των μιζαδόρων.
Προφανώς και αυτό δεν είναι δύσκολο.
Ο ίδιος όπως και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι θα καταλήξουν στο φινάλε «πεντακαθαρήρηδες».

Αυτό το ξέρουμε, όπως επίσης γνωρίζουμε ότι δεν έχουν ακουστεί και γραφτεί λίγα για την διαχείριση των μυστικών κονδυλίων που έκανε ο ίδιος σαν υπουργός, και τις παρασκηνιακές δραστηριότητες του όταν βρέθηκε στον πρωθυπουργικό θώκο.

Αυτά όμως ας τα παραβλέψουμε και ας αρκεστούμε να του προτείνουμε να συμμαζέψει τους τραμπούκους του.
Κι' αυτό γιατί ποιο εφικτό είναι να πραγματοποιηθεί το σύνθημα «Ο Μελιγαλάς ήταν μόνο η αρχή, έχουμε πηγάδι ακόμα πιο βαθύ», παρά τα όσα φώναζαν οι πολιτικοί απόγονοι των ταγματασφαλιτών που συνόδευαν σήμερα τον εθνικιστή, θρησκόληπτο ακροδεξιό αρχηγό τους.

 Οπως και να είναι πάντως, βλέπουμε ότι σήμερα η ακροδεξιά έχει το επάνω χέρι μέσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιώντας ένα λεξιλόγιο βγαλμένο από το εμφυλιακό και μετεμφυλιακό λεξικό οπλοστάσιο της δεξιάς τότε που το «ανθέλληνας», το «εθνικό μίασμα» και ο «κομμουνιστοσυμμορίτης» συνόδευε κάθε δημοκρατικό πολίτη που δεν γινόταν πειθήνιο όργανο του μοναρχοφασισμού..
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

22 Φεβρουαρίου 2018 στις 11:46 μ.μ.

Καμμιά κουβέντα για τις μίζες απο την πώληση όπλων στους Σαουδάραβες θα πούμε. Η είναι κάλές η ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΜΙΖΕΣ.........

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger