Home » , » Πορεία απέναντι στις ναρκομαφίες, την κρατική καταστολή και τον κοινωνικό κανιβαλισμό σήμερα στις 6 μ,μ στα Εξάρχεια

Πορεία απέναντι στις ναρκομαφίες, την κρατική καταστολή και τον κοινωνικό κανιβαλισμό σήμερα στις 6 μ,μ στα Εξάρχεια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 | 10:49 π.μ.

Με κείμενο που ανάρτησαν στο indymedia "αναρχικές συλλογικότητες, σύντροφοι/ισσες, αγωνιστές από ταξικά και κοινωνικά εγχειρήματα" κάνουν κάλεσμα για συγκέντρωση σήμερα στις 6 το απόγευμα στα Εξάρχεια.

Στην ανακοίνωση τους αναφέρεται ότι το τελευταίο διάστημα στην περιοχή των Εξαρχείων οργανωμένες ναρκομαφίες έχοντας την κάλυψη της αστυνομίας, επιχειρούν να μετατρέψουν την περιοχή σε πιάτσα ναρκωτικών και να επιβάλλουν στην γειτονιά και στους δρόμους το “νόμο του ισχυρού” και τον φόβο. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έχει και την μορφή καταγγελίας στις οδούς Μεσολογγίου και Μάνης έχει στηθεί μια πιάτσα ναρκωτικών και όποιος αντιδράει στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, αντιμετωπίζει μια εγκληματική συμμορία η οποία "στοχοποιώντας τους αναρχικούς, τους καταληψίες και συνολικά τον κόσμο του αγώνα" έχει προβεί "σε ένα πλήθος επιθέσεων με ξυλοδαρμούς και ένοπλες απειλές σε θαμώνες, κατοίκους και αγωνιστές".

Και το κάλεσμα υπογραμμίζει:

Απέναντι στις ναρκομαφίες, την κρατική καταστολή και τον κοινωνικό κανιβαλισμό

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!



ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΠΟΡΕΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΦΛΕΒΑΡΗ 2018, ΕΞΑΡΧΕΙΑ / ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΗΣ, 6:00 μ.μ.


Β.Κ: Εδώ να σημειώσουμε ότι για το κακόφημο Α.Τ Εξαρχείων έχουν γραφτεί και ακουστεί πολλά. Να θυμίσουμε ότι ο Γ. Καλαϊτζίδης, μέλος της αναρχικής ομάδας "Ρουβίκωνας" σε συνέντευξη που έδωσε στον ιστότοπο μας ανάμεσα στα άλλα τόνιζε: "Θυμάμαι ας πούμε περιπτώσεις που γινόταν διακίνηση ναρκωτικών στα Εξάρχεια, να γίνονται εισβολές της αστυνομίας χωρίς να αγγίζεται ουσιαστικά κανένας έμπορας ναρκωτικών αλλά να κυνηγάνε και να χτυπάνε αγωνιστές, κατοίκους της περιοχής ... Επί της ουσίας και για να πούμε πιο συγκεκριμένα υπήρχε ο διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος ο οποίος «λαδωνόταν». Έπαιρνε χρήματα από μαφιόζους της περιοχής. Αυτό είναι ένα δεδομένο σε σχέση με το πώς η αστυνομία σχετιζόταν με μαφίες διαφόρων ειδών στην περιοχή".  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger