Home » , » Κακό Σπυράκι.

Κακό Σπυράκι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 | 1:41 π.μ.

Γράφει ο mitsos175. 

Ούτε ψήλος στον κόρφο των γαλάζιων γιδιών. Εκεί που ξεσπάθωναν κατά της ανομίας κι ήταν έτοιμοι για γιούρια στο τσουκάλι της εξουσίας με το πολύ φαί, ήρθαν οι αποκαλύψεις για τις off shore και τους κόπηκαν τα πόδια. Το τι δούλεμα τρώνε, δεν περιγράφεται.

Ο δε Μητσοτάκης έβγαλε σπυράκια από το κακό του. Ένα από αυτά τα σπυράκια προσπάθησε να δικαιολογήσει τ’ αδικαιολόγητα. «Καλέ, είναι νόμιμη η γυναίκα του αρχηγού της ΝΔ». - Καλέ ναι! Μια φοροδιαφυγή έκανε, «μερικά» εκατομμύρια, σιγά το πράγμα. Εμείς εδώ πληρώνουμε τους φόρους ενώ αυτοί στέλνουν τα λεφτά τους στα νησιά, διακοπές. Πέρα από το που τα βρήκε τόσα φράγκα, πέρα από το αν είναι ηθικό να (μην) πληρώνουν οι πλούσιοι, πόσο μάλλον, αν είναι γυναίκες πολιτικών, που μας χρεοκόπησαν και μας έγδαραν με τις πολιτικές τους, υπάρχει και ένα νομικό θέμα:

Ο Κούλης είναι νόμιμος; Κάποιο πόθεν αίσχος που έπρεπε να αναφέρει τη γυναίκα του, το θυμάστε; Προσπαθούν να το ξεχάσουμε, αλλά έχουμε καλή μνήμη. Που λέτε, ο Κούλης, άσχετα με το τι έκανε η κυρία Μητσοτάκη, πρέπει να δώσει εξηγήσεις για το πόθεν αίσχος σύμφωνα με το νόμο. Έχει δίκιο πάντως. Η ανομία (του) έχει μεγαλώσει.

Το σπυράκι του, μας είπε μια γελοία δικαιολογία, που έχουμε ξανακούσει. «Ήταν σε διάσταση!» Α στο διάολο! Κυριάκο, τι το πέρασες, το κράτος, φιλενάδα, ώστε να τη «ρίξεις» με τέτοιες αρλούμπες; Βέβαια όταν τις ανοησίες τις λέει πολιτικός, αλλάζει. Αν τα έλεγε άλλος, θα έτρωγε βαρύ πρόστιμο, για αρχή. Γιατί στην περίπτωση του Κούλη «… Η δήλωση υποβάλλεται μόνον από τον υπόχρεο, ο οποίος οφείλει να αναφέρει συγχρόνως στις παρατηρήσεις του συστήματος, το γεγονός της άρνησης ή αδυναμίας έγκρισης από τον/την σύζυγο, σε ένα από τα διαθέσιμα πεδία οποιασδήποτε καρτέλας περιουσιακού στοιχείου». Από το site της εφαρμογής. Άρα έπρεπε να τα γράψει και να πει «χωρίζουμε»!

Όμως τα ξαναβρήκανε, τι καλά! Και τι «έκπληξη»!. Αφού λοιπόν τα βρήκανε, να βάλει ο Κούλης όλες τις offshore και τα υπόλοιπα περιουσιακά της συζύγου στο πόθεν αίσχος. Και βέβαια να πληρώσει τα ποσά, που πρέπει. Τόσος καιρός θα έχουνε μαζευτεί αρκετά. Γιατί εδώ έγινε «ματσαραγκιά». Φυσικά η σύζυγος θα πρέπει να πληρώσει και αυτή τους φόρους, που θα πλήρωνε, αν τα είχε εδώ. Αλλιώς, να πάει ο Κούλης να βάλει υποψηφιότητα εκεί που είναι τα λεφτά τους, όχι στην Ελλάδα. Ο Κούλης μάλιστα μας προέτρεψε να βαρέσουμε το ίδιο! Ε αφού μας έδωσε την άδεια, όπου τον βρούμε, τον σαπίζουμε στο ξύλο. Φαίνεται πως για το λέει, του χρειάζεται.

Τα σπυράκια του Κούλη είπαν κι άλλα κουφά. Μόνο και μόνο για να έχουν κάτι να πουν. «Δεν είμαστε μόνο εμείς με offshore»! Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την πληροφορία, το ξέρουμε. Λέτε με άλλα λόγια, δεν είναι μόνο ο Κούλης ανήθικος. Φυσικά δεν είναι ο μόνος, αλλά αυτό δεν αποτελεί κι επιχείρημα. Να το πω απλά μ’ ένα παράδειγμα: Πάει κάποιος κατηγορούμενος για φόνο και λέει «δεν σκότωσα μόνο εγώ». Τον αθωώνουν οι δικαστές; Όχι βέβαια. Τον δικάζουν με βάση αυτά που έκανε ο ίδιος. Κι ο Κούλης δεν έχει κανένα ελαφρυντικό. Μας λέει να πληρώσουμε τα χρέη που έκανε μαζί με τους άλλους πολιτικούς, τα χαράτσια που μας επέβαλαν, φωνάζει για ανομία, ενώ ο ίδιος είναι σάπιος ως το μεδούλι!

Αν ήταν κάποιος βουλευτής, που στήριζε πριν το Σαμαρά ή τον Καραμανλή, θα τον είχε διαγράψει αμέσως, γιατί θα «έκανε κακό στο κόμμα». Αλλά αυτός είναι τσέλιγκας της γαλάζιας στάνης. Έτσι οι εναπομείναντες χαχόλοι, πρέπει να καταπιούν κι αυτό το πικρό κουτόχορτο. Να τον χαίρεστε, νεοδημοκράτες, εμείς πάντως τον γλεντάμε. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger