Home » , » Το «Δίκτυο Σπάρτακος» καταγγέλλει τους εργατοπατέρες Καλφαγιάννη – Κουνή και αποχωρεί από την ertopen. (Ηχητικό)

Το «Δίκτυο Σπάρτακος» καταγγέλλει τους εργατοπατέρες Καλφαγιάννη – Κουνή και αποχωρεί από την ertopen. (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 | 8:02 μ.μ.

Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει για τα καλά στην ertopen. Περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι εξελίξεις για να κάνουμε μια ολοκληρωμένη τοποθέτηση όπως έχουμε υποσχεθεί σαν ιστότοποςενώ μια εισαγωγή για το κείμενο μας που θα προκύψει υπάρχει εδώ.

Σήμερα ο εκπρόσωπος του «Δικτύου Ελεύθερων φαντάρων Σπάρτακος» στην τελευταία τους ραδιοφωνική εκπομπή είπε τα πράγματα με το όνομα τους δηλώνοντας την αποχώρησή τους από την ertopen. 
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιδιώκοντας να «σβήσει» κάθε φωνή αμφισβήτησης και εναντίωσης προχωράει σε μια άθλια μεθόδευση χρησιμοποιώντας τους εργατοπατέρες Καλφαγιάννη και Κουνή  μας είπε ο Νίκος Αργυρίου.
Με εκτελεστικά όργανα τους ιθύνοντες της  ΠΟΣΠΕΡΤ, οι οποίοι όπως αποδείχτηκε χρησιμοποίησαν την ertopen σαν όχημα για να ικανοποιήσουν τις προσωπικές –συνδικαλιστικές τους φιλοδοξίες, η κυβέρνηση βάζει τέλος σε ένα αυτοδιαχειριζόμενο, ριζοσπαστικό εγχείρημα, τόνισε ο εκπρόσωπος του «Σπάρτακου».  

Στην ίδια κατεύθυνση ήταν και οι δηλώσεις που προηγήθηκαν του παραγωγού της εκπομπής  «Κόκκινος Ορίζοντας».  Με δημόσια τοποθέτησή του ο Νίκος Πελεκούδας που παρουσίαζε την εκπομπή και η οποία έκφραζε τις πολιτικές θέσεις του ΕΕΚ  έκανε γνωστό την αποχώρηση.  «Σήμερα όλες οι αρχές που με (μας) έφεραν στα μικρόφωνα της ERTOPEN καταστρατηγούνται με την ακέραια ευθύνη της ΠΟΣΠΕΡΤ.
Η μάχη για να υπάρξει ένα πραγματικό αγωνιστικό αυτοδιαχειριζόμενο ραδιόφωνο συνεχίζεται. Για να αποκτήσουν φωνή όλοι όσοι τους την αρνείται η αστική εξουσία», ήταν η κατακλείδα της δήλωσης του.

Υ.Γ. Αναμένουμε  άλλες δυο τοποθετήσεις παραγωγών ραδιοφωνικών εκπομπών της ertopen. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

13 Νοεμβρίου 2017 στις 10:26 μ.μ.

Επρεπε να γίνει αυτό για να καταλάβετε τι ρόλο παίζατε;
Πολύ αργά.

14 Νοεμβρίου 2017 στις 8:00 π.μ.

Σεκτάρ είσαι πράγματι Τρομερός ως η άλλη όψη του κάθε Καλφαγιάννη.

14 Νοεμβρίου 2017 στις 2:04 μ.μ.

Μα ...εγώ δεν ήμουνα ποτέ κολλητός του Καλφαγιάννη......

14 Νοεμβρίου 2017 στις 7:49 μ.μ.

....του Τζαννετάκη ήμουνα!

14 Νοεμβρίου 2017 στις 8:36 μ.μ.

Λαθροχειρίες του «Σπάρτακου»
Σε επιστολή τους που απέστειλαν στον «Ριζοσπάστη», στρατιώτες του 644 Μηχανοκίνητου Τάγματος Πεζικού της Αλεξανδρούπολης, γράφουν:
«Με αγανάκτηση καταγγέλλουμε τα ψέματα της ιστοσελίδας του "δικτύου Σπάρτακος". Συγκεκριμένα, αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποίησε την επιστολή - διαμαρτυρία που δημοσιοποιήσαμε στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης» ενάντια στην εγκατάσταση του ΝΑΤΟ στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, σαν επιστολή που την υπογράφει το "δίκτυο Σπάρτακος". Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα κάνει λαθροχειρία, γιατί οικειοποιείται την επιστολή μας για να υποστηρίξει δικές της επιδιώξεις, που καμία σχέση δεν έχουν με τη διαμαρτυρία και τις απόψεις μας. Αφήνει να εννοηθεί πως είμαστε μέλη του "Σπάρτακου", με τον οποίο δεν έχουμε καμία σχέση και ουδέποτε του αποστείλαμε καμία επιστολή. Αλλωστε πουθενά δεν έχουμε συναντήσει κάποιον αγωνιστή φαντάρο που να πρεσβεύει τις θέσεις του "Σπάρτακου". Επειδή οι συγκεκριμένοι έχουν ξανακάνει παρόμοιες πράξεις, καλούμε τους φαντάρους να μη δείχνουν καμία εμπιστοσύνη σ' αυτούς που χρησιμοποιούν το ψέμα και τη λαθροχειρία».
https://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=10/11/2017&id=16863&pageNo=9

15 Νοεμβρίου 2017 στις 8:17 π.μ.

Υπάρχουν και όρια στον κομματικό ανταγωνισμό που το ΚΚΕ-ΚΝΕ ξεπέρασαν
Με σημερινή ανάρτηση του 902.gr δίνεται συνέχεια στην άγονη σύγκρουση που προκάλεσε ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ.
Μια σύγκρουση που αρνείται την κοινή δράση ενάντια στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
Μας κατηγορούν για πολιτική εκμετάλλευση όταν εμείς προβάλαμε την συγκεκριμένη αγωνιστική δράση συντροφικά (και φυσικά χωρίς καμιά παρέμβαση) και συστηματικά αγωνιζόμαστε, υπερασπίζουμε τα κοινά δικαιώματα των συναδέλφων φαντάρων.
Μάλιστα, αρνούνται το κίνημα στον στρατό, κλείνουν τα μάτια στην πλημμύρα των αντιστάσεων και των αγωνιστικών πρωτοβουλιών των συναδέλφων τους.
Ότι δεν είναι είναι δικό μας κομματικά σύντροφοι πρέπει να παταχθεί και εξαφανιστεί;
Εμείς δεν Ψαρώνουμε ούτε σε αυτές τις επιθέσεις, όπως και τόσες άλλες.
http://diktiospartakos.blogspot.gr/2017/11/blog-post_35.html#more

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger