Home » , » Μόνο για εισβολή εξωγήινων δεν μας μίλησαν κάποιες ιστοσελίδες σχολιάζοντας την σημερινή παρέμβαση του "Ρουβίκωνα" (Βίντεο)

Μόνο για εισβολή εξωγήινων δεν μας μίλησαν κάποιες ιστοσελίδες σχολιάζοντας την σημερινή παρέμβαση του "Ρουβίκωνα" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 | 4:28 μ.μ.

Ολη την ευρηματικότητα του επιστράτευσαν οι υπεύθυνοι των ενημερωτικών ιστοσελίδων για να βρουν εντυπωσιακούς τίτλους για να δώσουν τις διαστάσεις που θέλουν για την συμβολική ενέργεια που έκαναν νωρίτερα μέλη του «Ρουβίκωνα» και της «Αναρχικής Συλλογικότητας Νέας Φιλαδέλφειας», στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, πετώντας τρικάκια.

Εφτασαν στο σημείο κάποιες ιστοσελίδες να ισχυρίζονται ότι "έγινε διεθνώς ρεζίλι η Ελλάδα" γιατί συνέβη το "απίστευτο" και "πρωτοφανές" γεγονός μέλη αυτών των αναρχικών ομάδων να "ρίξουν το «οχυρό» του υπουργείου Εθνικής Αμυνας". 

Φυσικά ούτε καμιά "εισβολή" υπήρξε ούτε κάποιο "πρωτοφανές" γεγονός συνέβη. Αιφνιδιαστικά κάποια άτομα μουκάρισαν "στον προαύλιο χώρου του στρατοπέδου “ΠΑΠΑΓΟΥ” από την Πύλη Μεσογείων", όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΓΕΕΘΑ, πέταξαν κάποια τρικάκια και πριν συναντήσουν ουσιαστική αντίσταση εξαφανίστηκαν. Τόσο απλά.

Περιγράφει το συγκεκριμένο περιστατικό στην παρουσία του στο f/b ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, μέλος του "Ρουβίκωνα"

Αφού περάσαμε με ευκολία τους ένοπλους φρουρούς στην είσοδο του Πεντάγωνου φτάσαμε μέχρι την κεντρική πόρτα του Υπουργείου Αμυνας. Ηταν επιλογή μας να μην μπούμε μέσα στο κτίριο και αυτό πράξαμε. Αλλιώς μπαίναμε μέσα άνετα. 
Στη συνέχεια φύγαμε με ταξί. Φυσικά και οι φαντάροι δεν είχαν καμιά δουλειά να στρέψουν τα όπλα τους απέναντι μας. Οι φαντάροι (που είναι αδέρφια μας, παιδιά της τάξης μας) πρέπει να στρέψουν τα όπλα τους απέναντι σε αυτούς που έχουν χτίσει την στρατηγική συμμαχία της Ελλάδας με το κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ. Ενός κράτους που καθημερινά πνίγει στο αίμα τον λαό της Παλαιστίνης.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ.ΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ.


Αν όμως οι δεξιές ιστοσελίδες δεν επέλεγαν τόσους κραυγαλέους τίτλους όπως βλέπουμε παρακάτω πώς θα μπορούσαν να ισχυριστούν για την "ανομία" που επικρατεί" και για τον "Ρουβίκωνα" ο οποίος "δρα ασύδοτος";











Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger