Home » , » Ο πρώην υπουργός Φραγγούλης και ο .. Μέγας Αλέξανδρος

Ο πρώην υπουργός Φραγγούλης και ο .. Μέγας Αλέξανδρος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 | 6:14 μ.μ.

Ο τύπος ονομάζεται Φραγκούλης Σ. Φράγκος. Είναι στρατηγός ε.α και επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ. Προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά με πρόταση του οποίου είχε γίνει υπουργός Εθνικής Αμυνας στην υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμένου, ενώ κατά καιρούς έχουν υπάρξει δημοσιογραφικές πληροφορίες που τον ήθελαν να σχεδιάζει την ίδρυση ακροδεξιού κόμματος.

Τα αναφέρουμε αυτά για να δείξουμε το ποιόν του ανθρώπου που σήμερα, σύμφωνα με φασιστικούς ιστότοπους, εκφώνησε ένα «πύρινο» λόγο στο εθνικιστικό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Εβαλε στο στόχαστρο του τους «Γυφτοσκοπιανούς» όπως αποκάλεσε τους κατοίκους της γειτονικής χώρας, κήρυξε ανένδοτο αγώνας εναντίον τους, «μιλώντας από καρδιάς», για «να προστατεύσουμε τη Μακεδονία μας», συνοδεύοντας το παραλήρημα του με γραφικότητες του τύπου «ο στρατηγός είναι πίσω σας και είναι ο Μέγας Αλέξανδρος».

Αν κάνουμε αυτή την ανάρτηση είναι για να υπογραμμίσουμε την ποιότητα των ανθρώπων που το αστικό σύστημα επιλέγει να στελεχώσουν καίρια στρατιωτικά και κρατικά πόστα.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

22 Ιανουαρίου 2018 στις 6:51 μ.μ.

να θυμηθούμε εδώ και μια "φιλη" του παραπάνω φασίστα, η οποία μεταξύ αλλων δήλωσε (στο 10.54):
https://www.youtube.com/watch?v=r_eSmpu-79A
"Στον ΔΣ ο Τιτο εταζε τον αμπακο...με ανταλλαγμα διοδο για να βγει στη Θεσσαλονικη και του ειπανε οχι"

και εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=ef1L6vOm54U
"Όταν ο ΕΛΑΣ και το ΕΑΜ λενε στον Τιτο, δε θα κατεβεις στη θεσσαλονικη το 45, δε θα αποκτησεις διοδο και ας μην μας βοηθήσεις... "

Ερωτηση: Αυτά τα στοιχεια που τα βρηκε η κα Κανελλη; Είναι θεσεις προσωπικες ή θεσεις του ΚΚΕ; Και το ΕΑΜ ΕΛΑΣ και ο ΔΣΕ ζητησαν οπλα και το 45 και το 49 από τον Τιτο ,για να του δωσουν τελικα την ιδια απαντηση στις απαιτησεις του; Η μαχη του εμφυλιου χαθηκε επειδή οι μαχητες του ΔΣΕ υπερασπιστηκαν το εθνικο εναντι του ταξικου, για να μην κατεβουν οι σλαβοι στη Θεσσαλονικη; Ηταν κατι σαν μακεδονομάχοι οι μαχητες του ΔΣΕ εναντι στις βλεψεις των Σλαβων;

Αποστόλης




Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger