Home » » Το Όνομα της Μακεδονίας: Η σικέ αντιπαράθεση των «Μακεδονομάχων» εναντίον «των φίλων του ΝΑΤΟ»!

Το Όνομα της Μακεδονίας: Η σικέ αντιπαράθεση των «Μακεδονομάχων» εναντίον «των φίλων του ΝΑΤΟ»!

Από Unknown , Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 | 7:02 μ.μ.

Παράλληλα με την τρομερή ταξική επίθεση που διεξάγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το σύνολο του αστικού κόσμου και η ΕΕ-ΔΝΤ εναντίον του κόσμου της εργασίας, διεξάγεται ένας ακόμη «πόλεμος» με επίδικο το "όνομα της Μακεδονίας".

Από την φιλοΝατοϊκή "Εφημερίδα των Συντακτών" και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μέχρι την Εκκλησία, το σύνολο του δεξιού-ακροδεξιού κόσμου, διεξάγεται μια σικέ σύγκρουση.

Έναν «Έντιμο συμβιβασμό με το κράτος των Σκοπίων" ζητά η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ναυαρχίδα του μνημονιακού καθεστωτικού τύπου, για να την ακολουθήσει ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού επιμελητηρίου Κωνσταντίνος Μίχαλος, που τονίζει και αυτός ότι ήρθε η  "Ώρα για έντιμο συμβιβασμό", περιγράφοντας παράλληλά "τα οφέλη μιας έντιμης συμβιβαστικής λύσης, θα είναι σημαντικά, τόσο στο οικονομικό, όσο και στο γεωπολιτικό επίπεδο".

 Από την άλλη μεριά συναντούμε τους συνήθεις ύποπτους υπερπατριώτες, με μπροστάρη τη δολοφονική Ναζιστική συμμορία Χρυσή Αυγή, τους ακροδεξιούς εθνικιστές των ΑΝΕΛ και βεβαίως την Εκκλησία. Ενώ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δηλώνει ότι " Η Εκκλησία δεν μπορεί να αδιαφορήσει για το θέμα', η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου τονίζει: ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
16 Ιανουαρίου 2018 στις 11:47 π.μ.

http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2018/01/blog-post_15.html?m=1
Στο ίδιο πνεύμα κ το ακόλουθο κείμενο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger