Home » , » Εξελίξεις μετά τον σοβαρό τραυματισμό της Αθ. Τσουκαλά (Βίντεο)

Εξελίξεις μετά τον σοβαρό τραυματισμό της Αθ. Τσουκαλά (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 | 9:21 μ.μ.

 Απ' ότι διοχετεύουν οι ασφαλίτες και τα παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε από το δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Αλαφούζου, στο στόχαστρο της αστυνομίας έχουν τεθεί δυο άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια της Παρασκευής για τον εντοπισμό του υπεύθυνου για τον σοβαρό τραυματισμό της δικηγόρου Αναστασία Τσουκαλά.

Οι ασφαλίτες εκτιμούν ότι από τα βιντεοληπτικά υλικά από κάμερες στην περιοχή των Εξαρχείων την ημέρα των επεισοδίων, ίσως προσδιορίσουν το άτομο που εκτόξευσε σε ευθεία βολή την ναυτική φωτοβολίδα με αποτέλεσμα αυτή να καρφωθεί στο γόνατο της 55χρονης δικηγόρου.

Στο ίδιο βίντεο παρακολουθούμε την τοποθέτηση που έκανε σ' αυτό το δολοφονικό χτύπημα η αναρχοσυνδικαλιστική πρωτοβουλία "Ροσινάντε" καθώς και τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας της Αθ. Τσουκαλά.

Να υπογραμμίσουμε ότι γίνεται έκκληση για προσφορά αίματος στην τραυματία όπως επισημαίνει το σημερινό ιατρικό ανακοινωθέν του "Ευαγγελισμού": «Ο πυρετός υποχώρησε και η κατάστασή της είναι καλύτερη από χθες. Θα γίνει και σήμερα χειρουργικός καθαρισμός του τραύματός της. Η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη. Επειδή η νοσηλεία θα διαρκέσει αρκετά και χρειάζεται αίμα, παρακαλούμε όποιος μπορεί, να έρθει στην αιμοδοσία του Ευαγγελισμού και να δώσει αίμα στο όνομα Αναστασία Τσουκαλά, ΜΕΘ».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger