Home » , , » Ιωάννα Μπιλίση- Χρουσαλά. H "συμβολαιογραφική χολέρα" που πρωτοστατούσε στους πλειστηριασμούς υπεξαίρεσε μισό εκατομμύριο ευρώ απ' αυτούς (Βίντεο)

Ιωάννα Μπιλίση- Χρουσαλά. H "συμβολαιογραφική χολέρα" που πρωτοστατούσε στους πλειστηριασμούς υπεξαίρεσε μισό εκατομμύριο ευρώ απ' αυτούς (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 | 10:14 μ.μ.

H πρόεδρος του συλλόγου συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Μπιλίση- Χρουσαλά και η οποία πρωτοστατεί στην διενέργεια πλειστηριασμών είναι γνωστή για τις προκλητικότατες δηλώσεις της.

Αυτή, λοιπόν, η τύπισσα ("συμβολαιογραφική χολέρα") που έπαιρνε σβάρνα τα τηλεοπτικά μέσα εκφράζοντας τον αποτροπιασμό της γιατί το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς δεν την "άφηνε να κάνει την δουλειά της" και "καταπατούσε τους νόμους" σήμερα βρίσκεται κατηγορούμενη,  σε βαθμό κακουργήματος μάλιστα, για υπεξαίρεση σε βάρος του δημοσίου. Κατηγορείτε ότι υπεξέρεσε μισό εκατομμύριο ευρώ από πλειστηριασμούς.  Λεπτομέρειες παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε.

Στην ανάρτηση του μπλογκ μας που τιτλοφορούσαμε «Πλειστηριασμοί: Η αντιδραστική μικροαστική αντίληψη του Αδωνη σε γυναικείο σπικάζ» είχαμε ασχοληθεί αναλυτικά με τις απαράδεκτες δηλώσεις που είχε κάνει αυτή η "νομοταγής" πολίτης αναφερόμενοι σε όσους/ες δραστηριοποιούνται στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς.
Να θυμηθούμε επίσης ότι η ίδια στοχοποίησε τον αγωνιστή δάσκαλο Ηλία Σμήλιο που δραστηριοποιείται στο να μην περάσει η λαϊκή περιουσία στα χέρια κράτους –τραπεζιτών, για να λάβει αυτή την απάντηση.

Προφανώς δεν της έφταναν τα "λύτρα" που έπαιρνε για να  κάνει την βρόμικη δουλειά συνεργώντας ώστε με τους πλειστηριασμούς λαϊκή περιουσία να καταλήξει στα νύχια κορακιών, η "νομοταγής" αυτή συμβολαιογράφος, ήθελε και κάτι παραπάνω "κάτω απ' το τραπέζι". Δυστυχώς γι' αυτή έγινε αντιληπτή και τώρα θα χάσουμε τα τηλεοπτικά της κηρύγματα, προς όλους μας για "σεβασμό στους νόμους".

Υ.Γ: Γιατί το παρακάτω βίντεο δε μας λέει το όνομα της "κυρίας";

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger